Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 179
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
от час и половина слушам това

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Релакс , Бел да ми е жива и здрава тя ми ги уши   bouquet
Не разбрах, кой ти уши дрехите!? newsm78
И моите са шити, а Диди ми ги търси когато забегнат в гори тилилейски.
Диди.    love001

# 451
Добра вечер на всички!
бурните страсти гледам не утихват, та реших да се включа и аз.
Цитат
Горкото момче не спря да мисли за нея, чуди се какво да направи, за да се сдобрят, а тя нашата все го отблъсква.      
Вярно е, че момчето не спира да мисли за нея, ама си остана дълго време само с мислите.
Въобще не съм съгласна, че най-виновна за положението е Фериха. Емир си е виновен - остави се Ханде да го манипулира, не повярва на най-добрия си приятел и на любимото момиче - усъмни се в тях. Веднага си помисли, че е измамен и дори не изслуша Фериха в у-нито, когато видя списанието.
А когато се връщаха от дома на майка му, в колата, тя го молеше да говорят, той гледаше като пресисал и се кипреше. Хайде холан. Имаше стотици възможности да говорят, но не - трябваше да стане когато Емир пожела.
Жалко за Зехра и сто пъти по-жалко за Фериха. И ако Емир сега се учи да обича истински, Фериха сега се учи да живее, тя не е имала неговата свобода, не може и не трябва да бъде обвинявана, че греши. Нима Емир не греши. В тоя случай, вината изначално беше само негова.

# 452
Като се замисля след Емир, може би Зехра е тази, за която ми е най-мъчно, а не толкова Фериха. Като се замисля и тя какво унижение, колко разочарования преживя и колко труден живот е имала и преди, а на всичкото отгоре и като майка страда за разочарованията, болката и грешките на децата си. А в същото време все едно е сама, защото и се налага да се бори и с убежденията на Ръза.
Колко ми липсваше този персонаж!

# 453
да ви поздравя с нещо на мамчето от клипографията  Heart Eyes
Скрит текст:

# 454
Момчето, което се вози в Поршето. Joy

След епизода, в който дрогираха Фери в Хилс-5, са продължили да се веселят.

http://www.facebook.com/photo.php?v=128295734002190&set=vb.305732199528394&type=3&theater

# 455
  • София
Ако и двамата не грешаха, нямаше да има сериал 67 серии  Wink

Мен най-много ме е яд за финала, иначе за грешките не чак толкова, те са поправими. Има само едно непоправимо нещо в живота и това е смъртта  Confused

# 456
да ви поздравя с нещо на мамчето от клипографията  Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

bouquet

# 457
След епизода, в който дрогираха Фери в Хилс-5, са продължили да се веселят.
http://www.facebook.com/photo.php?v=128295734002190&set=vb.305732199528394&type=3&theater
Много са готини. Heart Eyes Хазалчето е много добра в танците. Laughing А Юсуф и Чаги както винаги си се прегръщат, сладурите. Laughing Heart Eyes

# 458
Офффффф, до тук беше, започва кошмара. Rolling Eyes
Как Ви се струва Чаатайчо синеок?

аууу заприлича ми на един бивш шеф тцтцт формата на лицето,същият цвят на очите и такъв поглед как ме наблюдаваха докато работя да не взема да объркам  нещо тцтц няма такъв студен поглед просто,но пък на мен ми беше забавно да работя под напрежение  Joy

# 459
# 460
Скъса ми се сърцето за Зехра.Нямам коментар направо е да ако си вдигаше проклетия телефон.Но да това е причината да я сгодят. Но винаги има едно но. А Халил ако нямаше бръмбари в главата и поне малко мъзък щеше да забележи че него иска. А за Емир той знае че че Фериха го обича и за това не се отказва от нея. Но ще дойде и тоз момент в който ще иска но пак няма да успее. В предната тема бях коментирала едно нещо и тук ще го напиша.
Скрит текст:
В 2 сезон апартамент с №10 по стените и мебелите има запазени всичко онова което Емир и Фериха преживяха. Най-вече по стените има болка,тъга,сълзи,гняв,амбиция,наранено его,кавги и също така стените са свидетел на опитите на Емир да забрави Фериха чрез жени за една вечер.Но и стените са им свидетел на искрените чувства на двама влюбени. Този апартамент никога няма да може да изстрие преживяното от тях двамата дори и да сменят цвета на стените дори и да сменят мебелите никога няма да ги изстрият.  
Може да не съм го написала точно като вчера но се опитах горе долу. Фериха е виновна колко и семейството и защото можеха да живеят някъде другаде а не в тази дупка.

# 461
Ако и двамата не грешаха, нямаше да има сериал 67 серии  Wink

Мен най-много ме е яд за финала, иначе за грешките не чак толкова, те са поправими. Има само едно непоправимо нещо в живота и това е смъртта  Confused
Точно така Мише, няма крив, няма прав, всеки грешеше в различна ситуация, а и хората са го показали, Том и Джери в действие, от първия до последния момент.

http://www.facebook.com/photo.php?v=130237057141391&set=vb.305732199528394&type=3&theater

Привет, Неви. 55

# 462
Харесва ми на тази снимка и въпреки, че не съм свикнала още с нея, мисля, че, ще си паснат с Чаги в новия им проект.

Хубава снимка миличка да ти кажа аз имам нейни много по любими ако искате да споделя няколко  Flutter

# 463
Аааа, Галя, за дупката съм на същото мнение. Дори и да живеят в този апартамент, защото са портиери на входа, то поне можеше да си боядисат стените и да си купят по-сносни мебели, при положение, че откакто са в града са работили само за едното ядене, защото стана ясно, че и режийни нямат. За мен това не прилича на дом, а на някакъв скуптор в резултат на немърливщина от страна на домакинята и главата на семейството през всичките тези години.
Аз нямам нищо напротив Диди, тук всичко си споделяме, като снимки и инфо.

# 464
За лъжите на Фериха- мога да я оправдая, но само донякъде. Ако всички от уни-то знаеха, че е бедна, едва ли щеше да има приятели. Щеше да е аутсайдер, да бъде повод на подигравки от страна на разглезените богаташчета. За това излъга. Ноо всичко си има граници. Чашата отдавна преля. Лъженето започна  да й става хоби, оплете се в собствените си лъжи. Ето сега Зехра е наранена, защото разбра, че дъщеря й се срамува от семейството си. Фериха ме дразни с това, че по такъв начин лъже Емир, който здраво е хлътнал по нея. Хем и се дразня, хем я съжалявам и се опитвам да я разбера.

Общи условия

Активация на акаунт