Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 630

ами писах ти,аз ама....реших да го каа в докса...много бавно,ама ще стане ДНЕС Mr. Green

новия ми подпис
Скрит текст:
настръхвам като се обърне и ме погледнеееее Crazy Whistling

# 631
virgin2012
Скрит текст:
защото преди това тя му се сърдеше заради Руя и детето и му се отсърди заради стрелбата и сега той реши , че туко така нема да му мине отсърдването, тук и аз не го разбрах Емир защо го направи толкова, ама мъжле иди го разбери, просто винаги си правеха напук и го даваха контра, затова и не успяха да живеят обичайки се

Ми давай го наборе  Hug

Мерси за отговора Hug
Божеееееееее, ма те наистина големи инати излязоха. Като си помисля вместо сръдните и цупенето им колко хубави моменти можеха да изживеят....., чак мен ме боли сърцето...нейсе

# 632
Мараба, момичета тъкмо вика ще сте изписали и тази тема, но  ooooh! не сте  Mr. Green
Нервакова,  вече и по дрешките си личи че си Чаатайка   Joy Честито мноооого са красиви тези гащи #Crazy

# 633
Скрит текст:
ох не мога просто съм полудяла #Crazy...толкова е секси,като е ядосан smile3521

# 634
Скрит текст:

Че е секси спор няма  Laughing, тая русата Ханде ли е? И защо е ядосан?

# 635
Скрит текст:

Че е секси спор няма  Laughing, тая русата Ханде ли е? И защо е ядосан?
от края на 2 сезон е гифчето

Скрит текст:
Вече за разведени и от 3 години Ферия живее в Америка с Левент-тук той вечеря с годеницата си,бивше гадже Едже  Sick...а гледа към масата на Фери,която пък вечеря с Левент-който й предложи брак пред очите на Емир Mr. Green...ревност голяма

Ама как е опънал ризката по ръцете  Crazy...малко мускул...съвсем малко Whistling

# 636
Скрит текст:
Ох  Crazy Иве тука ми е любим момент, направо с поглед ще я убие от ревност!
Обачеееее, не ми се мисли коя му е приятелка в живота, защото той сам казва, че е РЕВНИВ  #2gunfire

# 637

Скрит текст:
Вече за разведени и от 3 години Ферия живее в Америка с Левент-тук той вечеря с годеницата си,бивше гадже Едже  Sick...а гледа към масата на Фери,която пък вечеря с Левент-който й предложи брак пред очите на Емир Mr. Green...ревност голяма

Hug

Скрит текст:
Е, Фери му е тръпка на момчето!  Grinning Не може я прежали. Кой е Левент? Че и брак и предлага, ами как да не ревнува. Wink

# 638
Скрит текст:
тук е шокиран  Confused

# 639

Скрит текст:
Вече за разведени и от 3 години Ферия живее в Америка с Левент-тук той вечеря с годеницата си,бивше гадже Едже  Sick...а гледа към масата на Фери,която пък вечеря с Левент-който й предложи брак пред очите на Емир Mr. Green...ревност голяма

Hug

Скрит текст:
Е, Фери му е тръпка на момчето!  Grinning Не може я прежали. Кой е Левент? Че и брак и предлага, ами как да не ревнува. Wink

Скрит текст:
един важен персонаж от 2 сезон...влюбен във Фери..но несподелено..тя само Емир та Емир...

# 640

Скрит текст:
един важен персонаж от 2 сезон...влюбен във Фери..но несподелено..тя само Емир та Емир...

Скрит текст:
Ами нормално, обичат се.  PeaceСамо да не бяха тия нейни лъжи в началото. Той лесно ли й ги прощава?
И толкова изпитания, че и развод? newsm78 Защо?

# 641

Скрит текст:
Ами нормално, обичат се.  PeaceСамо да не бяха тия нейни лъжи в началото. Той лесно ли й ги прощава?
И толкова изпитания, че и развод? newsm78 Защо?

Скрит текст:
ето го момента когато иска да се ожени Левент за Ферия...Емир ги вижда  Shocked...а иначе 2 сезон не може да се разкаже....толкова наситен с действия и лакатуши ту да се сдобрят ту се карат отново..няма минута за пропуск и не може да се преразкаже

Има качени епизоди  от 2 сезон,погледни ако искаш Hug

# 642
Ани HugЧестити дрехи Heart Eyes

Ива Hug
Скрит текст:
Незнам Rolling Eyesтова ми е от години и се появява през няколко месеца но на лекар не съм ходила нямам и намерение Rolling Eyesчакам да минат дните когато съм така и толкоз.

# 643
Hug ти си знаеш най-добре,не го подценявай  Peace

айде една готина сцена да ви сложа....да ви изпълни душиците Mr. Green

Скрит текст:

# 644
anilevI, благодаря!  Hug

Иначе кадърът е  newsm74 и ми изпълни действително душицата.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт