Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 131
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Много правилно ако не грешаха сега нямаше да има 67 епизода който да ни радват ,тъжат и да изживеем всичко с тях.

# 466

Най-любимата ми снимка на Серенай -Раздяла с Толгахан ама ухилена до уши  Heart Eyes

# 467
Диди, снимката не се показва. Rolling Eyes

# 468
Диди, снимката не се показва. Rolling Eyes

# 469
Голяма работа ако глезльовците страняха от нея в унито. Истинския приятел не се интерсува имаш ли пари, власт, а те обича такъв какъвто си и заради теб самия. Затова не я оправдавам, че се опита да се слее с тях, чрез лъжи, в които въвлече много хора и много бяха наранени, включително и тя.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 21:42 от Neidjal

# 470
Така вече става.  Hug Много е красива на тази снимка.  Heart Eyes Значи тук е след раздялата й с Толгахан , така ли?!  newsm78

# 471
Така вече става.  Hug Много е красива на тази снимка.  Heart Eyes Значи тук е след раздялата й с Толгахан , така ли?!  newsm78
Да  Peace незнам в Лалето я правеха на Маймуна 5 пласта грим ама го играеше кучка   Mr. Green с едни къси роклички дупето замалко да се види абе харесвам я бе  baby_neutral baby_neutral
Очите на Серенай - Адналъ -Момчето от Адана  Heart Eyes просто с лек грим е много сладка  Heart Eyes

# 472
  • София
Не знам и аз се чудя на сем-то на Фериа. В крайна сметка нали са отишли в Истанбул за по-добър живот, защо не са се опитали да го осигурят на децата си  Rolling Eyes Вярно, че не всичко е лесно, ама е имало неща, които са зависели от тях. Така и децата й нямаше да се срамуват.
Извинете, ама на никого няма да му е приятно, да влезе в престижен университет и баща му да дойде със скъсаните обувки в унито да го търси. Тя все пак се опитва да се интегрира там. За мен лъжите й започнаха точно от страх, дали ще успее да се интегрира в средата, а тя всячески се опитва да се откопчи от средата, в която са я поставили баща й и майка й.
В един момент просто загуби мярката и се понесе по течението  Rolling Eyes

# 473
Наде  Hug
Галя, абсолютно съм съгласна със скрития текст, затова бях много против продължението да се вихри на същото място. Представям си, ако бяха оставили Дзурлял да се пъхне в леглото на Фериха. Ама се усетиха навреме. Тю.

# 474
За чепиците, с които Ръза отиде в унита нямам думиииии. Толкова ли са бедни, че и чифт обувки да не могат да си купят, не мисля, немърливщина, селения и това си е!?! Crossing Arms Ръза е селски човек и сигурно си мисли, че и в Истанбул може да ходи със съдраните чепици. Да са бедняци и прошляци бих ги съжалила, но в случая, не.

# 475
Наде  Hug
Галя, абсолютно съм съгласна със скрития текст, затова бях много против продължението да се вихри на същото място. Представям си, ако бяха оставили Дзурлял да се пъхне в леглото на Фериха. Ама се усетиха навреме. Тю.
Честно ти казвам, това нямаше да го понеса.
Добре, че не включиха сцената от фрагмана в серията, защото щеше да ми е нужна кофа за драйфане. ooooh! И друго, ако си беше легнала при Емир и сутринта като я отблъсне да ревне пред Ръза, че и е посегнал докато му е чистила апартамента. #Crazy
Малиииии, само докато го пиша и получавам Дзур-алергия.

# 476
Мише така е . Реза беше напуснал селото, но селото не го беше напуснало. В наше време колкото и да си беден, за една боя и едни здрави обувки не може да не изкарваш. Как спастриха за дълга. Преди къде отиваха парите. Просто те не обръщаха внимание на неща, които в нормалния свят имат своето значение. Живееха си в свой свят. Това беше и една от причините Мехмед да сгафи - и той искаше да живее по друг начин...

# 477
Скрит текст:

Красота пее много хубаво ама как се гледат боже яд ме е направо  Cry

# 478
Фериха започна да се заплита в лъжите си в момента в който каза че баща й е в турестическия бизнес и че майка и е Санем и Халдун. Само да вмъкна не оправдавам никого просто си изказвам мнението за това че не е нужно да живеят по този начин и не е нужно да правят ограничение на Фериха така както в началото и звъняха сигурно на 30 минути. Но лъжите на Фериха може би бяха нужни за да не я изолират и подиграват за това че е бедна и че е дъщеря на портиерите. Но с тези си лъжи постигна това че Емир стана по жесток и някак си чрез неговото наказание наказваше по скоро него самия и потъваше все повече и повече до като в един момент и двамата стигнаха дъното и го стигнаха в момента в който Фериха отиде при Емир по нощница тогава и двамата стигнаха онова ниво единия да докосва другия . В този момент Емир някак си може да се намрази но искаше да я докосва и целува а тя милата се страхуваше от това което му предлага или по точно себе си и онова единствено нещо което никой не е имал няма да казвам какво вие ще се сетите. Тогава и двамата пропаднаха в бездната на нищото или по скоро Емир да се намрази заради това че я е докосвал а Фериха за това че му се е предложила. Но в един миг дъното го удрят но нещо става и и отново се опитват да стигат повърхноста и я стигат  но минават труден и трънлив път от болки.

# 479
  • София
За чепиците, с които Ръза отиде в унита нямам думиииии. Толкова ли са бедни, че и чифт обувки да не могат да си купят, не мисля, немърливщина, селения и това си е!?! Crossing Arms Ръза е селски човек и сигурно си мисли, че и в Истанбул може да ходи със съдраните чепици. Да са бедняци и прошляци бих ги съжалила, но в случая, не.

Именно затова и тя с право се срамува от тях  Confused Тук я разбирам. Не става дума за пари, а затова да се усещаш. Хайде сега си представете да заведе Емир у тях (ама още сега) и Ръза да взема да бръщолеви глупостите си, а Зехра да се чуди как да замазва положението  Whistling Да не говорим, че както готвят пред печката със същите дрехи посрещат и гости  ooooh!

И е нормално при това положение децата ти панически да искат да се спасят от такъв живот и то който, както намери за добре. Кой с кражба, кой с лъжа.... Confused Абе сложна работа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт