Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 113
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
иналъци аама до последноооо бе ooooh!

театроооо

# 496
Определено търсеха драма и я получеха но най правилното беше да започнат 3 сезон да дадът изстрела и до там да кажан нали че са на мястото в което започнаха и че се обичат да не дават 4 епизода как страда а да дадът нещо по различно и да бяха я върнали и да бяха приключили и със Явуз и със Санем и общо взето можеха да измислят нещо до като Хазал си прикличи снимките на сериала. Но естествено драмата трябва да е пълна. А относно бебе от Фериха мисля че нямаше да му дойде зле но нали знаете в очите на детето ще вижда Фериха и ще е още по трудно.

# 497
ооо Ива, привет.
Момичета прави сте, че бтв-то направи сериала на кайма. Аз, дето знам сериите наизуст на турски, въобще не мога да се ориентирам къде сме в епизодите. Шъ взема да пиша, тия за какви се мислят, за храбрия шивач ли, та така прекрояват сериала, туй не касае ли авторски права нещо яяяя!

# 498
  • в подножието на планината

Неви, Hug наистина жестоко беше наказанието на Зехра, но като си помислиш Фериха не и даде друг избор, тя просто я принуди да направи нещо, а пък в този дом, в който живее Зехра какво друго да измисли, тя искаше да покаже на дъщеря си, че монетата има и друга страна и и показа най - жестоката страна на реала, в който живеят двете...

# 499
Доволни ли сте от voyo ,момичета?
Аз се опитах да се включа, но не се получава.
Вие гледате ли с voyo, харесва ли ви?

# 500
Наде, майките са особена порода. Трябва да разбират и прощават. Ами тогава майките на убийците, на престъпниците да не би да се отказват от децата си ? Според мен Зехра трябваше да избере друг път. Тя знаеше, че Фериха не просто не обича Халил, а е влюбена в друг. Зехра избра жестоко наказание...
И аз така мисля Неви, само майка, която не е наред с главния мозък, може да причини вреда на детето си, е, поне според моята позиция на майка и разбиранията ми.

# 501
привет Неви  Hug

майките- в затвора влизам заради децата си......бих убила...няма 6-5 Peace

# 502
Емир и Фериха играха театър след като тя остана в апартамента но той не играеше нито тя но нали са инати хора единия намира убежище в гнева си другия не казва че го обича. Но на него му дойде акъла в чифлика като Гюлсюм каза нещо от рода на Фериха кой щял да я съвземе.

# 503
Това е най лошото наказание за една дъщеря може да я накаже по много други начини.

# 504
  • София
Доволни ли сте от voyo ,момичета?
Аз се опитах да се включа, но не се получава.
Вие гледате ли с voyo, харесва ли ви?

Аз съм в 7 дневен тестов период, но не е кой знае какво  Rolling Eyes

Ех, представяте ли си Хазал да се беще върнала  Crazy Щяхме да гледаме Фемир все още  Heart Eyes

# 505
Много изводи можем да направим
майката каква е ,каква трябва да бъде
бащата-ролята в живота на детето..
любимия...
брата!!!
а приятелите,колко са важни олееее нямате представа особено в тази възраст...

# 506
# 507
  • София
С 2 думи си е много трудно и отговорно да създадеш човек, не да го заченеш и родиш, а да го изградиш като личност  Rolling Eyes
Затова Емир и Фериа трябваше да поправят грешките на родителите си и да създадат едно здраво и хубаво сем-во  Heart Eyes

# 508
# 509
Наистина приятелите са важни но Корай ще е с двамата така че не може да се оплаче.

Общи условия

Активация на акаунт