кампанулка

до утре, момичета !
Лагуни, още е рано. Имаше вече доста прегръдки, ред е на истинските целувки. И чак след това горещи сцени. Кузейката не е освободил квартирата. На диванчето.
! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.

Пращам си я с еднопосочен билет за Италия. Не можа да пробие в махалата,трябва да се примири.
Ако вземе да се завръща, лично я качам на самолета. 
Това дето в нашия превод беше побъркване, в руския форум е негодование.

Ами!
Тотално обърквация създадоха двете мацки. Този нестандартен подход харесвам в тях. Обичат да се заиграват. Палавници значи!
Ние мислим , че става дума за чест, то ставало въпрос за любов. Ех, ах, ух.
! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.

Пращам си я с еднопосочен билет за Италия. Не можа да пробие в махалата,трябва да се примири.
Ако вземе да се завръща, лично я качам на самолета. 
Това дето в нашия превод беше побъркване, в руския форум е негодование.

Този колаж е много як. Джемрето е като каучук в ръцете. Или е с четири такива. Сама се прегръща. От радост.
ако пък видиш Кузей Самиевич как го магерат рускините, и азбуката ще си глътнеш, камо ли буквите...
И напомнят, че при него е развито повече дясното полукълбо и за това действа така импулсивно, а лявото- логика, реч и друго може да се допълни, направо липсва. Кой ли е виновен за това? 

ако пък видиш Кузей Самиевич как го магерат рускините, и азбуката ще си глътнеш, камо ли буквите...
И напомнят, че при него е развито повече дясното полукълбо и за това действа така импулсивно, а лявото- логика, реч и друго може да се допълни, направо липсва. Кой ли е виновен за това? 

, на мен ми допадат, въпреки различното мнение, писала съм го и преди.
А иначе - смлял, смлял, ама и Шереф, и Баръш, имаха леки охлузвания по лицето
, така, че ударите на Кузей са като олмазите му - повече шум вдигат, отколкото действат. Препоръчани теми