За нищо не стават и двете, ами това си е, язък за Кузей !
Все още ми е загадка защо я върнаха, дано и те не се чудят така, както ние.
не мисля, че Симай ще помогне по някакъв начин на Кузей. Нейната единствена заветна цел, е да му отмъсти и ще използва всеки и всичко, за да го направи. Тотално падение, толкова ми е гнусна, че думи нямам ! 
не казвам, че Симай ще му помогне, но мисля, че Баръш се съмняваше, че Кузей му е пратил снимките, а тя му каза, че Кузей не е такъв, ако има нещо директно ще му каже, няма анонимно да му праща снимки...така мисля, ще видим след превода. Колкото до Джемре...аз отдавна бих я сложила онази нахалница на място, ама филм да става...
тотално отказване от Зейнеп, ред е на Дениз за Дафне.
Ние поне сме последователни...не се отказваме така лесно от героинята, на която симпатизираме. И какво стана с творческата немощ
оказва се сега, че логиката на филма е брилянтна...докато се окаже, че и тези надежди за любов с Дениз умрат.и тогава филмът пак ще стане боза...
само в сънищата ти...
inş. kuzeycemre kutlarlar ve beraber olurlar
mucks gelsin
)))))))) sami de tatile gidiyor hazır
evde başbaşa
)))))))))
i wish kuzeycemre will be together. i hope
kuzey kiss cemre:) we hope and wait
sami went to holiday with his wife
may be kuzeycemre will be alone at kuzeys home ahahahahha:)))) we hope
)))))))))
страхотен подпис, мила!
съгласна съм, че гледаме двама души в един Кузей- единият, който обича и другият, който не иска да обича. Мисля, че вчера ни показаха, че няма да има “Ние“, както самият Кузей каза.

След 62 серии и някакви надежди за заблуда на аудиторията, снощи, с тоя спомен от годежа ни върнаха в изходно положение. В същото време Джемрето гради планове за общо бъдеще с Кузей.Мисли си, че Олмазът е паднал.
След 62 серии и някакви надежди за заблуда на аудиторията, снощи, с тоя спомен от годежа ни върнаха в изходно положение. В същото време Джемрето гради планове за общо бъдеще с Кузей.Мисли си, че Олмазът е паднал.
Факт е, че бяха само двамата, споделиха един много интимен момент, Кузей даже си извади ръката от джоба

Препоръчани теми