Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 63

• 39 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Сега е ок! Peace Благодаря ти ! Heart Eyes Hug  bouquet

# 646
Мисля си колко много си приличат Джемре и Кузей, и двамата използваха други хора за да се забравят един друг, не обичат да двуличничат, единият се бие, а другият плюе Grinning
И не че някой ме пита мен , но определено бих избрала квартала пред къщата на Синанерови Wink

# 647
  • Тук някъде.....
Софи, всичките пъти, когато и каза, че я обича и съм ги видяла и съм ги чула и никога не съм ги отричала.
Признанията бяха формални,лично, аз не приемам нито едно признание  за валидно. Защото бяха направени в екстремни ситуации. И  не породиха никакви ангажименти за Кузей след това. Преди смъртта, на летището, когато мотивираше Олмаза. Доминираше Олмаза, признанието се загуби. Сякаш между другото.

Формални?  Joy Joy Joy Невалидни? Много ми харесва начинът ти на изразяване, Дафне! Пропуснах да цитирам един твой пост, дето Кузей трябвало да се втвърди при вида на Дениз, за да те питам какво точно имаш предвид  smile3532 Ма той не се втвърдил, а омекнал. Лошо, Седларов, лошо  Joy Joy Joy

# 648
И не че някой ме пита мен , но определено бих избрала квартала пред къщата на Синанерови Wink

А, за нас е сигурно ! Laughing Peace

# 649
Привет!  Hug Някой разбра ли какво каза Гюней на Кузей след като изпратиха Джемре ? Интересно ми е  какво точно върна Кузей на сцената с годежа. Можеше и за целувката да се сети.  newsm78 Но показаха годежа...

# 650
# 651
Софи, всичките пъти, когато и каза, че я обича и съм ги видяла и съм ги чула и никога не съм ги отричала.
Признанията бяха формални,лично, аз не приемам нито едно признание  за валидно. Защото бяха направени в екстремни ситуации. И  не породиха никакви ангажименти за Кузей след това. Преди смъртта, на летището, когато мотивираше Олмаза. Доминираше Олмаза, признанието се загуби. Сякаш между другото.

Формални?  Joy Joy Joy Невалидни? Много ми харесва начинът ти на изразяване, Дафне! Пропуснах да цитирам един твой пост, дето Кузей трябвало да се втвърди при вида на Дениз, за да те питам какво точно имаш предвид  smile3532 Ма той не се втвърдил, а омекнал. Лошо, Седларов, лошо  Joy Joy Joy
Излизаш вече от шока? И след правописа, изказа? Но, пак нищо по същество.

# 652
# 653
  • Тук някъде.....
Г: И той говори за Демет и комисар Шереф!
Сами:към Кузей “Влизай вътре, ще настинеш. Той продължава да говори.Независимо от него, той продължава да е около Джемре.Кузей го пита какво мърмори като страхливец? Сами се опитва да ги спре, защото Джихан е заспал.
G: Търгвам си, татко. Ще се видим след 2 седмици
K: Питам те нещо? За какво говориш
G:Говоря за живота. Да видим какво ще ти поднесе.
S: Сине, детето спи.

Лагуни, това е преведено от разговора само, за съжаление!  Hug

# 654
Привет!  Hug Някой разбра ли какво каза Гюней на Кузей след като изпратиха Джемре ? Интересно ми е  какво точно върна Кузей на сцената с годежа. Можеше и за целувката да се сети.  newsm78 Но показаха годежа...
Hug  newsm78 Не знам, но на едното събитие беше свидетел, а на другото пряк участник.Това е разликата. Може би направи пралалел между тогавашната и днешната Джемре.  Тогава се въртеше около брат му, сега около него.
Пчеличката Мая.

# 655
Сами:към Кузей “Влизай вътре, ще настинеш. Той продължава да говори.Независимо от него, той продължава да е около Джемре.Кузей го пита какво мърмори като страхливец? Сами се опитва да ги спре, защото Джихан е заспал.

bouquet  bouquet  bouquet

За Гюней, както се вижда връзката на Джемре с Кузей е факт. Ми не е казал кой знае какво, но думите му подействаха на Кузей доста красноречиво...Радвам се за което, защото е в хармония с моята представа за филма и логиката, която виждам в него.

# 656
# 657
  • Тук някъде.....

bouquet  bouquet  bouquet

За Гюней, както се вижда връзката на Джемре с Кузей е факт. Ми не е казал кой знае какво, но думите му подействаха на Кузей доста красноречиво...Радвам се за което, защото е в хармония с моята представа за филма и логиката, която виждам в него.

Това не е цялата разправия. И не е преведено дословно, само обобщено, подозирам, че и останалото не е много приятно, защото Кузей накрая се разкрещя. Не че на него му трябва много, особено от брат му.

# 658
Hug  newsm78 Не знам, но на едното събитие беше свидетел, а на другото пряк участник.Това е разликата. Може би направи пралалел между тогавашната и днешната Джемре.  Тогава се въртеше около брат му, сега около него.
Пчеличката Мая.

Hug Около брат му и около причината поради, която Гюней остави Джемре. Знам, че много от момичетата не са съгласни, но аз видях това. Гюней остави Дж. заради брат си. И Кузей много добре съзнава това, само че още не е узрял момента да го признае. Но и това ще стане.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 00:00 от sinq laguna

# 659
Hug Нали, лично Дж го потвърди в кухнята. Така, че нищо не си е въобразил, от първа ръка е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт