Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
 Добро утро на всички!
 Рени,радвам се да те видя на крака и при нас!

Успешен и усмихнат ден на всички!!!

# 646
Добро утро  Hug Hug Hug

Фериха до тук е виновна за всичко.Всичко започна  с лъжа защото не очакваше ,че ще се влюби  в него.Когато погрешно се разбра за семейството й ,тя нямаше смелост да каже нищо,нито по нататък.Стана верига от лъжи,нейния измислен свят.

Много болно ми стана  за майка й ,толкова е тежко за една майка да разбере ,че се детето и се срамува от нея.Може детето да е всякакво,но майката го обича и подкрепя ,но това да се срамува ,да не е доволна от това ,което няма...та някой и това нямат,някой нямат родители.

Много съчувствам и на Емир.Той милия все себе си обвинява,все в себе си търси причината ,защо тя бяга,защо така се държи,това което ме радва,че тя не е с двамата едновременно.

Но ще си понесе съвсем заслужено наказанието за всяка една лъжа,да лъжеш семейството си,любимия си,кой си....повече наранява другите отколкото себе си..

Аз за това казах преди ,като Емир разбира истината ...до тук за мен не е любов ..защото всичко е основано на лъжи и докато и двамата не ми доказаха,за мен не е любов.И за него не е та за него разбира ,че всичко е било една заблуда.

Нейните чувства са искрени,тя го обича наистина.Тя не се подиграва  с чувствата му ,а с достойнството му.

Образа на Халил ми е смешен,дори в сериозни моменти ме кара да се смея  Laughing начина му на изразяване,начина на говорене

какви годеници са те та си говорят на вие  Mr. Green

ама момчето е възпитано,нали майка му вика ,че фериа не е достойна за него и му трябва по достойна ... Mr. Green

# 647
Скрит текст:
хармония....любов,излъчват такова спокойствие...олицетворение на всички свързано с мъжа и жената..тя слаба,ранима,страхлива,добричка,скромна и чиста...той силен,смел,умен,работлив,ревнив  Mr. Greenборбен,жертвоготовен-готов за я защити с цената на всичко.....КРАСИВИ Hug

# 648
Скрит текст:
ох не мога просто съм полудяла #Crazy...толкова е секси,като е ядосан smile3521
Една от любимите ми сцени....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И въобще ревностите му

# 649
Добро Ви утро. Hug
Ренииииии, радвам се, че си сред нас, бързо да отшумяват тези ти дни.
Мерси за закуската и кафетата.

# 650
лъжите й го направиха ето това-излъчваше гняв,погледа му...думите му горяха...такава болка придаваше образа му...къде ти онова нахилено момче...направо го заличи Ферия

# 651
Добро утро!  Hug

Благодаря за сутрешното събуждане   bouquet

Рени,добре се завърнала при нас  Hug

Ива,честит ти подпис  Simple Smile

# 652
Иве, голяма си кипра. Едва те запомних с предния подпис, а ти вече си с нов, честит да ти е.
Вани.  Hug

# 653
Добро утро, момичета  Hug
Имам въпросче:

Скрит текст:
Някой може ли да ми каже защо след като хората на Явуз простреляха Емир заради Едже, в болницата той дръпна ръката си от тази на Фериха? Тогава май не бяха скарани - защо така постъпи???

Специален Фемирски поздрав за добро настроение - http://www.youtube.com/watch?v=UgzbPtReTeM

Скрит текст:
Защото Емир и вика  този страх  ми е познат от някъде да не го загуби  (когато катастрофира с Ханде,нали беше сгодена и се върна при Емир) ,вика и ,че този път няма да стане така,дежа вю.... а и нали тя остана при него уж заради другите,което го вбеси него ....а и тя се правеше на заспала,споделяше с Левент....

Рени радвам се да те видя сред нас  Hug

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 09:34 от Danniitto

# 654
мисля че и на съседите им писна от кофти финали  ooooh!

Скрит текст:

# 655
лъжите й го направиха ето това-излъчваше гняв,погледа му...думите му горяха...такава болка придаваше образа му...къде ти онова нахилено момче...направо го заличи Ферия

Скрит текст:

Ми то нали с какъвто се събереш, такъв ставаш.

# 656
Снежи Hug  bouquetДани Hug  bouquetНаде HugВани Hug

Честито на всички които са се пременили Heart Eyes

# 657
Наде не мога да спра да ги сменям...вече като знам как  hahaha,ама като ме погледна с този му поглед си казах добре добре-предавам сееее  Whistling

ето ги не вярвах да се стигне до там...признавам
Скрит текст:
то какво ли не им се стовари на главата...мъжете не са толкова търпеливи... Naughty,просто сметнах че Емир ще се откаже...тя да се бори малко...но филм е все пак Mr. Green

# 658
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Клодиии, Hug радвам се да те "видя" пак сред нас... Heart Eyes

Иве, Hug честити да са ти дрешките!

Наде, Hug Вани, Hug Дани, Hug Татарова, Hug

Хубав ден, момичета!

# 659
Ама тя не му ли разкрива истината за себе си все пак?  newsm78 Или той от други хора ги научава нещата?

Скрит текст:
Ако е последното, не разбирам как може хем да го обича, хем да живее с лъжи спрямо тоя човек?
И докога така? Това много загрозява любовта им.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт