Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Добро утро!

Честита Баба Марта!

# 676
Честита Баба Марта, милички! Да сте живи и здрави, весели и засмяни! Вдишайте уханието на пролетта!

# 677
Ако Гюней беше оставил Джемре заради брат си, щеше да се оттегли и да им пожелае щастие.  Аз пък съм уверена в това, че ще се случи. Peace
Joy Joy JoyВ стилистиката на английския форум, Кузей/Гюней - трети сезон. Joy
Честита Баба Марта, дами! Бъдете живи и здрави!

# 678
  • Варна
Софи,   bouquet 4естит Имен ден!

# 679
  • Пловдив
Честита Баба Марта!   bouquet  bouquet  bouquet Бели и червени, румени, засмени!
Аз днес имам имен ден  Blush Почерпете се!

Честит Имен Ден! Здраве, щастие и много усмивки!

# 680
Зъл гений, Уби Фърат и не даде възможност на брат му да стане герой. Требеше да убият Джемре и Кузей. Тях, и смъртта не може да ги раздели. Joy Joy Joy

# 681
Честит Имен ден, Софи ! Бъди здрава ! Носи името си с гордост, предавай го с радост !

# 682
# 683
Реши да направи своята жертва за Кузей. За да бъдат братя. За да имат нормални, близки взаимоотношения. В момента, в който разбра , че Джемре е влюбена в Кузей започна с номерцата. Така смятам аз.
Hug Абсолютно подкрепям! И мисля, че с тоя спомен Кузей направи такава връзка.За пръв път. Г. наистина е жертвал любовта си заради него. Още като гледах филма, ми направи впечатление, след спомена направи един тик с главата. Сякаш иска да пропъди някаква мисъл от нея. Обикновено по друг начин излиза от вцепенението след тия спомени.
Не ми се мисли. какво ще се случи, като осъзнае този факт и ако наистина Гюней е убил Фърат.
Става му длъжник.

# 684
Софи ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

# 685
  • Тук някъде.....
Благодаря ви, момичета!  Hug Трогнахте ме, днес приличам на коледна елха, вече ръцете си не виждам от гривни, дрехите ми също са накичени! Но ми харесва, денят е слънчев и топъл. Такъв да е и за вас!   bouquet

# 686
  • Пловдив
Честита Баба Марта, момичета! Да сте здрави и засмени!

Честит имен ден, Софи:

# 687
Честит имен ден, Софи ! Hug
Бъди жива и здрава !
Носи с радост и гордост името си !

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт