Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Кралицата  Heart Eyes ами то няма време...какво все още не? Трябва да действат по- решително, изчакахме се  Joy Joy Joy Аз също искам Бану да го изхвърли онзи нещастник...

# 47
Благодаря за превода !  bouquet

Сигурна бях, че Баръш ще натвори големи мръсотии, жална им майка и на Джемре и на Кузей - и двамата го подцениха жестоко. Ще съжаляват горчиво затова.
 “Какво ще направи Кузей като научи за това !“ - ми много ясно какво - ще отиде да го прибие отново сигурно. ooooh!

Много ми се иска Бану така, както тръгна с ножицата, да му резне на Гюней....самочувствието. Никак не ми е жал за него.Явно и Мелда ще го притисне - не изглежда като жена, която е свикнала да губи и да я разиграват.

Зейнеп е ясна . Laughing

Кралицата, Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 48
# 49
Mдаааа! Знаех си, че ще се разбуни кошера. Побъркването на Зейнеп е погледът, който хвърли към прегръдката на двамата влюбени от фрагмана. И, къде е драмата. Ами, кофти й е! Не може ли да я разберете. Ще си поплаче, може да строши нещо и край.
Странно е, че не отразявате един дръг момент от спойлера. Кузей сваля тотално платната пред Джемрето. Казах ли Ви, че олмазът падна. Да свалиш платната означава да се предадеш. Що не празнувате?

# 50
# 51
Щото Дафне ние не слагаме тигана, когато рибата е още в морето Joy Joy Joy Има време, ще празнуваме!
Госпожата  Heart Eyes много слаб, тъжен, ама красив Пеперуд!

# 52
Сигурна бях, че Баръш ще натвори големи мръсотии, жална им майка и на Джемре и на Кузей - и двамата го подцениха жестоко. Ще съжаляват горчиво затова.
 “Какво ще направи Кузей като научи за това !“ - ми много ясно какво - ще отиде да го прибие отново сигурно. ooooh!

Hug Джемрето се е оплакала. Или Гюлтен. Ще го пребие, а може и да го убие.

# 53
Госпожата  Heart Eyes много слаб, тъжен, ама красив Пеперуд!

Много красив, Фенче Heart Eyes ! Как да не ти се прииска да го гушнеш и да го излекуваш ?! Crazy

Дано скоро качат филма, защото съм сигурна, че ще е страхотен, а Киво ще предаде перфектно образа на големия турски поет. Сигурно ще има много драматизъм, любов ....и още нещо ! Hug

# 54
  • Пловдив

Превод.

В Кузей Гюней тази седмица земята ще се разтресе. Кузей още с излизането си от затвора иска сметка от Баръш. Баръш целият в кръв, си взема дажбата от Кузей. Баръш обаче, заради тази ситуация слага документа които подписа Джемре и отваря дело срещу нея /това дело е за пари, Баръш иска висока цена за това че са били заедно...няма такъв закон в Бг -изяснявам/
Какво ще направи Кузей като научи това?
Между Кузей и Джемре въпреки и да изглежда че няма проблеми, те (проблемите)  не ги оставят. Зейнеп обаче
като вижда Кузей и Джемре заедно се побърква. Кузей сваля всички платна към Джемре.

Баръш започва да прави опасни неща.Изпратените фалшифицирани снимки, притесняват Баръш. И Баръш мисли че са от Бурак.
Мелда отива в резиденцията да види Гюней. Когато вижда Бану  се учудва. Връзката между Гюней и Мелда става опасна.
 priest , Благодарности за превода!!! newsm51
Сега ще чакаме не само превода на стария епизод, но и новата серия с нетърпение... newsm68
dterziiska Чудесни снимки!!! smile3525

# 55
# 56
Дафне,  Hug това със свалянето на платната може да има двуяко значение ! Wink Момичетата изчакват да видят от къде, аджеба, ще задуха вятъра ! Peace

# 57
СПО-КО! Спойлерът е с анонимен автор,не официален. Разсъждения върху фрагмана.

# 58
Дафне,  Hug това със свалянето на платната може да има двуяко значение ! Wink Момичетата изчакват да видят от къде, аджеба, ще задуха вятъра ! Peace
HugАз, между другото, докато не го преведе Приест, го разбрах другояче.Затова се поколебах да го коментирам.Щото чрез Гугъл. Кузей  надува,а не сваля платната. Т.е.  отплува от Джемре. Затова не го коментирах, защото не ми се връзва с падането на Олмаза. Ама, Приест сложи всичко по местата. Peace Вярвам на нейния превод, щото за мен Олмаза падна.
Умирам си от смях, да знаете. Joy Joy Joy Joy Joy

# 59
Дафне,  Hug знам какво означава свалянето на платната, просто си коментирам, че ми се струва, че никак не му е времето сега. На средата на нищото, с оглед на проблемите около убиеца на Ферат, появата на Дениз, смъртта на бащата на Джемре, развръзката на връзката на Гюней и Мелда, намеренията на Баръш и Бурак.... никак не му е времето на падането на Олмаза. Ако падне, няма да е за дълго.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт