Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка Стига си го оплювала момчето ще го урочасаш   Joy  Joy  Joy Аз само така правя

Добре не прие Хазал, не и след начина, по който си тръгна. Че тя има достойнство и изградено име, да не е някоя треторазрядна актриса, която иска единствено и на всяка цена пари и слава, не, тя дълго работи за името си, сега е време то да работи за нея.
  Peace

аз като го видя и то просто ми е естествена реакция,то такава красота че само плюя тука,удавих го направо вече,аз съм като леля и на Фериха Joy Joy Joy

# 556
ей ви го края...

Скрит текст:

Наде- ако искаш да ти кажа...в нета,gif cagatay ulusoy

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥
ей ви го края...

а тия аватарчета ,които слагаш хубавичките,как толкова големи ги правиш ееее опитвах опитвах йок значи,с тая миниатюра много се дразня моята Thinking

# 558
ей ви го края...

Скрит текст:

а тия аватарчета ,които слагаш хубавичките,как толкова големи ги правиш ееее опитвах опитвах йок значи,с тая миниатюра много се дразня моята Thinking
душицо и аз не мога...на мен ми ги правят тука дружките сладки  Hug

# 559
къде я убиха,чу се само гръм и нищо повече,Емир колко пъти го раняваха,сега е едно е да скочиш от скала,друго да чуеш,пак повтарям чуеш гръм,нарочно е бол направен така защото са мислели че Хазалката ще се върне,иначе и погребението щяха да дадат  Thinking Thinkingа това че направиха грешки,еми нормално е все пак те играят деца тепърва навлизащи в любовта,не са по на 30год,врели и кипели,особено тя,даже и нецелуната от мъж как да знае как да се държи в една връзка много ясно че по детски със сръдни цупене и т.н.
Ирка как къде я убиха и на чий гроб Емир лежеше? Естествено, че на Фериха на гроба.
ти вече за ПЕ говориш аз казвам ако не бяха го пускали този сезон,че щеше да им се получи продължението,а така вече не става,ама пак си мисля че ще направят и ще дадат как танцуваха и от там ще се продължи,ама ще видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Еееее, така съм съгласна, ако го нямаше ПЕ, това е друго нещо, но има едно АКО. Rolling Eyes

Привет отново днес!Ама имаше ли такова нещо ПЕ  newsm78 hahahaАз не го гледах и за мен не съществува.Мога спокйно да гледам 68еп.на АФК

# 560
облизващата се Фери  Mr. Green

# 561
  • София
Еее, и за мен това е краят  Peace
После не ми се гледа как
Скрит текст:
превръщат Емир от образовано, културно момче, в бабаит  Rolling Eyes

Турците май не са много по изпипаните финали  newsm78 Доста хубави сериали имат леко неуместен край  newsm78
tatarova и аз сядам да ги гледам без грам спомени веднага, само да кажат  Wink

# 562
Скрит текст:

Embarassed

# 563
обичам те обичам тееееееее обичам теееее Heart Eyes

Скрит текст:

# 564
Скрит текст:

Embarassed
цъ цъ цъ от какво се срамуваш жено.....
Добре дошла в клубааааааааааа Joy

# 565
  • У Диспансера ...♥♥♥
 и за мен нямаше такова нещо като ПЕ,да ви кажа да изтеглих го имам го,но още не съм го гледала,просто се ядосвам на макс и може да остана без лаптоп ако го изгледам,пазя го да стои че може някой да пожелае да го гледа и да му помогна,иначе не искам ми развалят кефа от 2-та сезона заради тяхната алчност Thinking

# 566
  • У Диспансера ...♥♥♥
обичам те обичам тееееееее обичам теееее Heart Eyes

и ние,и ние многооооооооооооооо Joy Joy Joy

# 567
  • Някъде там
 Лека вечер от мен момичета   Hug

# 568
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Embarassed
цъ цъ цъ от какво се срамуваш жено.....
Добре дошла в клубааааааааааа Joy
 как от какво от мислите си се срамува като гледа снимката,както и аз  Blush Blush Blush

# 569
завардила съм Чаатай зад ъгъла...той от полицията има респект сега...само ще изълнява заповедите

Легнииииии,съблечи се ...само мълчи  Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт