Голямата тема за малките масла - 6

• 72 644
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Първото е чисто какаово масло ,а второто има парафин и други глупости.Аз бих взела на Нау фуудс.

# 571
  • Бургас
Заболя ме сърцето , незнаех че маслото от жожоба е на такава цена Crossing Arms но го взех и сега мисля разумно да го ползвам.

# 572
  • Пловдив
Първото е чисто какаово масло ,а второто има парафин и други глупости.Аз бих взела на Нау фуудс.
Peace

а вярно ли е че кокосовото масло,което става и за готвене миришело гадно newsm78 Такива отзиви има на сайта,от който са горните линкове.

# 573
  • София
Моето кокосово масло Nature`s Way, което постоянно препоръчвам в темата, е за готвене и мирише страхотно.

# 574
  • Пловдив
Моето кокосово масло е това http://www.zoya.bg/%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0 … a-823-%D0%B3.2704 и мирише невероятно.
Снощи си правих маска с жълтъци, кокосово масло и домашна мас, спах цяла нощ с нея. Очаквах, че трудно ще си измия косата, но уви, нямах никакъв проблем. После сложих маската Абсолют на Лореал.  И в момента възглавницата ми мирише на кокос  Heart Eyes , косата ми мирише хубаво, а не на мас и жълтък. Мисля да правя такава маска на всяко миене ( 2 пъти седмично ) в продължение на месец.

# 575
  • Пловдив
Моето кокосово масло Nature`s Way, което постоянно препоръчвам в темата, е за готвене и мирише страхотно.

може ли линк кое е   bouquet

# 576

може ли линк кое е   bouquet

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567   Peace

# 577
Дами,
случайно попаднах на ето това кокосово масло: http://zdravezavsichki.run-bg.com/product/кокосово-масло-500-мл
Някой дали има идея доколко е ... надеждно  Wink
  bouquet

# 578
  • Пловдив
Моята схема за тен е, какаово масло за плажа, кокосово за след това.  Heart Eyes
Точно така  Flutter

Само така чисти маслата,без примеси от други масла,или...?

А става и за детето да мажа с какаово...нали така?

# 579
Имам натурално, нерафинирано кокосово масло(става и за готвене) - мирише прекрасно на кокос, но когато се загрее, както и когато си се намазал и си "престоял" на топло, вече не мирише толкова на кокос, ами .....и аз не знам как да го опиша, но не много приятно. За мен няма кой знае какъв проблем. Simple Smile

# 580
Здравейте дами!
Искам да попитам какво бихте ми препоръчали за косопад при мъже и евентуално за стимулиране на растежа на коса. При мъжа ми е наследствено,но въпреки това ми се искаше да пробваме да позабавим този процес:)

Предварително благодаря!

# 581
Здравейте дами!
Искам да попитам какво бихте ми препоръчали за косопад при мъже и евентуално за стимулиране на растежа на коса. При мъжа ми е наследствено,но въпреки това ми се искаше да пробваме да позабавим този процес:)

Предварително благодаря!
Здравей! Всякакви неща ще му помогнат, но трябва постоянство, това е тайната  Peace Стимуланта за коса на Икаров, репейно масло, етерично масло от розмарин, обливки с билки (прясна коприва, все още има на пазара, корен от репей, от опит знам че расте коса от него).. За това се сещам в момента.. Разрови се в нета за подобни бабини помади  Laughing много помагат, но трябва постоянство.... 2 пъти седмично да си прави по нещо ефекта ще е много добър..

Момичета, преди няколко дни реших най-накрая да обявя война на стриите ми ( които останаха от бременноста ми) и си купих  на Икаров маслото против стрии, видях голям ефект, само за няколко мазания вече, ще продължавам якото мазане, вярвам че всичко ще изчезне. По принцип преди около 2 години спасих съсипаната ми коса от всевъзможни блондори, благодарениое на стимуланта на Икаров и именно тогава разбрах силата на маслата... Та много ценя всякакви масла..   
От няколко дни започнах да чета всичко изписано от вас и четох много добри отзиви за гроздовите семки и реших да го пробвам, защото ми е много мазна кожата, лъщя почти през целия ден, имам едни петна, червенини, като раздразнена ми е кожата, неподходяща козметика още повече засилва проблема, а преди цикъл или овулация се появяват едни гадни пъпки.... Тази вечер се намазах с гроздовите семки, престоя 2 часа на лицето ми и кожата ми се изчисти, тена се избистри, няма го това раздразнение, червенина, тъмните кръгове се избистриха ( майка ми е с доста тъмни кръгове и си ги имам по наследство  Laughing ). Страшно съм доволна, ще престоя с маслото цяла нощ, ще видим резултата на сутринта Simple Smile Кожата ми светна, сякаш не е моята, силно го препоръчвам Simple Smile Искам нещо да попитам, тъй като не съм много опитна с етеричните масла.. Има ли масло етерично, което да успокоява проблемната, мазна кожа и такова, което да изчиства порите от мръсотията, дори чрез парна баня, няма знаение от метода ( какъвто и да е метода на почистване ще го приложа само и само да изчиства   Laughing ) ? И още нещо, за тъмни кръгове, кое етерично масло е подходящо? Simple Smile

# 582
Моята схема за тен е, какаово масло за плажа, кокосово за след това.  Heart Eyes
Точно така  Flutter

Само така чисти маслата,без примеси от други масла,или...?

А става и за детето да мажа с какаово...нали така?
чисто какаово масло. За деца не трябва ли да има слънцезащитен фактор? Самото какаово масло няма достатъчен.

# 583
  • Пловдив
Ами май трябва... Rolling Eyes значи варианта отпада.Щеше ми се да е нещо натурално и за него...май сусамовото има фактор 2.

# 584
Ами май трябва... Rolling Eyes значи варианта отпада.Щеше ми се да е нещо натурално и за него...май сусамовото има фактор 2.

Има и натурални плажни масла,разбира се ако Ви се поръчва от Ихерб.http://www.iherb.com/Caribbean-Solutions-SolGuard-SPF-25-Natural … n-Care-6-oz/28048
[urlhttp://www.iherb.com/Badger-Company-Baby-Sunscreen-Cream-Broad-Spectrum-SPF-30-Chamomile-Calendula-2-9-fl-oz-87-ml/37716][/url]
това е на промоция   http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Natural-Sun-Active-Lifestyl … l-oz-118-ml/33250

Общи условия

Активация на акаунт