Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Казах,според мен... А и не съм споменала на кого са тези погледи Peace

# 241

Каза, че според теб това са две различни сцени. Ок. Съгласна съм. Може би е така.  Аз за погледите питам. Къде го пише?

# 242

На Кузейката му е притеснително, затова не си е извадил ръцете от джобовете, та е малко дразнещо. Друго си е поне да бяха извън джобовете. Изглежда пренебрежително. Но, иначе отвръща на целувката. Евала. Да види и Гюлтен. Няма връщане назад. Това е положението.

Много ме впечатли тази снимка с целувката. На него му е притеснително, но на Джемре хич даже. Ще го научи тя как да се държи правилно. Урок след урок му преподава. Гюней, Зейнеп, Баръш, всички, които си мислят, че може да попречат нещо на ВНЛ-то, Джемрето ще постави на място.
Е, явно К. се отпуска при  целувката на изпращане, та тогава се  побърква Зейнеп. Сигурно, нещо се е случило по време на вечерята. Може да е свирил на саза. И требе  З. я правим луда, истеричка,психопатка, та да не се види голямата разлика между нея и Джемре. За всеки непредубеден. Но...... минало свършено

# 243

Каза, че според теб това са две различни сцени. Ок. Съгласна съм. Може би е така.  Аз за погледите питам. Къде го пише?
Една сцена е. Изпращане.

# 244
Лагунче, ако се абстрахирам от лошия английски, излиза че ще има посетителИ.

# 245
  • Варна
Нали всеки изказва мнение,така мисля аз,защо трябва да съм го про4ела.Да не би вси4ки тук да пишат неща които 4етат,незнам заяждане ли е това....

# 246

Една сцена е. Изпращане.

И аз така смятам, че е изпащане, но не изключвам сцените да са две. Мен това толкова не ме вълнува. Дафне, кажи ми ти. Нали знаеш, че не съм много на ти с английския и рискувам да объркам нещо, та затова питам. Къде пише да му се не знае за тия злобни погледи.

# 247
За мен, най-интересното от озета е внезапната поява на Дениз пред Кузей. Най-вероятно в пекарната. Къде може да го открие на друго място. И ще се случи революция в бръснарницата.

# 248

Една сцена е. Изпращане.

И аз така смятам, че е изпащане, но не изключвам сцените да са две. Мен това толкова не ме вълнува. Дафне, кажи ми ти. Нали знаеш, че не съм много на ти с английския и рискувам да объркам нещо, та затова питам. Къде пише да му се не знае за тия злобни погледи.
[/quot
Посетители.Повече от един.

# 249

Роминка, от сърце ти благодаря!  newsm51

Нали всеки изказва мнение,така мисля аз,защо трябва да съм го про4ела.Да не би вси4ки тук да пишат неща които 4етат,незнам заяждане ли е това....

Диди, ти ме уби. Защо да е заяждане? Не е заяжане. Просто аз съм от малкото тук, които са със скромни познания по английски и питам. Това е.

# 250

Роминка, от сърце ти благодаря!  newsm51

Диди, ти ме уби. Защо да е заяждане? Не е заяжане. Просто аз съм от малкото тук, които са със скромни познания по английски и питам. Това е.
Никъде не пише за злобни погледи, изобщо за Зейнеп. И това беше ясно още от спойлера. Както и за платната. Личен коментар.

# 251

Ей, ама не се научи да си вади ръцете от джобовете, докато се целува с момите, този наш левент ! Mr. Green
Голяма мъка му е - едваааааам извади ръката от джоба, че да я прегърне миналия път !
А Гюлтен ханъм като зелка се е ухилила - тая жена направо умира от кеф да набута щерка си на някои - и все със същата глупава физиономия. ooooh!
Фенче,  Heart Eyes според теб ще е щастлив, зная , не искам да те убеждавам в обратното. Peace
Аз казвам, според ме как ще е - никога, никога, никога няма да забрави, че е била годеница на брат му и че той е първият мъж, който я е целувал. Нищо, че е не е била с него !

Поли,  Hug благодаря ти,  че я забеляза !  bouquet Може и да не е маркова, но си я харесвам ! Wink

Според мен събирането е по повод сватбата на Айнур и Сами . Peace

Терзи,  Heart Eyes ти си знаеш ! newsm51

# 252

Посетители.Повече от един.

Благодаря и на теб, Дафне! newsm51

За мен, най-интересното от озета е внезапната поява на Дениз пред Кузей. Най-вероятно в пекарната. Къде може да го открие на друго място. И ще се случи революция в бръснарницата.

Ами Джемрето нали вече знае, че тя е дъщерята на Фърат. Не трябва да става революция.

Никъде не пише за злобни погледи, изобщо за Зейнеп. И това беше ясно още от спойлера. Както и за платната. Личен коментар.

Да и аз така разбрах, но реших да се уверя. Официалният спойлер си го преводох с Гугъла, но никъде не се споменава името на Зейнеп. Иначе разбира се всеки е свободен да разсъждава и интрепретира.

# 253
Тая снимка стара ли, нова ли е, нямам спомен. Да не се иска обяснение заради Дениз. Жална й майка на Дениз, къде са набърква.

# 254
Е, вие пък като че не знаете - щом е Зейнеп - значи гледа злобно, това е ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт