Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 238
  • 733
  •   1
Отговори
# 165

HugПоследните 18 серии ще бъдат любовни.  Много ми е интересно как такава чиста любов  ще се превърне в ''креватна история''. За да има ''бебек''. Нали и Гюлтен иска това.  Да видим дали ще им се получат сцените. Кузейката малко сковано ми стои на фрагмана, все едно не е той, ама ще се отпусне. Щото за първи път е пред публика.

smile3521  tooth tooth tooth tooth

# 166
Зейнепки, лично аз съм хепи след падането на Олмаза. Да си на страната на такъв злодей и мръсница като Зейнеп, не беше лесно. И в същото време да пишеш срещу такава положиъелна личност като Джемре.  Сега, остава да пиша само срещу Джемре. Кузейката също го оставям на спокойствие.
Признах избора му.

# 167
Зейнепки, лично аз съм хепи след падането на Олмаза. Да си на страната на такъв злодей и мръсница като Зейнеп, не беше лесно. И в същото време да пишеш срещу такава положиъелна личност като Джемре.  Сега, остава да пиша само срещу Джемре. Кузейката също го оставям на спокойствие.
Признах избора му.

То пък един избор ! Mr. Green
Ама, дето викат - като се обичат младите - да се вземат ! Пък после ние ще им гледаме сеира. Laughing

И аз викам, че падна олмаза, ама нещо не вярват Джемретата. То няма угодия - като викахме, че няма да падне - лошо, сега, като ги поздравяваме, че е паднал - по- лошо !  Crazy

# 168
 Simple Smile  Heart Eyes

Laughing

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 23:28 от campanula

# 169
Зейнепки, лично аз съм хепи след падането на Олмаза. Да си на страната на такъв злодей и мръсница като Зейнеп, не беше лесно. И в същото време да пишеш срещу такава положиъелна личност като Джемре.  Сега, остава да пиша само срещу Джемре. Кузейката също го оставям на спокойствие.
Признах избора му.

Дафне,  Hug ! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.  Wink  Joy Joy Joy

# 170
Признах избора му.

То пък един избор ! Mr. Green
Ама, дето викат - като се обичат младите - да се вземат ! Пък после ние ще им гледаме сеира. Laughing

И аз викам, че падна олмаза, ама нещо не вярват Джемретата. То няма угодия - като викахме, че няма да падне - лошо, сега, като ги поздравяваме, че е паднал - по- лошо !  Crazy
Joy Любовта срещу честта. Това е сериозна дилема преди всеки човек. Кузейката си плю на честта и избра любовта. Но, не мога  да му се сърдя. Наистина се постара, не беше лесно,но се огъна.
И аз се чудя защо не вярват. Даже спряха и да мечтаят.

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 23:34 от dafne_1

# 171
Зейнепки, лично аз съм хепи след падането на Олмаза. Да си на страната на такъв злодей и мръсница като Зейнеп, не беше лесно. И в същото време да пишеш срещу такава положиъелна личност като Джемре.  Сега, остава да пиша само срещу Джемре. Кузейката също го оставям на спокойствие.
Признах избора му.

Дафне,  Hug ! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.  Wink  Joy Joy Joy

Аааа, сакън - само да е посмяла да стане бяла и добра ! Една стига ! Laughing

# 172
Признах избора му.

Дафне,  Hug ! Продължавам да следя изявите на Зейнеп. Да не вземе да кривне от поетия път.  Wink  Joy Joy Joy

HugПращам си я с еднопосочен билет за Италия. Не можа да пробие в махалата,трябва да се примири.

# 173
Признах избора му.

HugПращам си я с еднопосочен билет за Италия. Не можа да пробие в махалата,трябва да се примири.

Ще следя всичко.  Joy Ако вземе да се завръща, лично я качам на самолета.  Wink

# 174
Това клипче е наистина майсторска работа. И да не си гледал филма пак ще те развълнува. И най-чувствената музика  на филма беше фон на сцените със З. и К.

# 175
Вече чакам с нетъпение срядата. Да се потопя в света на любовта. Време е за романтика, а защо не и нещо по- горещо. От снощи започнах да се подготвям с тези клипчета.

# 176
# 177
  • Пловдив
Един прекрасен клип , с прекрасна музика - поздрав за момичетата, които харесват Джемре-Кузей за лека нощ и хубави сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Kuzey Cemre Beating Heart 61 , 62 bolum

http://www.youtube.com/watch?v=hg1zIRhbbyE&feature=youtu.be
newsm51 Алиса за теб!

# 178
Това клипче е наистина майсторска работа. И да не си гледал филма пак ще те развълнува. И най-чувствената музика  на филма беше фон на сцените със З. и К.

newsm53 Тази дама е истински професионалист.

# 179
Признах избора му.

Ще следя всичко.  Joy Ако вземе да се завръща, лично я качам на самолета.  Wink
HugТова дето в нашия превод беше побъркване, в руския форум е негодование. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт