Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 306
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
  • Пловдив
Добър ден и от мен!

Поздрав за почитателките на Джемре! И за тези, които почувстваха ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ !!!  newsm76 newsm76 newsm76

Успешна нова седмица на всички!!!  bouquet

# 198
rali 100 , този поглед е толкова красноречив  Heart Eyes

# 199
Кралицата, благодаря ти за интервюто на Зерин.
Днес се бях размечтала, че ако не поканят актьорите от сериала , в случай , че се закупи филма, то Ойку , Зерин, Буура, мога да ги видя , някой от тях и на театрална сцена, ако гостуват в България. Тук живеят толкова много турци, съседни държави сме, защо да не ни гостуват. Да не говорим, че и театърът им е на ниво, поне от това, което съм чела в интернет.
Та не било чудо да я видим и нея в България.
Много ще се радвам.

А представям си , ако поканят Къванч / Тойга Карел нали участваше в жури в Пловдив / , та и това не е изключено съвсем. За Къванч си мисля, че ще бъде нечувано стълпотворение.
Страшно харесвам Брус Уилис, но не бих виснала часове да го чакам.
Може би и за Къванч няма да го направя, предвид годините, но ако можех, знам, че ще го почувствам много по-близък, от която и да е западна звезда.
Е, изключение навярно само за Джордж Клуни- изключително топъл човек като излъчване. Hug

# 200
  • Пловдив
Добър ден и от мен!

Поздрав за почитателките на Джемре! И за тези, които почувстваха ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ !!!  newsm76 newsm76 newsm76

Успешна нова седмица на всички!!!  bouquet

# 201
  • Пловдив
rali 100 , този поглед е толкова красноречив  Heart Eyes

Говори ми, че не я обича. txtloves  txtloves Другото и другите са изтъркан виц.    Joy  Joy  Joy  Joy

# 202
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Госпожата специално да кажа,много са ти красиви дрешките  Heart Eyes   bouquet

# 203
# 204
  • Варна

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 14:30 от didi_spain

# 205
  • Пловдив

Нещо за Джемре и Кузей, ама що ли е? newsm78

# 206
Здравейте дружки! Hug
Терзи, Кралицата, Диди  newsm51 newsm51 newsm51
Гледам Джемрейки, че Зейнепките нещо ни се надсмиват, а? Не сме вярвали вече в осъществяването на любовта между Джемре и Кузи newsm78 Ние вярваме, само ,че няма да е веднага. И се утешават с архивни клипове от 1 сезон. Госпожата Heart Eyes убедена съм, че Кузи ще е щастлив със своята Джемре, защото я обича и няма да му се налага да се насилва. Стига да им дадат възможност, ще го видите и вие...
Хайде един актуален клип и от мен

# 207
# 208
HugТова дето в нашия превод беше побъркване, в руския форум е негодование[/b]. Joy Joy Joy

Ох, значи, такова негодОвание ме обхваща, че чак ми става смешно!  Joy Joy Joy

[/quote]
 Joy Ядец! Негодувание на български е негодование на руски. Изрично уточнявам. Това беше заради впредвид и предвид! Joy Joy Joy

# 209

newsm78 Пак ли са трили?  ooooh! И защо?

Шани, нали Кузей започна да проумява, че любовта е над всичко. Добре си е лявото полукълбо на мозъка му. Започна да вдява лека полека. Сега Дж. ще го смири и всичко ще си му е ок.
Hug И аз мисля, че ще се смири. Има нужда от любов това момче. Даже и на фрагмана така го почувствах.
Смирен, леко неадекватен.
Чао бамбино, сори. Хич и не се обръщай назад, Зейнепке!

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:13 от dafne_1

Общи условия

Активация на акаунт