Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Вай вай вай , загазихме ,този момент е виновен за годежа също, ама Фери що не дига тела ааааааа пак тя виновна
ти ли си Ани  newsm78
Приятно ми е, аз съм  Hug

# 436
  • София
Да ви кажа честно това което усетих докато гледах турските епизоди тук немога да го усетя по този начин. Може би  затова, че са разпокъсани така сериите и през 15 мин пускат реклами обаче много се губи чувството  Rolling Eyes

И за мен  Rolling Eyes

# 437
Мерси миличка,обаче ми прави впечетление че взеха да развалят и оригинални снимки даже и на Толга и нея та вземам да се ядосвам  Mr. Green

# 438
Забележете косата на Емир, сега е по-дълга, а като си тръгва е подстриган.
Вярнооооо бе, тя Фери го обръсна от раз. ooooh! Лелеееее, като вешичка е насреща му, голямо врещене, голямо нещо. И като се сетя, че Емир продължава да я преследва дори и след тази случка..................  Rolling Eyes
Той се побърка беее от такива сцени и то без обяснения, с него не можа да говори за всичко , а с Левент можеше, стига стига, линчувайте ме ако щете ама съм на страната на Емир винаги ...
И аз съм на страната на Емир, но не винаги, не и занапред след като разбра истината, защото стана от жесток, по-жесток. ooooh!
С две думи критикувам и двамата според зависи от дадената ситуация. За мен няма по-крив и по-прав, и двамата допускаха грешки след грешки, и се нараняваха взаимно до краен предел. Crossing Arms

# 439
Вай вай вай , загазихме ,този момент е виновен за годежа също, ама Фери що не дига тела ааааааа пак тя виновна
ти ли си Ани  newsm78
Приятно ми е, аз съм  Hug
и на мен ми е приятно и честити дрешки  Hug

# 440
Вярнооооо бе, тя Фери го обръсна от раз. ooooh! Лелеееее, като вешичка е насреща му, голямо врещене, голямо нещо. И като се сетя, че Емир продължава да я преследва дори и след тази случка..................  Rolling Eyes
Той се побърка беее от такива сцени и то без обяснения, с него не можа да говори за всичко , а с Левент можеше, стига стига, линчувайте ме ако щете ама съм на страната на Емир винаги ...
О и аз така колко съм плюла Фериха само не е истина  Whistling

Е, той после ще й го върне. 16 епизода раздяла, направо я разби  Rolling Eyes Върна й го с лихвите даже.
аз мисля че от това връщане той страдаше два пъти повече  Peace

# 441

Е, той после ще й го върне. 16 епизода раздяла, направо я разби  Rolling Eyes Върна й го с лихвите даже.
За всичко го оправдавам само за унижителната нощ не  Peace

# 442
Добър вечер, момичета!  Hug
И на мен ми стана много мъчно за Зехра. За n-ти път я гледам тази сцена и пак същите чувства се събуждат в мен.  Sad

Ами нормално, тя така го скастри или може би направо окастри.  Blush

# 443
Горката Зехра. Стана ми много мъчно за нея.  Sad Разбра, че Фериха е излъгала Емир за всичко и, че я е срам да каже коя всъщност е майка й.
Ех, тази Фериха.. пак изгони Емир. Горкото момче не спря да мисли за нея, чуди се какво да направи, за да се сдобрят, а тя нашата все го отблъсква.  ooooh!    

# 444
Да ви кажа честно това което усетих докато гледах турските епизоди тук немога да го усетя по този начин. Може би  затова, че са разпокъсани така сериите и през 15 мин пускат реклами обаче много се губи чувството  Rolling Eyes
И аз съм така Капризче, и не само заради накълцването на епизодите, а и заради магията на истинските им гласове, които подсилват всяка сцена, а с тези дублирани гласове все едно са пили студена вода, и са пресипнали, много кофти дублаж. Ако не ги гледам, не мога да им различа гласовете, #Crazyедни такива пискливи, други пък флегматични, само на Зехра дубльорката ми допада, всички други са под общ знаменател-трагедия.

# 445

аз мисля че от това връщане той страдаше два пъти повече  Peace
Така е самонаказваше се сам себе си  Peace

# 446
от час и половина слушам това

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Релакс , Бел да ми е жива и здрава тя ми ги уши   bouquet

# 447
Мисля, че и двамата страдат, но поразлично му, а Фери тепърва, ще жъне плодовете на лъжите си, започвайки първо с годежа и после с разбиране на истината от самия Емир.
Той милия и обяснение в унито, ще и направи след тази случка. ooooh!

# 448
  • Някъде там
Мисля, че и двамата страдат, но поразлично му, а Фери тепърва, ще жъне плодовете на лъжите си, започвайки първо с годежа и после с разбиране на истината от самия Емир.
Той милия и обяснение в унито, ще и направи след тази случка. ooooh!
  ooooh! Да да

г-жа Нервакова  Честити ти дрешки много си джи джи Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 21:18 от Мис Капризче

# 449
Харесва ми на тази снимка и въпреки, че не съм свикнала още с нея, мисля, че, ще си паснат с Чаги в новия им проект.

Общи условия

Активация на акаунт