Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
nevi1968nikol , благодаря   bouquet

# 481
Неви,  Hug
Mного хубава и интересна статия.  newsm10

# 482
Пропуснала съм темичката.  Wink

# 483
Момичета привет! Това е статията в миллиет, която много ми хареса. затова я предлагам на вашето внимание. Преведох я доколкото мога, но в общи линии е ясно. Тази статия е още едно доказателство, че не сме луди, просто АФК е феномен.

Фериха-Емир незабравима приказна любов

Чаатай Улусой и Хазал Кая -  феновете и тези, които ги обичат, искат да ги видят в нов проект заедно. Соц. Медии Фейсбук и Туитър  са пълни със съобщения на тази тема. Не казвам, че е невъзможно, но казвам, че е много трудно. Сега всеки от  двамата актьори е по своя път, с нови планове и проекти .
Ще обясня защо не трябва да искаме нов проект на двамата заедно.  Която и да е продуцентската фирма, ще ги направи отново влюбени. Но зрителите ще търсят отново онази безсмъртна, приказна любов, която видяха в „Нарекох те Фериха”.
Новата тема няма да проработи. Защото Фериха все още е много скорошна /прясна/ и не е забравена. В АФК м/у героите любовта беше като магнит, заради тази любов героите се върнаха от смъртта. Тази любов помете социалните различия. В продължение на две години, ден и нощ, Емир в своето легло, Фериха в своята къща, прекарха без сън. Предполагам и зрителите изживяваха същото като тях и усетиха вътре в тях огъня на тази любов. Те падаха и ставаха, имаха пробелми с Халил, ревност от капитана. Бившите гаджета на Емир. Фериха-Емир – тези герои зрителите обикнаха толкова много, че тази любов пренесоха в реалността в/у Хазал и Чаатай. Те бяха перфектна двойка, много си подхождаха.
В историята има три големи любови Лейля-Меджнун, Керем-Аслъ, Фърат-Ширин. През последните две години такава безсмъртна и незебравима беше историята на Фериха и Емир. И както изглежда тази любов няма да бъде забравена скоро. Такива сцени изгледаха зрителите, че не могат да ги изтрият от паметта си . Асансьорът, паркът, брегът, в колата.../Емир: „Какво ми направи Фериха, какво ще правя с теб, влюбих се в теб”/
Емир направи сняг в градината на къщата си. Там по средата е Фериха, с червена шапка. Пръстенът е като капка вода. Емир казва :”Омъжи се за мен. Много те обичам”.
Първата сватба е вкъщата в планината. Снегът е истински, те са истински, пръстен няма, смокинг и рокля няма. Но има сватба. Емир: „ Сърцето ми ще бие винаги така...” Фериха:”Ще те обичам цял живот”.
Финалът – втората сватба, две ръце и звук от пистолет. Тъжната музика на Сезен Аксу. Емир: „На мястото, което е свидетел на всичко сме Фериха, на мястото, където всичко започна. Много те обичам.” Фериха: „На мястото, където всичко започна сме. Много те обичам”.
Ще се забравят ли тези сцени при нов техен проект заедно?
Медяпъм и Фатих Аксой обещаха финал за Пътят на Емир. Явуз убива Емир и той отива при Фериха. Така трябваше да свърши тази приказка за любовта. Душите на двамата влюбени остават завинаги заедно и получават покой.
А ако някой продуцент има смелост и пари, може да привлече Хазал Кая и Чаатай Улусой и да продължи АФК от 68-ми епизод. Да не убиват Фериха, да я отведат в болница, да я излекуват. Да покажат в продължение на годините поколението им с Емир, както в сериала Далас. Това е другата страна на монетата...
Минимум две години по-късно, в друг проект – дано Ай Япъм ги събере. Какво бих могъл да кажа – и двамата са незабравими за зрителите актьори. Ще кажа само, че оттук нататък пожелавам успех на Хазал и Чаатай в новите им проекти.

smile3501   love001 smile3501

# 484
Неви много интересна статия  newsm10
Но знаеш ли двамата могат да участват в нов проект заедно не не е ясно дали няма да сравняваме всичко с Фемирската любов. А относно смелоста някоя продуценска компания да се осмели да направи след 67 епизод серии или по скоро 3 сезон такъв какъвто трябваше да е ще е може би успешен тъй като се чуват изстрели но няма кръв и нищо макарче има едни серии за тъгата,мъката,болката тях можем да ги прежалим та искам да кажа че има възможност за един 3 сезон АФК.

# 485
Статията напълно  покрива моите разсъждения преди няколко дни  smile3501 много съм умничкоо бреее  Mr. Green
Сори умре ми цингането Laughing

# 486
Аз мисля, че вече е прекалено късно, за да се направи продължение на АФК. И едва ли това ще стане. Можеше да се направи преди да направят ПЕ, но вече не можем да си затворим очите и да се преструваме, че е нямало нищо. А пък и дори това да стане, мисля, че Хазал не би се съгласила. За нея това отдавна е затворена страница.

# 487
Неви много интересна статия  newsm10
Но знаеш ли двамата могат да участват в нов проект заедно не не е ясно дали няма да сравняваме всичко с Фемирската любов. А относно смелоста някоя продуценска компания да се осмели да направи след 67 епизод серии или по скоро 3 сезон такъв какъвто трябваше да е ще е може би успешен тъй като се чуват изстрели но няма кръв и нищо макарче има едни серии за тъгата,мъката,болката тях можем да ги прежалим та искам да кажа че има възможност за един 3 сезон АФК.

Всички си мечтаем за това,ама... newsm78
Скрит текст:
Рел и сет.

Великолепната 4ка в синьо.

# 488
Не ми е ясно защо Хазал да не се съгласи като и тя ще спечели от това а и след като нейния сериял е нямал успех защо да не се издигне пак в образа на Фериха а и няма да и е трудно така както и ще помогне и на Чаги. Не си мислете че всичко което се изписва за нея и него е вярно просто трябва да четете между редовете. Аз мисля че Хазал би се съгласила да снима с Чаги но не и за Фатих Аксой щото тогава и двата ще ги убие накрая.

# 489
  • София
...
А ако някой продуцент има смелост и пари, може да привлече Хазал Кая и Чаатай Улусой и да продължи АФК от 68-ми епизод. Да не убиват Фериха, да я отведат в болница, да я излекуват. Да покажат в продължение на годините поколението им с Емир, както в сериала Далас. Това е другата страна на монетата...
Минимум две години по-късно, в друг проект – дано Ай Япъм ги събере. Какво бих могъл да кажа – и двамата са незабравими за зрителите актьори. Ще кажа само, че оттук нататък пожелавам успех на Хазал и Чаатай в новите им проекти.

Това искам и аз  Peace

# 490
И аз бих искала да го продължат, но реално погледнато няма как да стане. Всичко е приключено, Хазал и Чаатай поеха по нови пътища. Peace

Приятно гледане на епизода.  Hug

# 491
  • в подножието на планината

Привет, момичета! Hug

Неви, Hug много интересна статия... Peace хареса ми всичко, което са написали за ФЕмирската любов Heart Eyes и аз искам да има продължение, но не мисля, че е възможно след всичките продължения, които сътвориха Аксой и сие... #2gunfire

Приятно гледане и от мен! Hug

# 492
Момичета, явно феновете на Хазал ревнуват от новата партньорка на Чаги и са се ядосали на айяпъм, че въпреки хилядите писма и мейли, не са се договорили с Хазал. По тоя повод са се обаждали в ТИМС /те май ще правят нов сериал с Бурак Осдживит/ - друга голяма прод. къща и вижте те какво им отг. в туитър
Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 TİMS BANA BUNLARI ŞÖYLEDİ: Hazal Kaya ısrarlarınızı anlıyorum,Kendisine teklifte götürdük fakat kendisi Amerikaya gidicek ve şunu bilin +

♥Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 yazdığınız mail ve telefon bağlantılarını ciddiye alıyoruz..Kim bilir daha eylüle çok var..Sadece bekleyip görelim..İyi günler..
В най-общи линии гласи, че разбират феновете на Хазал Кая и са й отправили предложение, но тя заминава за Америка. Обаче ТИМС обръща сериозно внимание на получените писма и тел. обаждания...Кой знае...До септември им много време...Само трябва да се изчака и да се види...хубав ден
По тоя повод Хазал каза в СИНЕ5, че чака потвърждение от Лос Анджелис, но и да дойде и да не дойде - тя заминава.

# 493
Диде аз писах за Ориндж каунти-там Мелиса/Серенай катастрофира и умира в ръцете на Райън/Чаатай... Confused

# 494
Момичета, явно феновете на Хазал ревнуват от новата партньорка на Чаги и са се ядосали на айяпъм, че въпреки хилядите писма и мейли, не са се договорили с Хазал. По тоя повод са се обаждали в ТИМС /те май ще правят нов сериал с Бурак Осдживит/ - друга голяма прод. къща и вижте те какво им отг. в туитър
Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 TİMS BANA BUNLARI ŞÖYLEDİ: Hazal Kaya ısrarlarınızı anlıyorum,Kendisine teklifte götürdük fakat kendisi Amerikaya gidicek ve şunu bilin +

♥Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 yazdığınız mail ve telefon bağlantılarını ciddiye alıyoruz..Kim bilir daha eylüle çok var..Sadece bekleyip görelim..İyi günler..
В най-общи линии гласи, че разбират феновете на Хазал Кая и са й отправили предложение, но тя заминава за Америка. Обаче ТИМС обръща сериозно внимание на получените писма и тел. обаждания...Кой знае...До септември им много време...Само трябва да се изчака и да се види...хубав ден
По тоя повод Хазал каза в СИНЕ5, че чака потвърждение от Лос Анджелис, но и да дойде и да не дойде - тя заминава.
отива да учи или да снима нещо там,какво потвърждение чака от ЛА...оффф много голяма чуденка с нея

Общи условия

Активация на акаунт