Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 108
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Сетих се защо Баръш иска такава компенсация от Джемре - ми на толкова е оценил компаса, човека ! Mr. Green

А, забравих да кажа и за друг перфектен момент от епизода - Бану с ножиците !  Peace
Уникална игра, перфектно внушение и заблуда и.... голям кеф да видя Хандан ханъм да се гърчи от страх ! hahaha

# 586
Джемрето е такава патка. Попита Кузей дали Г. не му е казвал нещо. В смисъл да даде благословия
 Joy Joy Joy И той втвърди олмаза

# 587
Джемрето е такава патка. Попита Кузей дали Г. не му е казвал нещо. В смисъл да даде благословия
 Joy Joy Joy И той втвърди олмаза
Ей на това му се вика - де го чукаш - де се пука !

# 588
Баръш беше перфектен и в сцените със Симай, и с ония свраки. Размаза ги. Гюлтен за пръв път рухна

# 589
Баръш беше перфектен и в сцените със Симай, и с ония свраки. Размаза ги. Гюлтен за пръв път рухна

Да, с такова превъзходство и пренебрежение се отнесе, все едно става дума за обслужващия персонал на къщата. Хич не го понасям него, но в случай, си е напълно прав. Намерил се кой да го унижава и да се подиграва с чувствата и достойнството му.

Като се сетя за милата, родна картинка на масата - цялата нещастна фамилия, още си се смея ! Laughing

Хайде, лека нощ !  bouquet

# 590
Дж още не е казала за парите на Кузей.
И Кузей скри от Дж кое е момичето с мотора. Човек на комсара Joy Joy Joy Joy
И Бануто си е болна. Подготвят ни за момента, когато ще убие някои. Каквито се пишеха ,че Г. искал да я направи луда. Тя ще изкрейзи

# 591

Така ли казал ? Ама нали Дениз помаха на Джемре, не се ли познават те от предишното и идване ?

# 592

Така ли казал ? Ама нали Дениз помаха на Джемре, не се ли познават те от предишното и идване ?
Закачка с Джемре си направи. Не я познава. Тогава гледаше само в К. и Дениз беше с гръб към нея

# 593
Предчувствам как скоро Дениз ще отвлече Кузей. Както казва Госпожата с неговите номера.  Joy Joy Joy

# 594
А аз предчуваствам до 3 серии секс с Дениз Wink
Извън шегата, но и аз усетих че Кузей се попритесни като ученик пред Дениз Simple Smile

# 595
Добро утро дами, хубав ден!
Доволна съм, че филмът не се обърна срещу логиката, защото логиката е срещу ВНЛ-то. И Кузей ще си остане мъж на честта докрай. Няма как такива ценности като честта, достойнството, дадената дума да бъдат заплюти, те са гръбнакът на всеки човек.Така е решен образът на Кузей от самото начало. И сценаристите симпатизират на този образ. Ще го пожалят.
Джемрето е отрицателния персонаж във филма, ще деградира, ще полудява с всяка серия, защото всяка следваща серия ще бъде по-олмазена.Затова я срещнаха с Дениз, за да се сети в един момент, че това момиче може да е причината Кузей да й стои все по-далечно и все по-чуждо.
Зейнеп ще изчезне от хоризонта в момента, в който разбере,че Джемре е вън от живота на Кузей.
Приятно писане срещу Зейнеп, чакам си романтиката  със Дениз и Кузей. Финалът е ясен. Всичко на парчета. Джемрето пали фитила.

# 596
Здравейте момичета! Hug
Не знам за какво беше това шампанско снощи от Дафне, явно тя най-много иска да празнува серията без олмази, но е много рано да празнува.Серията ми хареса много, разбира се, с превод ще е още по-добре...Стана ми ясно, както и си мислех, че е рано още да се събират Кузей и Джемс. Но все пак един ден това ще стане. Дафне сега залага на Дениз, но няма никаква логика в това, да повтарят жалките опити на Кузи да забрави Джемре заради друга жена. Не знам каква ще е ролята на Дениз, най-вероятно ще помогне някакси на Кузи, но съм абсолютно убедена, че тя няма да е новата тръпка на нашето момче. Той си обича Джемре, показаха го достатъчно ясно и в тази серия. Стана ясно още едно, че Зейнеп е една лъжкиня, нищо в нейното писмо не е вярно.Изобщо не се е отказала от Кузей. Защо ли се държаха с Бурак, все едно са чужди хора? И хич не и стана приятно от неговото идване...А и Кузей никак не и се зарадва като я видя на вратата. Той си чакаше Джемс, а се появи...Зейнепка. hahaha За нахалството и няма какво да говоря, всички го видяхме. Тя и Гюней не изпускат от очи нашите две гълъбчета, голяма ревност, ей! Джемре трябва да избягва близки срещи с Гуньо, че Кузей все още я ревнува лудо. Но наистина за пръв път той си позволи да прекъсне разговорът им, интересно дали само видя, че Джемс го държи за ръката или чу и разговора newsm78 Стана ми жал за него, колко страда за майка си...А Хандан какво целеше с присъствието си на сватбата newsm78 Въобще не ми е жал за нея, също както за Гюней - те сами избраха как да живеят, сега нека се изяждат отвътре. Това е в общи линии, без превод, толкова. Симай да не си е въобразила, че Баръш се е влюбил в нея newsm78 Но мисля, че защити Кузей пред него, ще видим.
Хубав ден, момичета! И не се отчайвайте, така или иначе все някога ще падне съвсем олмазът на Кузей, търпение! А Зейнепките / или вече да ги наричам Денизки  hahaha/ ги съветвам да не бързат да се радват толкова, нищо не се знае...Само едно е ясно в този филм...любимата жена на Кузей е и ще бъде Джемре.Чакам затвора на Джемре, тогава вече няма олмаз никакъв.

# 597
Не знам защо, но имам усещането, че Бану си е много добре с главата и играе някакъв театър...ще му разкаже тя играта на лъжливия си съпруг. А и Зейнеп се обзаведе с мощен враг в лицето на Венюс, това не и е Джемрето...А честно казано, чудя и се на търпението на Джемре към Зейнеп...друга до сега отдавна да я е хванала за рядката коса и да е помела пода с нея...толкова е нагла и жалка в опитите си да я уязви и злепостави...май я попита дали пак ще става келнерка, ако не се лъжа? Ама ми хареса как и върна Джемре, когато дойде Бурак...тия двете са...опасни.
Много ми хареса и сцената с малкия, когато имитираше Кузей hahaha И после , когато попита Гюней - ти защо не приличаш на батко Кузей? hahaha hahaha hahahaе, не може всички да са готини като батко му Кузей, нали? Кузей вече си има почитател в негово лице.
Сега, като се замисля...сигурно Джемре ще лежи в затвора, тъй като няма как да плати тази огромна сума на Баръш, не е казала за това на Кузей и сигурно затова той и казва, че повече никога няма да я остави newsm78 Но пък от друга страна като я видях как беше готова да му размаже физиономията с пепелника...може пък и да му види сметката или поне да го нарани здраво...кой знае?

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 12:09 от queen_fenka

# 598
  • Варна
27.02.2013 Tarihine Ait Detaylı Rating Bilgileri

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :27.02.2013 )
Sıra Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 MUHTESEM YUZYIL 12,88 30,75
2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) 7,27 19,46
5 KUZEY GUNEY 6,6 18,67

# 599
Здравейте, Джемрейки в днешния прекрасен, усмихнат и слънчев ден в последния ден на февруари. Hug
Ще изчакам превода, но като цяло серията не ми хареса особено.
Хубавото е, че Джемре и Кузей вече са "ние"... Гюней веднага го почувства, Зейнеп също.
Умориха ме вече с тази последната-досадна , нахална, злобна, наистина искам да им свърши търпението и на Гюлтен и на Джемре към нея, да я изхвърлят от дома си  и от общите срещи...
Непоносимо ми е това същество. Толкова жалка и снощи. Ама сцената с Бурак ме накефи много  Simple Smile
Мъчно ми е за Демет. Кузей изобщо не е справедлив към нея.
Дениз-готино завръщане.  Simple Smile
Имам усещането, че ще помага на Кузей, без да има претенциите към него на Зейнеп.
Хандан - заслужи си го. Хареса ми обаче как решеше и целуна Бану.
Собствената й майка не й отделя толкова внимание, за съпруга да не говорим... Вярно, за Хандан тя е златната кокошка, но все пак ...
Изложи се с това ръкопляскане накрая. Унижи себе си.
Те със Сами човешки, нормално не могат да разговарят.
Джемре също дължеше един нормален, човешки разговор на Баръш.
Както сега се опитва с Гюней.
Дали щеше да я разбере, не знам, но не оправдавам юмруците по никакъв начин...

Хубав ден на всички !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт