Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 112
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Тук някъде.....
Не зная защо е шампанското, ама да ви е сладко.  Mr. Green Обаче, ако е заради олмазите, нямаше олмаз тази серия  Heart Eyes, напротив, Кузей за пръв път направи две неща - нахълта в кухнята, когато видя ръката на Джемре на ръката на Гюней - спрямо брат си не си е позволявам досега такова нещо. И един доста дребен наглед детайл - когато Джемре пристигна у Сами, Зейнеп мина напред и Джемре каза на Кузей нещо от сорта, че Зейнеп не се трае вече /ухаа, този епизод беше изключително дразнеща и проста като г..з, задмина и Гюлтен, и всичките и приятелки заедно!/ и Кузей се включи с реплики - тихо, че ще те чуе и подобни. Кузей не може да я гледа Зейнеп, това ясно пролича в тази серия. Що се отнася до Дениз, нищо особено не дадоха....да видим как ще развият линията натам. Кузей тегли някакви пари от банката със Сами, ще идат по предназначение за развода на Джемре явно. Ще й помогне.

# 571

хахахах  добре си ти  Laughing hahaha Лека нощ дами   hahaha

лека...  mrstraetz

# 572
E какво спечели като им ракопляска така позиорски. Не мога да я разбера тая жена наистина  Shocked
Много глупава постъпка, но според мен го направи за да очерни сватбеният му ден така както той е очернил живота и. Peace

# 573
На, да видите, че не сме стиснати !  Mr. Green
Joy Joy Като не си поляха падането на Олмаза и се чудеха какво що, и само си пишеха за Зейнеп,
пилето отлетя

# 574
Аз не разбрах , кога е рабрал Кузей за условията на Баръш, за да теглят заем newsm78

# 575
Знаех си, че ще срещнат много бързо Дениз и Джемрето. И  Щом това се случи, нямам никакви съмнения, с кой ще е Супермена.
Мноооого ефектно влизане направи Дениз. На ясно е с всичко.

# 576
# 577
  • Тук някъде.....
Знаех си, че ще срещнат много бързо Дениз и Джемрето. И  Щом това се случи, нямам никакви съмнения, с кой ще е Супермена.
Мноооого ефектно влизане направи Дениз. На ясно е с всичко.

Ох, не мога да повярвам  Joy Joy Joy Joy Дафне, оправи ми вечерта! Joy Joy Joy

# 578
Шампанското е, защато лично аз много се забавлявах в този епизод ! И не знам какво е казал Кузей на Джемре, направи и забележка, вярно, ама това, което видя в кухнята, го върна към едно друго време, което някои си въобразяват, че ще бъде забравено .
Ясно показаха, че Кузей никога няма да забрави миналото, никога няма да забрави кого избра пръв Джемре .
Иначе и двете фръцли ме разсмяха искрено тази вечер. Зейнеп с номерата си, Джемре- с нейните - то едно надцакване, то едно пуфкане, все едно гледах Кой е по-по- най ! Зейнеп може и да става смешна вече, ама и Джемре не и отстъпва, той затова Кузей я приземява от време на време.

Много ми е интересно какви са плановете на Баръш за Симай . Защото не вярвам, че някой си мисли, че е със Симай, щото много я харесва, липсва му секс или пък само за да си отмъсти на Кузей. Намислил е нещо, ама какво ?! Thinking

# 579
# 580

Иначе и двете фръцли ме разсмяха искрено тази вечер. Зейнеп с номерата си, Джемре- с нейните - то едно надцакване, то едно пуфкане, все едно гледах Кой е по-по- най ! Зейнеп може и да става смешна вече, ама и Джемре не и отстъпва, той затова Кузей я приземява от време на време.

Затова влиза Дениз.

# 581
Аз не разбрах , кога е рабрал Кузей за условията на Баръш, за да теглят заем newsm78

Добро Утро, аз също мисля, че Кузей изобщо още не знае за условията на Баръш.
А и това са много пари.
Едва ли ще може да помогне и той, или дори Сами...
Гюней може да помогне, обаче  Mr. Green

Лека нощ, момичета ! Хубави сънища !  Hug

# 582
# 583

Добро Утро, аз също мисля, че Кузей изобщо още не знае за условията на Баръш.
Това са много пари.
Едва ли ще може да помогне и той, и Сами...
Гюней може да помогне, обаче  Mr. Green

Лека нощ, момичета ! Хубави сънища !  Hug

и Дениз или Бурак  Peace

# 584

Затова влиза Дениз.

Не знам защо влиза, ама е време някой да излиза - определено. Даже повечко може да са !
Хареса ми как се появи Дениз, с неговите номера. Само не разбрах, той защо така изгуби и ума и дума - едва спарстри две думи, че да я представи на Сами. Добре, че умно момето, та само я свърши тази работа.

Хандан - ами глупава работа, ама от глупав човек, какво друго да очакваш.
Направи ми впечатление, че Кузей не се нареди за семейна снимка. Но ...и двете фукли бяха първа писта ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт