Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Тук някъде.....
#Crazy #Crazy #Crazy

И Кузей приема това убийство, прощава й, казва й , че я обича и че никога няма да я изостави.
Убийството си е струвало, никакви олмази  Mr. Green

Ако ще убива някого все пак , дано да е Зейнеп, а не Дениз  Praynig Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сцената от затвора е сън на Джемре.  И преди да и каже, че я обича, става ясно че е била изоставена от него.
Пита се защо? Дениз, най вероятно. Баръш е пречка и не съвсем. Кузей се влюбва в Дениз.

Фрагманите за сезон 2 не са сън на никой герой. Едже го написа за всеки един поотделно, така, че не се надявай напразно. Досега всички бяха съвсем реални, остават този в затвора и Гюней-Симай.

# 617
#Crazy #Crazy #Crazy

И Кузей приема това убийство, прощава й, казва й , че я обича и че никога няма да я изостави.
Убийството си е струвало, никакви олмази  Mr. Green

Ако ще убива някого все пак , дано да е Зейнеп, а не Дениз  Praynig Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сцената от затвора е сън на Джемре.  И преди да и каже, че я обича, става ясно че е била изоставена от него.
Пита се защо? Дениз, най вероятно. Баръш е пречка и не съвсем. Кузей се влюбва в Дениз.

Фрагманите за сезон 2 не са сън на никой герой. Едже го написа за всеки един поотделно, така, че не се надявай напразно. Досега всички бяха съвсем реални, остават този в затвора и Гюней-Симай.
Не е сън затворническата обстановка. Дж на финала е в затвора.Самият разговор е в представите на Джемре. В този смисъл също не е сън. Що не казвате  защо К. ще я изостави щом толкова вярвате на фрагмана. Дж прави нещо след като е изоставена от Кузей. Вие се надявате, аз се опитвам да разбера филма и да вляза в неговата  логика.Брилянтна между другото.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 17:25 от dafne_1

# 618
Добър ден !  bouquet
Благодаря за превода, Терзи ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

На мен пък снощи и двете ми бяха жалки и смешни. Аз разбирам и уважавам пристрастията на тези, които харесват Джемре до степен на обожание направо, но ако и сега ви е харесала - не мога да повярвам.
Зейнеп била такава и онакава - това ясно, ами пак да питам- защо Джемре е такава, като знае, че тя е жената в сърцето Кузеево. Или ви хареса как въртя очи, пуфтя, стиска зъби и криви захапка ? Нейното поведение не беше по- малко нахално от това на Зейнеп . Нима не може да я постави на място само с един поглед или жест ? Явно и тя толкова си може .
Ще ме прощавате, ама ако бях на мястото на Кузей или Сами и двете щях да ги изпратя на едно много далечно място...... Mr. Green
Дори Айнур, която е домакинята, все още не смее да се отпусне и стъпва на пръсти в тази къща, а тези двете се напреварват да се покажат коя си е повече у дома си ! ooooh! За нищо не стават и двете, ами това си е, язък за Кузей !
Не знам дали ще се влюби в Дениз, не го вярвам, виж тя може и да си падне по него ! Wink Все още ми е загадка защо я върнаха, дано и те не се чудят така, както ние.
Фенче,  Heart Eyes не мисля, че Симай ще помогне по някакъв начин на Кузей. Нейната единствена заветна цел, е да му отмъсти и ще използва всеки и всичко, за да го направи. Тотално падение, толкова ми е гнусна, че думи нямам ! Sick
Това, което ми направи най- силно впечатление е, че Кузей въпреки всичко, въпреки отношението на Ханадан ханъм към него или по- скоро липсата му, продължава да я обича, да държи на нея и да и бъде син. Тази жена изобщо не го заслужава и тя !

# 619
Здравейте отново! Госпожата Heart Eyes не казвам, че Симай ще му помогне, но мисля, че Баръш се съмняваше, че Кузей му е пратил снимките, а тя му каза, че Кузей не е такъв, ако има нещо директно ще му каже, няма анонимно да му праща снимки...така мисля, ще видим след превода. Колкото до Джемре...аз отдавна бих я сложила онази нахалница на място, ама филм да става...
Боже, сега до края на филма ще четем само за любовта между Кузей и Дениз Joy Joy Joy тотално отказване от Зейнеп, ред е на Дениз за Дафне. hahaha Ние поне сме последователни...не се отказваме така лесно от героинята, на която симпатизираме. И какво стана с творческата немощ newsm78 оказва се сега, че логиката на филма е брилянтна...докато се окаже, че и тези надежди за любов с Дениз умрат.и тогава филмът пак ще стане боза...
Фрагманът от затвора си е самата истина, не се надявай Дафне, че разговорът им е само съновидение на Джемре. Казах вече защо Кузей смята, че я е изоставил, да видим дали ще позная...
Терзи  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 620

Не знам дали ще се влюби в Дениз, не го вярвам, виж тя може и да си падне по него ! Wink Все още ми е загадка защо я върнаха, дано и те не се чудят така, както ние.
hug:Госпожата, Дениз вече си е паднала по Кузей, стояла  само една седмица в Лондон, от два месеца бръмчи около Кузей,прави разни неща за него,с летящ старт влезе,така спестиха и екранно време за развитие на историята. Остава само К. да клъвне, но Дениз с такъв размах и самочувствие действа , няма начин да не се случи.

# 621
http://Guney: are you still mad me for the shirt incident? (Baris's shirt) now you have your own freedom, is this getting worse?
 Cemre: would you please stay away from me?
 Guney: now you are a one step closer from being with Kuzey, what do you want more than this?
 Cemre: would you please just get out from here?
 Guney: despite that I heard from Mrs Ebru that there are another complicated things ahead, seems like that moment won't be happening as easy as it seems. Excuse me.
 Cemre: Guney, I really don't wanna speak with you badly so please don't tempt me. For sake of all our old days and our school friendship, for the sake of every stupid thing we've done together, for the sake of every day we lived together, I beg you, look, don't mess with us.
 Guney: "us" ? are you two together now?
 Cemre: we two,I mean, each of us separately. *she hold his arm* guney, you chose you own way, different from all of us. You reached to what you always wanted. Please don't stand in Kuzey's way now, I'm begging you, Guney. Please.
 Guney: so you are begging me for Kuzey? I said what I have to say and now I will back off. I just said it and after that I waited .........

KG English Page

Kuzey came in and they stopped talking then Guney left the kitchen so Kuzey asked Cemre: did he bother you?

Cems: no, we were just talking.

# 622

hug:Госпожата, Дениз вече си е паднала по Кузей, стояла  само една седмица в Лондон, от два месеца бръмчи около Кузей,прави разни неща за него,с летящ старт влезе,така спестиха и екранно време за развитие на историята. Остава само К. да клъвне, но Дениз с такъв размах и самочувствие действа , няма начин да не се случи.
Добро утро Heart Eyes  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy само в сънищата ти...
не съм толкова наивна да мисля, че изведнъж ще се получат нещата между Кузи и Джемре, но не остава много време, нещо ще се случи, за да може Кузей да загърби пречките пред тях, които според мен са само в неговата глава. Но...това ще стане, сигурна съм.

# 623
  • Варна
64. bölüm dizide sevgililer günü Simple Smile inş. kuzeycemre kutlarlar ve beraber olurlar Simple Smile mucks gelsin Simple Smile)))))))) sami de tatile gidiyor hazır Simple Smile evde başbaşa Simple Smile)))))))))

64. episode valentines day in series Simple Smile i wish kuzeycemre will be together. i hope Simple Smile kuzey kiss cemre:) we hope and wait Simple Smile sami went to holiday with his wife Simple Smile may be kuzeycemre will be alone at kuzeys home ahahahahha:)))) we hope Simple Smile)))))))))

ot FB

# 624
Диди  Heart Eyes  bouquet страхотен подпис, мила!
Гледам и имам чувството, че в Кузей се борят двама души - единият копнее да е с момичето, което обича, толкова е нежен към нея, а другият - студен, недостъпен, отстояващ олмазите си . Когато  пиеха чай, как отдръпна ръката си, а малко след това, когато видя, че Джемс плаче...как му се промени физиономията и как нежно избърса сълзата и...Жал ми е за него, не му е лесно, а и онзи демон брат му знае как само с една дума да го освести и да се откаже от мечтите си. Колко отдавна не се беше сещал за това, че са били годеници двамата... Голяма ще е борбата в него, не знам и до кога Джемре ще издържи...но вярвам, че тя ще се справи, а той ще проумее, че животът е наистина само един, минава бързо и не си заслужава да го пропусне да мине покрай него без да е изживял истинско щастие. А с Дениз ми изглеждат само като  приятели, нищо друго.Той беше доста учуден като я видя, не притеснен... А тя на кого помаха - на Джемре или на Юнус newsm78

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 21:00 от queen_fenka

# 625
Пречките, които предизвикват прословутите Кузееви олмази, не са само в главата му, според мен. Те са и в сърцето му, в мислите му, в чувствата му.
Фенче,  Heart Eyes съгласна съм, че гледаме двама души в един Кузей- единият, който обича и другият, който не иска да обича. Мисля, че вчера ни показаха, че няма да има “Ние“, както самият Кузей каза.
При всеки опит на Джемре да се доближи до него, да го погали, да интимничи, той се отдръпва, затваря се в себе си и се показва вторият Кузей, онзи с олмазите. Видя и как призраците и болезнените спомени от миналото, го завладяха отново...това никога няма да го преодолее, не може да го преодолее, колкото и да се бори със себе си. Така мисля аз, това видях снощи ! Peace

# 626
  • Тук някъде.....
Ще преодолее всичко Кузей, но ще трябва да види Джемре в затвора. Това за него ще е страхотен кошмар, повече,отколкото самият той да е там. Неслучайно дадоха порасналия Кузей, чието второ влизане в затвора не му донесе срив. Той обича Джемре толкова много, че това, заедно с причините /тук Гюней ще "помогне", извършвайки нещо много гадно, мисля/ ще го накарат да се осъзнае. Писала съм и преди, че Кузеевото е инат. Ще го преодолее, но до юни има доста време  Laughing

# 627
При всеки опит на Джемре да се доближи до него, да го погали, да интимничи, той се отдръпва, затваря се в себе си и се показва вторият Кузей, онзи с олмазите. Видя и как призраците и болезнените спомени от миналото, го завладяха отново...това никога няма да го преодолее, не може да го преодолее, колкото и да се бори със себе си. Така мисля аз, това видях снощи ! Peace
Hug След 62 серии и някакви  надежди за заблуда на аудиторията, снощи, с тоя спомен от годежа ни върнаха в изходно положение.  В същото  време Джемрето гради планове за общо бъдеще с Кузей.Мисли си, че Олмазът е паднал.
И оттук ще дойде драмата.

# 628
Hug След 62 серии и някакви  надежди за заблуда на аудиторията, снощи, с тоя спомен от годежа ни върнаха в изходно положение.  В същото  време Джемрето гради планове за общо бъдеще с Кузей.Мисли си, че Олмазът е паднал.
И оттук ще дойде драмата.

Сигурна съм, че ще е така ! Peace Факт е, че бяха само двамата, споделиха един много интимен момент, Кузей даже си извади ръката от джоба Mr. Green и въпреки това, въпреки че бяха абсолютно сами, в момента, когато Джемре се опита да погали ръката му, той се отдръпна и физиономията му стана друга . След това и връхлетелите го спомени....не мога да си затварям очите за тези факти и да си мисля, че единственото, което му трябва, е време за да ги преодолее. Не виждам факта, че Джемре ще е в затвора, какъв катализатор може да бъде. Той не намери сили да и каже, че я обича, гледайки я в очите там, това също не бива да забравяме. Ще видим, всичко е в сферата на предположенията, но моето усещане е такова. Peace

# 629
Ще преодолее всичко Кузей, но ще трябва да види Джемре в затвора. Това за него ще е страхотен кошмар, повече,отколкото самият той да е там. Неслучайно дадоха порасналия Кузей, чието второ влизане в затвора не му донесе срив. Той обича Джемре толкова много, че това, заедно с причините /тук Гюней ще "помогне", извършвайки нещо много гадно, мисля/ ще го накарат да се осъзнае. Писала съм и преди, че Кузеевото е инат. Ще го преодолее, но до юни има доста време  Laughing

newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Аз също мисля, че любовта му е по-силна от всичко, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт