Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 093
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Дафне,  Hug знам какво означава свалянето на платната, просто си коментирам, че ми се струва, че никак не му е времето сега. На средата на нищото, с оглед на проблемите около убиеца на Ферат, появата на Дениз, смъртта на бащата на Джемре, развръзката на връзката на Гюней и Мелда, намеренията на Баръш и Бурак.... никак не му е времето на падането на Олмаза. Ако падне, няма да е за дълго.  Peace
Hug Не бе, Кралице. Спойлерът е коментар върху фрагмана. Виж, как точно отразява, всичко, което ни показаха във фрагмана. Нищо повече. Преразказ на фрагмана, примесен с личен коментар. Това сериозно.
Тоталното сваляне на платната, че се прегръща с  Дж.  пред Г.

# 61
Да, и аз го забелязах това. Тъкмо го бях сложила на английски, но видях, че се върти едно и също нещо по смисъл и го изтрих. Peace

# 62

Да ни е честит новият Патриарх Български - Неофит !

Бог да го дари със сили и просветление за да води народът ни по пътя на духовността и смирението !
Бог да пази България ! Praynig Praynig Praynig

# 63
Какво правите бе дами  Laughing, кога изписахте старата  тема кога направихте нова... Mr. Green

Ромина   bouquet

# 64
Има ли ид руг фрагман освен този от петък да знам дали да ровя назад в старата тема ??

# 65
  • Пловдив

Бог да го дари със сили и просветление за да води народът ни по пътя на духовността и смирението !
Амин. Praynig

# 66
Има ли ид руг фрагман освен този от петък да знам дали да ровя назад в старата тема ??

Няма ! Peace

# 67
Щото Дафне ние не слагаме тигана, когато рибата е още в морето Joy Joy Joy Има време, ще празнуваме!
Госпожата  Heart Eyes много слаб, тъжен, ама красив Пеперуд!
Аха, за  Кузей не вярвате на спойлера, но веднага отразихте Зейнеп. Побърквала се. Що тия двойни стандарти. И едното е вярно, и другото е вярно. Или спойлерът е провокация.

Ами за Зейно вярваме, защото знаем каква е - зла, ревнива, отмъстителна, та затова хич не се и учудвам, че ще се побърка от яд hahaha Неин не е , ама и на Джемре го не дава...И без превод знам каква ще бъде реакцията и...няма да е за пръв път. Как злобно гледаше Джемре на балконя Joy Joy Joyбрррр...

# 68

Амин!

# 69
  • Uzbekistan / Tashkent

Честито. И нека Бог е с нас.
Амин.

# 70
# 71

Няма ! Peace

bouquet

превод  на спойлера
This weeks Episode of <Kuzey Guney> will be shaken a lot. Kuzey is out, but not out of prison , went to settle an account from prison. Baris' eyes and face are dipped in blood and he took his share from the <stormy Kuzey> . Baris on the other end, the agreement that they did between themselves, he brakes it off and sues Cemre for a large amount of money. When Kuzey find out of this situation what will he do?

Between Cemre and Kuzey all the hurdles seem to have gone, but the events in some way or other do not leave them. On the other end when Zeynep sees Kuzey with Cemre hugging tightly together becomes outrageous. Kuzey has completely thrown down his walls to Cemre. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Baris starts making dangerous moves. Baris who organised Buraks assassination , the photos that he has now in his hands have made him very sacred. He thinks that Burak had send those photos.

# 72
Добро утро  newsm51

# 73
Започваме със смирение днешния ден!   bouquet
Да ни е честит Патриарх Неофит, харесвам този човек! newsm10
Аз пък бях на протест днес! Angry
Добро утро, това е мнение на почитател на филма, не е чистото съдържание на спойлера.
Както и да е, благодаря ти!   bouquet
Кузей ще свие платната, когато Джемре спре да ги надува.  Peace
И всичките му палячовщини и безумия са  провокирани точно и само от нея. Всеки  си носи кръстта!
И понеже все се делим на отбори, аз съм от отбора на АнтиДжемрейките- това за протокола моля!  bowuu
Но не приемам, която и да е да бъде до Кузей!  Angry

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 16:33 от shaane

# 74
  • Пловдив

Ами за Зейно вярваме, защото знаем каква е - зла, ревнива, отмъстителна, та затова хич не се и учудвам, че ще се побърка от яд hahaha Неин не е , ама и на Джемре го не дава...И без превод знам каква ще бъде реакцията и...няма да е за пръв път. Как злобно гледаше Джемре на балконя Joy Joy Joyбрррр...
[/quote]

newsm10 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт