Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
рали 100  Hug
кампанулка  Hug

до утре, момичета !

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 23:52 от allisas73

# 181
Вече чакам с нетъпение срядата. Да се потопя в света на любовта. Време е за романтика, а защо не и нещо по- горещо. От снощи започнах да се подготвям с тези клипчета.
Hug Лагуни, още е рано. Имаше вече доста прегръдки,  ред е на истинските целувки. И чак след това горещи сцени. Кузейката не е освободил квартирата. На диванчето.

# 182
Зейнепки, лично аз съм хепи след падането на Олмаза. Да си на страната на такъв злодей и мръсница като Зейнеп, не беше лесно. И в същото време да пишеш срещу такава положиъелна личност като Джемре.  Сега, остава да пиша само срещу Джемре. Кузейката също го оставям на спокойствие.
Признах избора му.

Дафне,  Hug ! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.  Wink  Joy Joy Joy

HugПращам си я с еднопосочен билет за Италия. Не можа да пробие в махалата,трябва да се примири.

Ще следя всичко.  Joy Ако вземе да се завръща, лично я качам на самолета.  Wink
HugТова дето в нашия превод беше побъркване, в руския форум е негодование. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Ами!   33uu Тотално обърквация създадоха двете мацки. Този нестандартен подход харесвам в тях. Обичат да се заиграват. Палавници значи!  newsm19 Ние мислим , че става дума за чест, то ставало въпрос за любов. Ех, ах, ух.

# 183
А, и друго. Не го прочетох при нас. Джемрето разбира, че Гюлтен е имала уговорка и среща с Баръш
преди сватбата. Очакват Дж да напусне къщата и да се пренесе при Кузей.

# 184
  • Тук някъде.....
Зейнепки, лично аз съм хепи след падането на Олмаза. Да си на страната на такъв злодей и мръсница като Зейнеп, не беше лесно. И в същото време да пишеш срещу такава положиъелна личност като Джемре.  Сега, остава да пиша само срещу Джемре. Кузейката също го оставям на спокойствие.
Признах избора му.

Дафне,  Hug ! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.  Wink  Joy Joy Joy

HugПращам си я с еднопосочен билет за Италия. Не можа да пробие в махалата,трябва да се примири.

Ще следя всичко.  Joy Ако вземе да се завръща, лично я качам на самолета.  Wink
HugТова дето в нашия превод беше побъркване, в руския форум е негодование. Joy Joy Joy

Ох, значи, такова негодОвание ме обхваща, че чак ми става смешно!  Joy Joy Joy

# 185

Joy Този колаж е много як. Джемрето е като каучук в ръцете. Или е с четири такива. Сама се прегръща. От радост.   Joy Joy Joy

# 186
Софи,  bouquet ако пък видиш Кузей Самиевич как го магерат рускините, и азбуката ще си глътнеш, камо ли буквите...
Та казват, че последно виновати за слабоумието на Кузей са...олмазите! ooooh! И напомнят, че при него е развито повече дясното полукълбо и за това действа така импулсивно, а лявото- логика, реч и друго може да се допълни, направо липсва. Кой ли е виновен за това? newsm78
Сега ще чакам и този ми пост да бъде изтрит, както няколко други съвсем наскоро...
Благодаря предварително за услугата!  bouquet

ПП: ей това си струва да се коментира, та белким предвидим и някой и друг ход на сценаристките.Пък каквото те решат- това ще бъде! Само да не го тикнат в психиатрия, че то как да признаеш, че заради един компас смля човек от бой! Shocked

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 00:22 от shaane

# 187

newsm78 Пак ли са трили?  ooooh! И защо?

Шани, нали Кузей започна да проумява, че любовта е над всичко. Добре си е лявото полукълбо на мозъка му. Започна да вдява лека полека. Сега Дж. ще го смири и всичко ще си му е ок.

# 188

Вие май забравяте кой вкара Кузей в ареста и искаше да остане там за дълго време. Затова Баръш си получи заслуженото, а не само за компаса . И ако сценаристките не се откажат поне този път от своята праволинейност, очаквам точно той да сътвори още по- големи злини. Но това са само мои предположения. Лека нощ.

# 189
  • Варна
Хубава и успешна седмица! newsm51

# 190
# 191
Добро утро.  Hug Hug Hug

Който закъснява за работа, намерих му превоз. Wink

Wink

Хубава нова седмица.  bouquet

# 192
  • Тук някъде.....
Софи,  bouquet ако пък видиш Кузей Самиевич как го магерат рускините, и азбуката ще си глътнеш, камо ли буквите...
Та казват, че последно виновати за слабоумието на Кузей са...олмазите! ooooh! И напомнят, че при него е развито повече дясното полукълбо и за това действа така импулсивно, а лявото- логика, реч и друго може да се допълни, направо липсва. Кой ли е виновен за това? newsm78
Сега ще чакам и този ми пост да бъде изтрит, както няколко други съвсем наскоро...
Благодаря предварително за услугата!  bouquet

ПП: ей това си струва да се коментира, та белким предвидим и някой и друг ход на сценаристките.Пък каквото те решат- това ще бъде! Само да не го тикнат в психиатрия, че то как да признаеш, че заради един компас смля човек от бой! Shocked

Добро утро и хубава седмица!
Шани, нали не мислиш, че аз докладвам постовете ти  newsm78, на мен ми допадат, въпреки различното мнение, писала съм го и преди.
От руския форум ми допадат имената на героите - Кузей Самиевич ми е фаворит, заедно с Кузя и Гюня  Joy Joy Joy А иначе - смлял, смлял, ама и Шереф, и Баръш, имаха леки охлузвания по лицето  Thinking, така, че ударите на Кузей са като олмазите му - повече шум вдигат, отколкото действат.

# 193
The actress Zerrin Tekindor "Gülten hanim in "Kuzey Güney" talked about Kivanç in her interview

The reporter: You worked with Kivanç in two series, how is your relationship?
Zerrin: What I say about Kivanç, I say my son,I say my friend, I love him so much..
Since Ask-i memnu we never separate there's a friendship from that time.
He's so real, so sweet, he's a very good boy..
he has an incredible sense of humor, he makes great
imitations, we laugh alot on the set..

Източник:  www.facebook.com/KivoFans

# 194

Общи условия

Активация на акаунт