А, забравих да кажа и за друг перфектен момент от епизода - Бану с ножиците !

Уникална игра, перфектно внушение и заблуда и.... голям кеф да видя Хандан ханъм да се гърчи от страх !

И той втвърди олмаза

За нахалството и няма какво да говоря, всички го видяхме. Тя и Гюней не изпускат от очи нашите две гълъбчета, голяма ревност, ей! Джемре трябва да избягва близки срещи с Гуньо, че Кузей все още я ревнува лудо. Но наистина за пръв път той си позволи да прекъсне разговорът им, интересно дали само видя, че Джемс го държи за ръката или чу и разговора
Стана ми жал за него, колко страда за майка си...А Хандан какво целеше с присъствието си на сватбата
Въобще не ми е жал за нея, също както за Гюней - те сами избраха как да живеят, сега нека се изяждат отвътре. Това е в общи линии, без превод, толкова. Симай да не си е въобразила, че Баръш се е влюбил в нея
Но мисля, че защити Кузей пред него, ще видим.
/ ги съветвам да не бързат да се радват толкова, нищо не се знае...Само едно е ясно в този филм...любимата жена на Кузей е и ще бъде Джемре.Чакам затвора на Джемре, тогава вече няма олмаз никакъв.
И после , когато попита Гюней - ти защо не приличаш на батко Кузей?
е, не може всички да са готини като батко му Кузей, нали? Кузей вече си има почитател в негово лице.
Но пък от друга страна като я видях как беше готова да му размаже физиономията с пепелника...може пък и да му види сметката или поне да го нарани здраво...кой знае? 

Препоръчани теми