Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • в подножието на планината
Наденце,  love001 ех, какви времена бяхааа... Heart Eyes следобедното ФЕмирско кафенце поднесено от теб по уникален начин всеки следобед, наистина ми липсва много... Sad

Чета, че пишете за Фериха и лъжите и...болезнена тема... Sad аз много пъти съм писала, че я оправдавам донякъде, но това, че лъжеше и Зехра не мога да и го простя...този момент, в който майката разбира за лъжите на дъщеря си винаги ми е бил един от най - мъчителните за гледане, толкова се радваше жената, че е успяла да обработи дървения си мъж/ Ръза , да спаси за пореден път дъщеря си... и изведнъж Фериха и сервира ужасните си лъжи.Сигурно е отвратително да разбереш, че детето ти се срамува от теб, поне за мен е така...и сигурно в този момент се питаш за какво изобщо живееш... Rolling Eyes

# 481
Галя, до момента на яхтата, Фери никога не каза,че Санем й е майка. Просто премълчаваше и оставяше другите да се самозаблуждават. За всички друго съм съгласна. 40ти беше катарзис и за двамата. Но и даде сили на Фериха да се изправи. Оттук тя вече щеше да продължи сама, ако не беше случката в 43 или евентуално Емир да я беше потърси да се сдобрят. Тя и затова му каза "сбогом"в аудиторията.

# 482
  • София
.....Сигурно е отвратително да разбереш, че детето ти се срамува от теб, поне за мен е така...и сигурно в този момент се питаш за какво изобщо живееш... Rolling Eyes

Или какво (не) си направила, че да не се срамуват децата ти от теб или от живота, който живеят  Tired

# 483
Аз се радвам за едно нещо че не използваха песента на Фериха и Емир в 3 сезон тази бавната която е знаете коя е.Да имаше музика и от 1 и 2 сезон но ако бяха ползва ли не знам много щях да рева защото щях да си спомням Фериха. Аз и преди съм го казвала добре че си легна на яхта с Гюнеш че иначе ако беше в апартамента не знам със сигурност щях да рева в повече от Емир в 68 до 72 епизод. Има и друго може би Чаги не е искал там да се развиват действията. Някак си той продължава да пази спомените от Фериха тоест Хазал. Тъй като погледа му говори ако знаеш как да го четеш.

# 484
Звезде, като ти се препие ФЕмирско кафенце като на Киара днес, само ми дай знак. Hug
Не я оправдавам, че лъга в кафенето, най-малкото, което можеше да направи е да замълчи, но не, тя прати брат си в Америка като студент, ooooh! а баща си в хотелиерсвото. Sick Ми не я оправдавам и това си е. Crossing Arms

# 485
  • София
Аз се радвам за едно нещо че не използваха песента на Фериха и Емир в 3 сезон тази бавната която е знаете коя е.Да имаше музика и от 1 и 2 сезон но ако бяха ползва ли не знам много щях да рева защото щях да си спомням Фериха. Аз и преди съм го казвала добре че си легна на яхта с Гюнеш че иначе ако беше в апартамента не знам със сигурност щях да рева в повече от Емир в 68 до 72 епизод. Има и друго може би Чаги не е искал там да се развиват действията. Някак си той продължава да пази спомените от Фериха тоест Хазал. Тъй като погледа му говори ако знаеш как да го четеш.

Трябваше да запишат един последен епизод, Емир да легле до Фериа (там му е мястото, до нея), драмата да е пълна (след като екипът сам е търсил този жанр) и да има финал.
Да не говорим, че от тяхната любов на практика нищо не остава. Дори няма дете, което да е олицетворение на чувствата им  Rolling Eyes

# 486
Не я и оправдавам затова, че се срамува от родителите си, за мен това е грях. Родителите си не може да избираме, но приятелите си и любимият можем.

# 487
Звезде  Hug и за мен това е от най-трагичните моменти Обаче ми се струва, че наказанието на Зехра, граничеше с отмъщение и беше жестоко и безмислено. Какво като я сгодят, трябваше да говори Зехра с нея, да потърси причините за лъжата, да покаже,че не може така. А тя действа от позиция на силата. Уф не знам, то като се обърне колата - пътища много. Но за Фери също беще много болезнено - тя загуби всичко, което обичаше - Емир и майка си - и спечели олигофрена Халил.

# 488
В аудиториято си казаха сбогом тъй като си мислеха че след случката в апартамента му това е края за тях и тяхната любов или един вид чрез това което стана са умарсили чистата и непорочна любов.

# 489
Скрит текст:

Трябваше да запишат един последен епизод, Емир да легле до Фериа (там му е мястото, до нея), драмата да е пълна (след като екипът сам е търсил този жанр) и да има финал.
Мише, наистина ли го мислиш? Rolling Eyes
Да не дава Господ никому да остава сам без половинката си, нооооо, това ли трябва да е съдбата за всеки останал сам, звучи ми зловещо и ужасяващо!?! Sick

# 490
  • София
Скрит текст:

Мише, наистина ли го мислиш? Rolling Eyes
Да не дава Господ никому да остава сам без половинката си, нооооо, това ли трябва да е съдбата за всеки останал сам, звучи ми зловещо и ужасяващо!?! Sick

И на мен ми звучи зловещо, но на драмата, която са търсили екипът, това й отива. Нали все пак се опитаха да покажат в сезон 1 и 2 една истинска, неповторима любов. За двамата няма да се повтори, за какво Емир да живее???? Поне да имаха дете, в което да си хвърли силите, а не да се отдаде на омраза (тя не е градивно чувство) Rolling Eyes

Иначе аз казах преди. За мен сериалът трябваше да свърши с Емир и Фериха на пейката, а на люлката децата им.
Утре по Бтв ще чуем и Зехра какво ще каже, че е отгледала децата си в този парк с мечтата да ги изучи и да станат нещо (ще дадат 2 дечица на люлката). Ето така Фериа щеше да изпълни своите мечти и мечтите на майка й. Ако искаха и малко драма, нека да бяха убили само Зехра  Confused Знам ли, така ги виждам аз нещата  newsm78

# 491
Звезде  Hug и за мен това е от най-трагичните моменти Обаче ми се струва, че наказанието на Зехра, граничеше с отмъщение и беше жестоко и безмислено. Какво като я сгодят, трябваше да говори Зехра с нея, да потърси причините за лъжата, да покаже,че не може така. А тя действа от позиция на силата. Уф не знам, то като се обърне колата - пътища много. Но за Фери също беще много болезнено - тя загуби всичко, което обичаше - Емир и майка си - и спечели олигофрена Халил.
Дааааааа, има го и този момент Неви.
Ядосвах се на Фериха, но не по-малко ме беше яд и на Зехра, че заедно с мъжа си, харизаха дъщеря си на онзи психопат.
И тук се замислям, нали ние майките сме затова, да попиваме болките и радостите на децата си. Аз като майка на малко дете се запитвам, дали би имало нещо, което не бих простила на сина си, едва ли, нооооооо, да не казвам голяма дума, че съм назад и не зная какво ми готви живота!?!

# 492
хораааааааааа филма е драма БОМБА  Joy Joy Joy Joy

# 493
Наде, майките са особена порода. Трябва да разбират и прощават. Ами тогава майките на убийците, на престъпниците да не би да се отказват от децата си ? Според мен Зехра трябваше да избере друг път. Тя знаеше, че Фериха не просто не обича Халил, а е влюбена в друг. Зехра избра жестоко наказание...

# 494

да пийнем от мъкааааааааа Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт