86th Academy Awards OSCAR'2013–Започваме отрано, да видим докъде ще стигнем :)

• 25 326
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
На Зоуи колана й е излишен, без него роклята е трепач. Рене на мен ми се вижда ужасно състарена, на други снимки и клипове дето гледах няма нищо общо. В лице имам предвид, фигурата е трепач.

Трагични за мен нямаше, освен може би Никол Кидман и Хайди Клум ама на едно от партитата. Любимки са ми Салма, Катрин Зита, Дженифър, Аманда Сейфрид, Сандра Бълок, а Чарлийз беше като статуетка. Може би тези най ги харесах щото са с рокли от любимите дизайнери, не знам. На кантар съм за Анистън, тази кройка вече ми е 20-то дежа вю. На Частейн роклята е прекрасна, за съжаление на някои снимки изобщо не си личи  Peace

# 76
Даа,Бумър - тенкс Hug
Това е моята рокля, корал цвят е идеален за черната кожа. Много хубаво й се е получило, ама тя каква е красавица тази...думи нямам Heart Eyes
Живи и здрави Шонда и Куентин, че я показаха на по-широки маси, иначе щеше да си остане перла за ценители  Flutter

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 19:03 от Бумър

# 77
  • вятър в маслините, вятър над хребета
хайде и един музикален поздрав Grinning

Довечера ще си пусна "Извън Африка" Heart Eyes

# 78
А добрутро и от мен Mr. Green
Агитката се е събрала Laughing
Мяч, благодаря за новата тема! Hug

Защо нямам спомен за този филм newsm78(извън Африка)
Май имам голям пропуск Embarassed

# 79
Огромен, Изма Peace. И понеже знам, че обичаш да четеш, препоръчвам ти и романа Hug

# 80
  • Once there was a Hushpuppy...
А, Изма добро утро Hug, аз пък го бъркам с един друг....ама ме беше срам да си кажа, щото не му помня името Rolling Eyes Имам чуството, че Джой говори за един, в който играеше Ким Бейсинджър с деца и бяха в Африка, и едното дете го ухапа змия, пък мъжа й не помня къде беше в това време...много го бях харесала, ама не си спомням как се казваше, то толкова отдавна съм го гледала. Но, нещо с Африка в заглавието newsm78

# 81
Нищо подобно, Ради Simple Smile. Говоря за този, в който Мерил Стрийп има ферма в Африка, любовта на Робърт Редфорд и най-прекрасния чернокож иконом с бели ръкавици в киното.
И в края казва това:
If I know a song of Africa, of the giraffe and the African new moon lying on her back, of the plows in the fields and the sweaty faces of the coffee pickers, does Africa know a song of me? Will the air over the plain quiver with a color that I have had on, or the children invent a game in which my name is, or the full moon throw a shadow over the gravel of the drive that was like me, or will the eagles of the Ngong Hills look out for me?

# 82
Нищо подобно, Ради Simple Smile. Говоря за този, в който Мерил Стрийп има ферма в Африка, любовта на Робърт Редфорд и най-прекрасния чернокож иконом с бели ръкавици в киното.
И в края казва това:
If I know a song of Africa, of the giraffe and the African new moon lying on her back, of the plows in the fields and the sweaty faces of the coffee pickers, does Africa know a song of me? Will the air over the plain quiver with a color that I have had on, or the children invent a game in which my name is, or the full moon throw a shadow over the gravel of the drive that was like me, or will the eagles of the Ngong Hills look out for me?
скоро го даваха по тв този филм и се загледах хареса ми Peace

# 83
RadoLin4eto_Mac!, ти си мислиш за http://www.imdb.com/title/tt0167203/. Той също е много хубав Peace
Мерси, Джой Hug А ако кажа, че не знам, че има и книга - съсвем ще се издъня, а Embarassed
Ще поправя пропуските. Grinning

# 84
Изма книгата няма нищо общо с филма, различна е.

А от клюкарска гледна точка историята е била много хм многостранна, по-интересна и заплетена от показаната прекрасна романтична любов във филма.

# 85
Изма, не си длъжна да го знаеш. На мен този филм ми беше поднесен на тепсия (от мама, най-любимият и филм е) още преди 15 години, и мен грабна точно заради детската ми впечатлителност. След години го гледах пак, и се убедих, че любовта ми ще е вечна Blush. Снощи направо ми се насълзиха очите от първия акорд...

Книгата не е много по-различна от филма, отколкото е да речем "Планината Броукбек".

# 86
# 87
Благодаря ви, девойки-  joy_r и  Бумър, че ме ограмотявате Hug

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, аз просто до сега не бях чувала термина, затова и ми стана интересно каква е тая формулировка. Иначе нямам спомен за такъв двоен оскар.
За роклите - тая година явно на мода са рокли с линии и златисто-сребристо. Много странни изглеждаха някои тоалети. На мен лично Джейн Фонда, Емануел Ривка, Зоуи Салдана и мацката от Джанго ми харесаха най-много Peace
За Дженифър да си кажа и аз - не я мразя, не съм и от противниците й, обаче такова поведение е леко недопустимо. Двете с Ан са горе долу в една група - Ан беше чаровна, ефирна, класна дама, докато Дженифър се е държала като Кристин Стюарт след скандала с режисьора Confused Ми малко ранко си е повярвала, че е звезда мисля - първо репликите към Мерил, сега пръста... Глупаво... Confused В тази индустрия човек трябва да е леко внимателен как се държи и какво демонстрира.

# 89
  • в морето до колене
Geia, имало е равенства - ties - пет пъти досега (проверих). Това е шестият.
Трите не са интересни - за късометражен документален филм през 1949, за документален филм през 1986 и за късометражен игрален през 1994.

Интересните равенства са две - Бумър много вярно назова едното, само обърка годината  Wink
през 1968 дават две статуетки за женска роля - Katharine Hepburn, The Lion in Winter и
Barbra Streisand, Funny Girl
Абсолютно равенство в гласовете  Crazy

Първият случай, обаче, е по-интересен.
През 1931/32 година на 5-ите награди - Fredric March, Dr. Jekyll and Mr. Hyde и Wallace Beery, The Champ печелят, но тогава правилата са били други. Приемало се е за равенство до 3 гласа разлика. Така че Фредерик Марч си е легитимният победител, защото е имал с един глас повече.  Naughty
След този случай променят правилата и изискването вече е за абсолютно равен брой гласове.
Нооо, както виждаме - и такива се случват.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт