Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 393
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
25

Скрит текст:
Е-Майка ми умира Фериха.
Ф-Всичко, ще е наред.

Тука така плаках с Емир,толкова сълзи....
така  почувствах болката му ,като истинска  Cry
добре ,че дадоха напред времето ,че двама и актьори от филма го преживяха...

Скрит текст:
защото това вече го изживях три пъти с много близки хора  и двама загубих

# 256
Дани, а питаш ли ни нас, като така свърши сезона и не знаехме чие писмо чете. Виждахме, че има разлика с написаното от Фериха, но не знаехме, че майка му, му е оставила писмо. Бяхме на тръни три месеца докато почиваха между сезоните.
Да не дава Господ никому, това, което си изживяла. Rolling Eyes

# 257
И аз съм го забелязала, наистина Чаги много често се облизва.  Laughing Heart Eyes

Ех, че са сладури.  Heart Eyes

# 258

Скрит текст:
явно си се облизва принципно   Joy много е сладурко този Чаатайчооо
създадени сме един за друг и аз се облизвам често  hahaha

Joy Joy
Вие, ще сте в пети сезон, след ЧагиЗо. JoyМежду другото Миленче, измисли му име още отсега.
Наде, замислих се  Mr. Green ЧагиМим или ЧачаМим   hahaha

# 259
Миленче и двата варианта звучат добре.

Е-Трябва да продължим играта, нали?
Ф-Оставям те сам на сцената.

# 260
Дани, а питаш ли ни нас, като така свърши сезона и не знаехме чие писмо чете. Виждахме, че има разлика с написаното от Фериха, но не знаехме, че майка му, му е оставила писмо. Бяхме на тръни три месеца докато почиваха между сезоните.
Да не дава Господ никому, това, което си изживяла. Rolling Eyes

Наде cъгласна съм ,че при вас е било различно,но при мен не е по различно.Всичко това го изживях три пъти,наскоро се пребори майка ми с болестта,загубих братовчедка.За това казах,че го изживявам истински и мъката му,и сълзите му.Аз научих по подобен начин ,като него за майка си и изживяването и преодоляването е тежко,но на филм е друго.Ама като гледам серията и всичко изживявам от има няма една год отново.

# 261
И така драги зрители... да си дойдем на думата...

Както вчера бях обещала в предната тема, дойде време да се облекча #Cussing out, разхождайки се из дълбоките дебри на нелогичната логика в действията на #2gunfire Аксой Коч ефенди и аркадашлар. И както си клечах замислено, ми дойдоха поне две причини за това : ooooh!

Трябва да си късокрак, късоглед, нарцистичен до хастара на червата, надут, запечен плондер, за да решиш да се изтръшкаш на килимчето.... / това ми напомня на оня художник дето влязъл WC-то и след себе си оставил ... фрески... краски... и пръски.../

или... да си смръкнал толкоз много от миризмата на парите, да чуваш само шумоленето им в ушите си, а в очите ти само пирамиди кюлчета...

# 262
Наде, Hug край има вече и пети сезон  Peace голямо облизване ще пада  Joy

# 263
  • У Диспансера ...♥♥♥
А сегаааа.... в чест на нашата домакиня и на върлите Фемирки... newsm51

Rebulgary Entertainment представя на вашето внимание най-новата си продукция:

http://www.dailymotion.com/f100000651251528#video=xxso4k

Малко инфо за хор "Бодра смяна" - Парчето е в изпълнение на Дженифър Ръш и е от 1985г.
   много хубаво клипче Ренате,и песента убиец,само за нашите хора писана-Ти си моя мъж,аз съм твоята жена аууу Hug Hug Hug

Много Благодаря Ирка Hug, туй 84 след ника ти , какво означава? Да питам аз, че да не се излагам с подозренията си... Joy Joy Joy
   ами имаше друга Ирка и аз го сложех да не се бъркаме,а иначе е набора ми  Grinning Grinning Grinning

# 264

А така Сис, уж за Халилчо се готвеше,а виж каква била работата-скрита Чатайка си тиии  Naughty  Laughing

Айде след ЧагиЗо ще гледаме ЧагиМил,така повече ми харесва, хем звучи като Милия Чаги  Mr. Green

# 265
Миленче, Hug ще чакам петия сезон с нетърпение.  Party  Само кажи, нали ще има горещи сцени? Че ако няма - тогава няма да го гледам. Crossing Arms Joy

Хазалчето целува ушото на Чача.  hahaha

# 266

А така Сис, уж за Халилчо се готвеше,а виж каква била работата-скрита Чатайка си тиии  Naughty  Laughing

Айде след ЧагиЗо ще гледаме ЧагиМил,така повече ми харесва, хем звучи като Милия Чаги  Mr. Green
Сис, разкриме  hahaha Халил ми беше нещо като параван  Embarassed  Joy  значи последно ще се казва сезона "ЧагиМил"  Mr. Green  Рая,ще има не може без  Embarassed ама за сега толкова не издавам повече  hahaha

# 267
Рая,ще има не може без  Embarassed ама за сега толкова не издавам повече  hahaha
А така, вече ми стана много интересно. Ще видим какви ще ги надробите вие двамата с Чача.  smile3508  Laughing
Имам предчувствието, че този сезон "ЧагиМил" ще избие рибата и ще изпочупи рейтингите, пък да видим.  Mr. Green

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт