Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 111
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
нашето си е наше....най-хубавото  Mr. Green

# 541
Мише, въобще не се и замислям, защото както ти самата си го написала-как биха го ЗАМАЗАЛИ, още повече е моя отговор и не искам вече да ми слагат капаци и пердета на очите. Било каквото било, ще ги запомня, като ФЕмир на сватбата им, весели, усмихнати и щастливи, а третия сезон го възприех, като нов сериал, в който едно момче загубило баща си, тръгна да търси отмъщение.

# 542
нашето си е наше....най-хубавото  Mr. Green

Иве, откъде в нета ми намери гифчето на подписа?

# 543
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
къде я убиха,чу се само гръм и нищо повече,Емир колко пъти го раняваха,сега е едно е да скочиш от скала,друго да чуеш,пак повтарям чуеш гръм,нарочно е бол направен така защото са мислели че Хазалката ще се върне,иначе и погребението щяха да дадат  Thinking Thinkingа това че направиха грешки,еми нормално е все пак те играят деца тепърва навлизащи в любовта,не са по на 30год,врели и кипели,особено тя,даже и нецелуната от мъж как да знае как да се държи в една връзка много ясно че по детски със сръдни цупене и т.н.
Ирка как къде я убиха и на чий гроб Емир лежеше? Естествено, че на Фериха на гроба.
ти вече за ПЕ говориш аз казвам ако не бяха го пускали този сезон,че щеше да им се получи продължението,а така вече не става,ама пак си мисля че ще направят и ще дадат как танцуваха и от там ще се продължи,ама ще видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Еееее, така съм съгласна, ако го нямаше ПЕ, това е друго нещо, но има едно АКО. Rolling Eyes
Скрит текст:

Ееее, така щеше да е най-лесно  Rolling Eyes Чудно ми е, ако Хазал е приела да се върне след неуспешния проект, как щяха да замажат това, нали вече са снимали ПЕ  newsm78
    е на там щеше да е много интересно как щяха да ги измъдрят,ама както завъртяха от голяма мъка  и я заличиха от раз Фериха,вие видяхте ли Емир да отиде на гроба и повече,защото аз не видях,ей така поне само едно цветенце да и занесе,не няма,а иначе ми дават същия апартамент ,изпълнен за нас зрителя със страшно много спомени,а какво остава за Емир,направо почвам се ядосвам на тея които са писали,плагиатстваха ли го от някъде 2-та сезона че нямат нищо общо великите им умове с 3-тия #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 544
 Stop на това безсмислено завръщане, гитти битти SON
Наде  Hug Hug Hug благодаря ти за прекрасната музика тази вечер, ти и Ренка сте прекрасни хазяйки,
Наборе благодаря за винцето много ми пасна с музиката на Надето
Аз приех всичко от АФК и за мен сериала приключи, честно ви казвам запазвам си на компа ПЕ,
само заради Чаги, не ме вълнува Гюнешчета, минешчета и т.н. велик е просто и сигурно ще гледам епизодите 18пъти  Heart Eyes

Мишенце дано не го мислиш наистина това за лягането до гроба на любим, дете, родител, това няма право и Бог да го иска  Naughty

# 545
  • Някъде там
Ирка Стига си го оплювала момчето ще го урочасаш   Joy  Joy  Joy Аз само така правя

Добре не прие Хазал, не и след начина, по който си тръгна. Че тя има достойнство и изградено име, да не е някоя треторазрядна актриса, която иска единствено и на всяка цена пари и слава, не, тя дълго работи за името си, сега е време то да работи за нея.
  Peace

# 546
Понеже споменахте бай Левент и платоническата му любов искам да кажа, хич не беше така.
Много даже му течаха лигите, но се владееше - зрял мъж щото. Обаче апотеозът му беше целувката край басейна, дето разрева Емко на макс. Даже не можа да го вбеси, а просто го уби на място.
 В тоя ред на мисли вижте бай ви Баръш как облиза Хазал - е можеше и по-сдържано да го изиграе и по така -сухо ли да кажа. Ама той не - възползва се на макс, тю дяволът му с дявол.
Той ми е любимецът значи, умирам си да гледам Емир как пали моторетката, а Левент му отговаря спокойно - "Да, заради Фериха съм тука, да я подкрепям." Кеф  Joy Joy

Неви, той така осмукваше звучно и олигаваше и Санем като я целуваше. Те пък понееееее....за разлика от нашичките.

# 547
Здравейте,  Hug

Искам да се присъединия към молбата на Ренате от днес...тъй като темите се изписват за ден (което показва огромния интерес към ФЕ, а мен това ме радва) моля, когато цитирате снимки, клипчета, гифтчета и прочие големи нещица да го слагате в скрит текст. Така се пести място и съм сигурна, че Рени ще е по - облекчена в правенето на теми, а аз, от своя страна, няма да се плаша когато се прибера и видя, че имам да чета 30-35 страници  Mr. Green.

П.С. Наистина не знам какво ще става втори сезон  Joy Rolling Eyes

Понеже споменахте бай Левент и платоническата му любов искам да кажа, хич не беше така.
Много даже му течаха лигите, но се владееше - зрял мъж щото. Обаче апотеозът му беше целувката край басейна, дето разрева Емко на макс. Даже не можа да го вбеси, а просто го уби на място.
 В тоя ред на мисли вижте бай ви Баръш как облиза Хазал - е можеше и по-сдържано да го изиграе и по така -сухо ли да кажа. Ама той не - възползва се на макс, тю дяволът му с дявол.
Той ми е любимецът значи, умирам си да гледам Емир как пали моторетката, а Левент му отговаря спокойно - "Да, заради Фериха съм тука, да я подкрепям." Кеф  Joy Joy

smile3521 newsm62

Лека нощ от мен!  Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 23:09 от k_kiara3

# 548
Наде намирам всичко аааааззззз Mr. Green

# 549
  • София
Мише, въобще не се и замислям, защото както ти самата си го написала-как биха го ЗАМАЗАЛИ, още повече е моя отговор и не искам вече да ми слагат капаци и пердета на очите. Било каквото било, ще ги запомня, като ФЕмир на сватбата им, весели, усмихнати и щастливи, а третия сезон го възприех, като нов сериал, в който едно момче загубило баща си, тръгна да търси отмъщение.

Аз се надявам, това да е обица на ухото за целия екип и да не си правят подобни експерименти повече с други проекти  Rolling Eyes

# 550
Stop на това безсмислено завръщане, гитти битти SON
Наде  Hug Hug Hug благодаря ти за прекрасната музика тази вечер, ти и Ренка сте прекрасни хазяйки,
Наборе благодаря за винцето много ми пасна с музиката на Надето
Аз приех всичко от АФК и за мен сериала приключи, честно ви казвам запазвам си на компа ПЕ,
само заради Чаги, не ме вълнува Гюнешчета, минешчета и т.н. велик е просто и сигурно ще гледам епизодите 18пъти  Heart Eyes

Мишенце дано не го мислиш наистина това за лягането до гроба на любим, дете, родител, това няма право и Бог да го иска  Naughty
Благодаря ти, Hugрадвам се, че ти харесаха ФЕмирските клипчета.

# 551
  • У Диспансера ...♥♥♥
  а аз като повтаря само засилен и Каптан,Каптан еее не спря с тва неговото Каптан,там падам направо,как щеше да падне в апартамента като ги гледаше през прозореца,засили се и се подхлъзна да бърза да и държи сметка,иначе и вика гид,и това че е свършило бидте ли беше не знам Joy Joy Joy

# 552
Било каквото било, ще ги запомня, като ФЕмир на сватбата им, весели, усмихнати и щастливи, а третия сезон го възприех, като нов сериал, в който едно момче загубило баща си, тръгна да търси отмъщение.
Именно и тук вече  искам продължение ........звучи по реалистично и изпълнимо...........

# 553
Наде намирам всичко аааааззззз Mr. Green
Но къде, питам те, защото подписа ми е правен?!
Добре и аз така, ще ти отговарям отклончиво занапред, пък. Crossing Arms
Лека Ви нощ. Hug

# 554
  • София
.....

Казах, че на фона на пълната драма, която търсеха, щеше да е някакъв резонен край поне тип Ромео и Жулиета да речем, а не нещо като нищо, което сътвориха  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт