Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
когато държеше бутилката на фара се спуснаха сълзи  Peace

# 541
  • в подножието на планината
когато държеше бутилката на фара се спуснаха сълзи  Peace

newsm10

# 542
Айсун не мога да я дишам, предполагам че сега актрисата стократно съжалява, че не е приела предложението да участва в "Отмъщението"..

Наде, ами нали Чаги си оперира окото - помниш ли защо  newsm78

# 543
При такова анти семейство, не се учудвам, че Емир имаше дълбоки душевни рани, които Фери успя да позапълне с обич, но не и да ги заличи изцяло.

# 544
  • У Диспансера ...♥♥♥
тоз пък Корай и той пуууууу направо ме ядосва с тая Ханде #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 545
  • Някъде там
тоз пък Корай и той пуууууу направо ме ядосва с тая Ханде #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Влюбен влюбен чак забравя как наранява хората около себе си като си мълчи като пукъл  smile3516

# 546
Айсун не мога да я дишам, предполагам че сега актрисата стократно съжалява, че не е приела предложението да участва в "Отмъщението"..

Наде, ами нали Чаги си оперира окото - помниш ли защо  newsm78
Тогава излезна инфо в нета, че имал някакво доброкачествено образование от вътрешната страна на левия клепач. Колко е вярно не зная, но имаше защо да се оперира при това подуване на клепача му, че и окото му отичаше чак отдолу.
За Аху сега научавам от теб.

# 547
Корай много лесно се връзва на Ханде.

# 548
кога плака Емко че не видях,в колата ли Thinking Thinking Thinking
И аз не видях да плаче. Rolling Eyes
Може би имат в предвид, когато се беше облегнал на капака на колата си, но не го видях плачещ.
С тази дължина на косата, най-мяза.

Подкрепям ама и с по късата е трепачоубиец

# 549
Наде, мерси  Hug
Айде свърши, да не се разглезим много...

# 550
Корай много лесно се връзва на Ханде.
Мноооооого, чак наивно, но поне не си губи разсъдъка от любов и й действа, като коректив на поведението, когато тръгне да стига далеч.

# 551
От къде мога да си истегля финалната песен с която свършва. Колко да се разглезим .

# 552
Наде, мерси  Hug
Айде свърши, да не се разглезим много...
За нищо Неви, даже днес ти писах по-назад в темата по повод видеото за Чаги, Серенай и сета.
Пуснах линка и Диди направи превода, от който разбрах, че говореха като цяло за сета, че на него мирише на любов и оттам са започнали много любови, а не, че мирише на любов конкретно за Чаги и Серенай.

# 553
защо не обръщате внимание на въпросите за субтитрите ?  newsm78

# 554
  • София
Сега видях, че музиката е писана от Nail Yurtsever, ето защо толкова ми харесва. За първи път се "срещнах" с изкуството му в "Аси". Различен, оригинален, абе тръпки ме побиват  Peace

Bybity, защото всичко е описано на стр. 1 и е подчертано с червено и !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт