Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Рая, Hug  smile3521   Mr. Green 
Скрит текст:

Heart Eyes

# 271
и ЧаМи също става Миленче  Hug

# 272
  • У Диспансера ...♥♥♥
юрууушшшш,да не отиде човек на кафе ,излязох за малко и сега не мога да ви стигна  Joy Joy Joy

# 273

Rebulgary Entertainment представя на вашето внимание най-новата си продукция:

http://www.dailymotion.com/f100000651251528#video=xxso4k

Renate60  bouquet

# 274
Вяра, Hug Бел, Hug супер колажи правиш   bouquet

# 275
Моля, някой ако има сериите от 2 сезон отначало с бг суб да ги публикува изтеглих тези който са вкарани от началото на темата но те са вече към крайните серии, или ако ги има някъде публикувани да сложи линк много ви моляяяяя Sad Praynig Praynig Praynig

# 276
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моля, някой ако има сериите от 2 сезон отначало с бг суб да ги публикува изтеглих тези който са вкарани от началото на темата но те са вече към крайните серии, или ако ги има някъде публикувани да сложи линк много ви моляяяяя Sad Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
и ние се молим ама никой не ни чува,няма ги,така че гледаме на турси и научаваме езика  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 277
  • Някъде там

Скрит текст:
и ние се молим ама никой не ни чува,няма ги,така че гледаме на турси и научаваме езика  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

То момичето и само заради това се е регистрирало в бг мама

# 278

Скрит текст:

То момичето и само заради това се е регистрирало в бг мама
то и аз заради филма се регнах тука  hahaha даже брат ми ме базикаше  Peace

# 279
опи да се завъртя да ме видите колко съм красиваааааа  Flutter Flutter Flutter

ЧагиМил-усещам обаче че ще бъде забранен от Реджеп Ердоган с държавен вестник и ще бъдете екстрадирани ...без право на завръщане,в изгнание у чужбинскооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 280
опи да се завъртя да ме видите колко съм красиваааааа  Flutter Flutter Flutter

ЧагиМил-усещам обаче че ще бъде забранен от Реджеп Ердоган с държавен вестник и ще бъдете екстрадирани ...без право на завръщане,в изгнание у чужбинскооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иве,ти не ни бери кахъра ще се оправим с Чача  hahaha

# 281
хоп Чаатай ни чу кви ги говорим и се обърна....

# 282
Eто минутите, които БТВ не излъчиха, с бг аудио. Но да знаете, че зарежда много бавно.  Rolling Eyes

http://www.videoclip.bg/watch/Ogledalen-svqt-Epizod-31-Chast-3-Bg-Aydio

# 283
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
ох ох ох  #Crazy
Оххх я тук им е толкова истинска цАлуФката.Направо тръпки да те побият и а вари вярнай,че не се обичат и в реала.
Рени страхотен клип Браво  Hug

# 284

Общи условия

Активация на акаунт