Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
къде я убиха,чу се само гръм и нищо повече,Емир колко пъти го раняваха,сега е едно е да скочиш от скала,друго да чуеш,пак повтарям чуеш гръм,нарочно е бил направен така защото са мислели че Хазалката ще се върне,иначе и погребението щяха да дадат  Thinking Thinkingа това че направиха грешки,еми нормално е все пак те играят деца тепърва навлизащи в любовта,не са по на 30год,врели и кипели,особено тя,даже и нецелуната от мъж как да знае как да се държи в една връзка много ясно че по детски със сръдни цупене и т.н.

# 526
  • По света и в нас.
Успях да я изчета новата тема book newsm44 newsm44 newsm44

# 527
къде я убиха,чу се само гръм и нищо повече,Емир колко пъти го раняваха,сега е едно е да скочиш от скала,друго да чуеш,пак повтарям чуеш гръм,нарочно е бол направен така защото са мислели че Хазалката ще се върне,иначе и погребението щяха да дадат  Thinking Thinkingа това че направиха грешки,еми нормално е все пак те играят деца тепърва навлизащи в любовта,не са по на 30год,врели и кипели,особено тя,даже и нецелуната от мъж как да знае как да се държи в една връзка много ясно че по детски със сръдни цупене и т.н.
Ирка как къде я убиха и на чий гроб Емир лежеше, и ходеха близките й? Естествено, че на Фериха на гроба.

# 528
  • София
къде я убиха,чу се само гръм и нищо повече,Емир колко пъти го раняваха,сега е едно е да скочиш от скала,друго да чуеш,пак повтарям чуеш гръм,нарочно е бол направен така защото са мислели че Хазалката ще се върне,иначе и погребението щяха да дадат  Thinking Thinkingа това че направиха грешки,еми нормално е все пак те играят деца тепърва навлизащи в любовта,не са по на 30год,врели и кипели,особено тя,даже и нецелуната от мъж как да знае как да се държи в една връзка много ясно че по детски със сръдни цупене и т.н.

Според мен след като са й предложили да се върне, са щели да измислят нещо, ама нейсе. Както вика Фериа битти  Simple Smile

# 529
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка как къде я убиха и на чий гроб Емир лежеше? Естествено, че на Фериха на гроба.
ти вече за ПЕ говориш аз казвам ако не бяха го пускали този сезон,че щеше да им се получи продължението,а така вече не става,ама пак си мисля че ще направят и ще дадат как танцуваха и от там ще се продължи,ама ще видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 530
къде я убиха,чу се само гръм и нищо повече,Емир колко пъти го раняваха,сега е едно е да скочиш от скала,друго да чуеш,пак повтарям чуеш гръм,нарочно е бил направен така защото са мислели че Хазалката ще се върне,иначе и погребението щяха да дадат  Thinking Thinkingа това че направиха грешки,еми нормално е все пак те играят деца тепърва навлизащи в любовта,не са по на 30год,врели и кипели,особено тя,даже и нецелуната от мъж как да знае как да се държи в една връзка много ясно че по детски със сръдни цупене и т.н.

буквално оставиха отворен край...малко сериали ли сме гледали завършвайки СЕЗОНА така...все са се надявали на нещо...няма как да знаем...имам чуството че не са се разбрали с Хазал  newsm78...да я убият...да има кръв и драма...а то бум бум...после гроб и нямамква ретроспекция че да разберме аджаба че е мъртва Sick

# 531
Добре не прие Хазал, не и след начина, по който си тръгна. Че тя има достойнство и изградено име, да не е някоя треторазрядна актриса, която иска единствено и на всяка цена пари и слава, не, тя дълго работи за името си, сега е време то да работи за нея.

# 532
аз смятам да си гледам хубавите им моменти...лошите са много тежки  Stop

# 533
Ирка как къде я убиха и на чий гроб Емир лежеше? Естествено, че на Фериха на гроба.
ти вече за ПЕ говориш аз казвам ако не бяха го пускали този сезон,че щеше да им се получи продължението,а така вече не става,ама пак си мисля че ще направят и ще дадат как танцуваха и от там ще се продължи,ама ще видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Еееее, така съм съгласна, ако го нямаше ПЕ, това е друго нещо, но има едно АКО. Rolling Eyes

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
и как така става питам аз аджеба нашето момиче ожениха се,спаха си заедно колко пъти ,предполагаме все пак че са повече от колкото дадоха,и така ли бе които измислихте тоя сценарии тя не забременя,а онова подобие на нея веднага хвана,как им ги раждат главите направо не знам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 535
  • Някъде там
 Ама много са готини и двамата големи са смехурковци  Heart Eyes
Скрит текст:

Вижте ги Ръза и Мехмет като някой прошлаци много са смешни  Mr. Green

Младичък и слабичък  Heart Eyes
Скрит текст:

Кавалерче си ни е момчето  Grinning
Скрит текст:

# 536
  • София
Еееее, така съм съгласна, ако го нямаше ПЕ, това е друго нещо, но има едно АКО. Rolling Eyes

Ееее, така щеше да е най-лесно  Rolling Eyes Чудно ми е, ако Хазал е приела да се върне след неуспешния проект, как щяха да замажат това, нали вече са снимали ПЕ  newsm78

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама много са готини и двамата големи са смехурковци  Heart Eyes
Скрит текст:

Вижте ги Ръза и Мехмет като някой прошлаци много са смешни  Mr. Green

Младичък и слабичък  Heart Eyes
Скрит текст:

Кавалерче си ни е момчето  Grinning
Скрит текст:
    а нашето момче колко е наперено,каква стойка има само пу,пак да го плювна Joy Joy Joy

# 538
  • София
и как така става питам аз аджеба нашето момиче ожениха се,спаха си заедно колко пъти ,предполагаме все пак че са повече от колкото дадоха,и така ли бе които измислихте тоя сценарии тя не забременя,а онова подобие на нея веднага хвана,как им ги раждат главите направо не знам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И аз това се чудих. Абе, има доста неща, които са прескочили, ама не знам защо усещам някакво напрежение у екипа последните епизоди  Rolling Eyes

Хайде, сега си представете Фериа да беше завела Емир у тях и да го посрещнат в този вид  ooooh! Не, ще я е срам, а ще иска земята да се отвори  Embarassed

# 539
Понеже споменахте бай Левент и платоническата му любов искам да кажа, хич не беше така.
Много даже му течаха лигите, но се владееше - зрял мъж щото. Обаче апотеозът му беше целувката край басейна, дето разрева Емко на макс. Даже не можа да го вбеси, а просто го уби на място.
 В тоя ред на мисли вижте бай ви Баръш как облиза Хазал - е можеше и по-сдържано да го изиграе и по така -сухо ли да кажа. Ама той не - възползва се на макс, тю дяволът му с дявол.
Той ми е любимецът значи, умирам си да гледам Емир как пали моторетката, а Левент му отговаря спокойно - "Да, заради Фериха съм тука, да я подкрепям." Кеф  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт