Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ама тя не му ли разкрива истината за себе си все пак?  newsm78 Или той от други хора ги научава нещата?

Скрит текст:
Ако е последното, не разбирам как може хем да го обича, хем да живее с лъжи спрямо тоя човек?
И докога така? Това много загрозява любовта им.  Confused

Скрит текст:
Не ,искаше да му каже ,но нямаше смелост.Джансу прави така,че Емир да е в тях и Фериа отива да събира буклука ии момента на истината.

То като кажеш една след други лъжи се оплиташ,като се разбра грешно за семейството й,за хотела,за яхтата...тя си премълча.Знаеше,че ако каже ще го загуби .

В интерес на истината сега ,колкото и да и е болна на майка и,колкото да страда...в един по късен етап тя ще я подкрепя за Емир,самата тя ще я прикрива,ще й каза това ,което чу за въпросната изневяра,ще ги види да се прегръщат,ще разбере ,че се обичат ,но ще и повтаря ,че като той разбере всичко приключва.

Още по болно е ,че Емир не знае ,че тяхните незнаят за лъжите й и ще им отмъщава на тях незаслужено.

# 661
  • Някъде там
 Добро утро момичета  Hug.Благодаря за кафенцата и закуската

Рени

# 662
Скрит текст:

абе кажете си че се обичате бе аланкоулуууууу.....пу ooooh!

В реала..нека не си го спестяваме поне...филма си е филм,ей така да се дразним тук и да изписваме хиляди страници,да имаме десетки безсънни нощи Crazy

Исках да попитам ,забелязахте ли коментарите на Чаатай и то на няколко пъти...че точно такава е била идеята да изглеждат че имат нешо и в реалния живот,за да засилят ефекта от ролите си... Twisted Evil...всичко е трик да му се невиди,ама ний като рибета се хванахме на въдицата...и не пускаме кукичката  Naughty

# 663

Скрит текст:
Не ,искаше да му каже ,но нямаше смелост.Джансу прави така,че Емир да е в тях и Фериа отива да събира буклука ии момента на истината.

То като кажеш една след други лъжи се оплиташ,като се разбра грешно за семейството й,за хотела,за яхтата...тя си премълча.Знаеше,че ако каже ще го загуби .

Ясно. Peace

Скрит текст:
Е, то така е станало още по-грозно. По-добре да бе започнала на чисто, пък ако я приеме, приеме... Rolling Eyes
Отколкото да живее в някакъв нереален свят. Confused

# 664

Наде,Вани,Звезде,Дани,Капризче  wavey wavey wavey wavey wavey

# 665
То и Асен Блатечки взе да омръзва вече,наистина ние нямаме хубави актьори и както е тръгнало няма и да имаме такива

Не го харесвам.
Въпрос на вкус  Simple Smile

# 666
е те срама нямат  Laughing

от сета
Вчера на  Хазал много й било студено, Ч й дал нейното яке.

Х и Ч са спали заедно в караваната и Юсуф ги е събудил
  Joy Joy Joy

# 667
Скрит текст:

В реала..нека не си го спестяваме поне...филма си е филм,ей така да се дразним тук и да изписваме хиляди страници,да имаме десетки безсънни нощи Crazy

Исках да попитам ,забелязахте ли коментарите на Чаатай и то на няколко пъти...че точно такава е била идеята да изглеждат че имат нешо и в реалния живот,за да засилят ефекта от ролите си... Twisted Evil...всичко е трик да му се невиди,ама ний като рибета се хванахме на въдицата...и не пускаме кукичката  Naughty
Е, че то това може да е тик с трика! Имали са нещо и хоп измислица че така трябвало да се държат! Я моля ти се на кого ги разправяш тези! Mr. Green

# 668
# 669
от сета

Чаги и Хазал седят на масaта.
Зад Чаги Джейда се промъква и му затваря очите.
Ч: Вижте, не ви ли казах  да не ми правите такива шеги?
Х: Аман, Джейда, остави го този, от нищо не разбира.
Д: Жалко, Хазал. Момчето добре не разбира малко, но не го притискай много.
Ч: Без това тя постоянно ме притиска/притеснява.
Х: Ай, аз не мога да направя нищо лошо на моя Емир. Любов моя, не се натъжавай. Ще те изям.
Ч: Хазал, аx само да беше Фериха. Там си по- добра

Joy Joy Joy

Привет  wavey  на появилите се след мен   Hug Hug Hug

# 670
Скрит текст:

newsm47

Скрит текст:

Е, че то това може да е тик с трика! Имали са нещо и хоп измислица че така трябвало да се държат! Я моля ти се на кого ги разправяш тези! Mr. Green
 цитирам Емир-КОГАТО ЧЕ ЛЪГАХ И ТЕ ГЛЕДАХ В ОЧИТЕ МИ ВЯРВАШЕ...СЕГА КАТО ТИ КАЗВАМ ИСТИНАТА НЕ МИ ВЯРВАШ!

# 671

Х и Ч са спали заедно в караваната и Юсуф ги е събудил
  Joy Joy Joy
   smile3521 newsm53 newsm08...ТОПЛИЛ Я СИГУРНО И ТАМ

# 672
шев и кройка  Mr. Green-муцунката е малко изтормозена...поне да беше пийнал малко  Whistling

# 673
от сета

Седеф: Хазал, не излизай навън, защото феновете на Чаги са там и ще те разкъсат на парчета
Чаги на Хазал: Не се притеснявай. Аз ще те пазя!

ах седеф с какъв акъл,вместо нея да разкасът  Mr. Green то имаше и такъв диалог дето Хазал и казва по-добре тя да не излиза  Joy

# 674
Рени, bye Звезде,  byeСнежи, bye Капризче. bye
Иве, като, че ли ми е познато това изказване на Чаги, но беше в смисъл, че не нарочно са правили така, че да изглежда, че имат връзка в живота за да разпалят зрителския интерес, а, че зрителите много харесват ФЕмир и искат да са заедно и в живота. За мен това не е нещо ново, та то почти във всеки сериал с готина главна екранна двойка, феновете искат и си фантазират подобно нешо.

Общи условия

Активация на акаунт