Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 093
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
При всеки опит на Джемре да се доближи до него, да го погали, да интимничи, той се отдръпва, затваря се в себе си и се показва вторият Кузей, онзи с олмазите. Видя и как призраците и болезнените спомени от миналото, го завладяха отново...това никога няма да го преодолее, не може да го преодолее, колкото и да се бори със себе си. Така мисля аз, това видях снощи ! Peace
Hug След 62 серии и някакви  надежди за заблуда на аудиторията, снощи, с тоя спомен от годежа ни върнаха в изходно положение.  В същото  време Джемрето гради планове за общо бъдеще с Кузей.Мисли си, че Олмазът е паднал.
И оттук ще дойде драмата.

Сигурна съм, че ще е така ! Peace Факт е, че бяха само двамата, споделиха един много интимен момент, Кузей даже си извади ръката от джоба Mr. Green и въпреки това, въпреки че бяха абсолютно сами, в момента, когато Джемре се опита да погали ръката му, той се отдръпна и физиономията му стана друга . След това и връхлетелите го спомени....не мога да си затварям очите за тези факти и да си мисля, че единственото, което му трябва, е време за да ги преодолее. Не виждам факта, че Джемре ще е в затвора, какъв катализатор може да бъде. Той не намери сили да и каже, че я обича, гледайки я в очите там, това също не бива да забравяме. Ще видим, всичко е в сферата на предположенията, но моето усещане е такова. Peace
Страх е това, страааах!То си е най-страшно насаме, а пространството на затвора би опорочило изричането на такова сакрално нещо като признанието. Повторното му влизане в затвора все пак се оказа полезно, нали. Сега е ред на Дж. да постои, за да има време и тя да премисли...в разговора по време на сладките доказа, че не се сеща за някои неща навреме.

# 631
 Hug Госпожата, срещата Дениз-Кузей си заслужаваше шампанското, нали. Много ме изкефи. Това момиче ще  извади К. от махалата. И дано ни подарят малко романтика и усмихнат Кузей. Че вече бахтисах от тия инфантилни сцени с Джемре.

# 632
  • Варна
Фен4е, Heart Eyes newsm51
То4но заради тази любов,ще преодолее вси4ко и вси4ки Heart Eyes

# 633
Hug Госпожата, срещата Дениз-Кузей си заслужаваше шампанското, нали. Много ме изкефи. Това момиче ще  извади К. от махалата. И дано ни подарят малко романтика и усмихнат Кузей. Че вече бахтисах от тия инфантилни сцени с Джемре.

Hug Изобщо, епизодът си заслужаваше шампанското. Peace Много отдавна не се бях забавлявала така, много се смях на изцепките на двете кифли - смешни, жалки, инфантилни наистина !
Обаче, все пак не вярвам Дениз да може да припари до Кузей, зер Джемре ще я изяде с парцалите ! LaughingНали виждаш, че не подбира средствата вече - важна е целта. Laughing Интересно ми е, защо я върнаха, дано само не е поредният “празен“ ход . Peace

ili,ili, моето мнение е, че поведението на Кузей, няма нищо общо със страха и никога не е имало. Въпреки неколкократните обиди на Джемре, че бил страхливец. Аз не мисля така. Peace

# 634

Hug Изобщо, епизодът си заслужаваше шампанското. Peace Много отдавна не се бях забавлявала така, много се смях на изцепките на двете кифли - смешни, жалки, инфантилни наистина !
Обаче, все пак не вярвам Дениз да може да припари до Кузей, зер Джемре ще я изяде с парцалите ! LaughingНали виждаш, че не подбира средствата вече - важна е целта. Laughing Интересно ми е, защо я върнаха, дано само не е поредният “празен“ ход . Peace

ili,ili, моето мнение е, че поведението на Кузей, няма нищо общо със страха и никога не е имало. Въпреки неколкократните обиди на Джемре, че бил страхливец. Аз не мисля така. Peace
Уважавам мнението ти! Аз обаче така го виждам-страх от това, в което ще се превърне, ако престане да се прави на корав. Всъщност той не може да си го представи. Как да съчетае МЪЖКОТО и благото. Защото той няма "сърце зло в злоба обвито" и затова го "обвива" с поведение, но вече и той май се поумори.

# 635
  • Тук някъде.....
Само да поправя:Кузей каза на Джемре в очите три пъти, че я обича - в сцената на летището, но сте чули и видели само олмазите май. И ако двете бяха като описание на това, което е преживял преди, то едното беше пределно ясно и кратко: "Защото те обичам толкова много"  Peace

# 636
Софи, всичките пъти, когато и каза, че я обича и съм ги видяла и съм ги чула и никога не съм ги отричала. Говорех конкретно за сцената в затвора, за която спомена, че би била катализатор за падането на олмазите. Тогава не намери смелост да и го каже в очите, може би има и защо, предстои да видим, коментирах само това, което показаха.
Мисълта ми е, че въпреки любовта си, въпреки чувствата, които изпитва към нея, олмазите са си олмази. И споделих защо ще е така до края, според мен ! Peace

ili,ili,  Peace според мен, единственият страх, който Кузей изпитва, е да не се превърне в човек, когото няма да харесва и уважава. Защото, ако пренебрегне принципите си, честта, достойнството и дадената дума - безспорните качества, които притежава в изоблие и които го отличават от всички останали мъже в този филм, той ще се намрази. Ще намрази и чувството и човека, който го е тласнал към това. Това е моето мнение. Не мисля, че иде реч за инат, страх, че ще се покаже благ и мек...просто това е Кузей, той е такъв и не може да се промени, според мен. Peace А и не трябва, пак според мен. Laughing

# 637

Hug Deniz vs. Gemre. Джемрето няма потенциал да се бори с Дениз.Просто Дениз е друга бира.И няма как да им се пресекат пътищата. Не е от махалата.Ще я оставят да си злобее срещу Зейнеп. И когато се усети, ще е малко късно.  И най-вече Кузейката ще се огъне. Още веднъж '' лека нощ, Супермен'' и е готов.   JoyИ  върнаха Дениз за да не се случи ВНЛ-то. Разговорът между нея и Шереф на гробището е абсолютно категоричен защо Дениз е в Истанбул.

# 638

Hug Deniz vs. Gemre. Джемрето няма потенциал да се бори с Дениз.Просто Дениз е друга бира.И няма как да им се пресекат пътищата. Не е от махалата.Ще я оставят да си злобее срещу Зейнеп. И когато се усети, ще е малко късно.  И най-вече Кузейката ще се огъне. Още веднъж '' лека нощ, Супермен'' и е готов.   JoyИ  върнаха Дениз за да не се случи ВНЛ-то. Разговорът между нея и Шереф на гробището е абсолютно категоричен защо Дениз е в Истанбул.

Joy Joy Joy И това, че Дениз е друга бира, е абсолютно вярно ! Peace

# 639
Момичета, досега четох англ. форум, там вече е даден превода на англ. не целия филм.
Едно мнение ми хареса много, защото и според мен, то обяснява поведението на Кузей.
Той винаги е обичал Джемре, но отстрани, отдалече, със съзнанието, че няма да е негова, но ще я носи в сърцето си. Сега нещата се променят. Джемре е пред него, може да я докосне, прегърне, може да изживее живота си с нея. Ако знае как. Оттук страха. Не предадох дословно написаното, но по смисъл, а и както аз също чувствам нещата. Хареса ми и даденият пример. С какво нетърпение я чака на вечерята, а когато Джемре идва, не знае как да я погледне.... Кузей наистина има проблем с изразяването на чувствата си, шанс за него е, че Джемре най-добре го познава и го приема такъв, какъвто е. И ще му помогне да преодолее страховете си. Невероятен характер е това момиче, Харесвам я, обичам я, неповторима просто, няма да срещна друг такъв характер в друг филм. Hug

# 640
Софи, всичките пъти, когато и каза, че я обича и съм ги видяла и съм ги чула и никога не съм ги отричала.
Признанията бяха формални,лично, аз не приемам нито едно признание  за валидно. Защото бяха направени в екстремни ситуации. И  не породиха никакви ангажименти за Кузей след това. Преди смъртта, на летището, когато мотивираше Олмаза. Доминираше Олмаза, признанието се загуби. Сякаш между другото.

# 641

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 22:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 642
Радвам се, че така бързо, няма и 24 часа , а филмът вече е преведен.
Страхотни фенове има К/Г. Нямам просто думи да изкажа благодарност.
Ама и филмът си го бива, наистина  Peace

Лека нощ, момичета !  Hug

# 643
Снежка,  Heart Eyes не виждам снимката ! Sad

Дафне,  Hug така е, винаги имаше натиск - външен, преди признанията. Peace

# 644
Снежка,  Heart Eyes не виждам снимката ! Sad

Сега?  Heart Eyes Hug

AYAKLI GAZETE 2012 TV YILDIZLARI KAZANANLARI BELLİ OLDU

EN İYİ YARDIMCI KADIN DİZİ (DRAMA) OYUNCUSU - BADE İŞÇİL  Wink

http://www.ayakligazete.com/Section/content/7/1391

Общи условия