Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
от сета
(който се сеща епизода (тирбушона) ще схване за какво говори)

Сега Х и Ч. умират от смях. Х казва на Пелин да го настъпи по крака. Ч казва на Юсуф да не позволява да го настъпят, а Ю казва " Да ме настъпи, братле, мястото където е стъпила, лале ще цъфне. ....... Хазал казва, че тя не е лале, а роза. Юсуф казва: Млъкнете, ние още на меден месец ще ходим. Чаги:Преди да тръгнете, първо оправате нещата с тирбушона. Всички се смеят  Joy

# 676
малко ПЕ  smile3508

Скрит текст:

охххххх облизва се пак тука Crazy
малко потен  Mr. Green
 Heart Eyes
 #Crazy

# 677
# 678
Добро утро, Hug благодаря за кафета мафета и всичко останало   bouquet Булка, добре си се завърнала  Hug

# 679
ЧаааМи хилоу Mr. Green

едно секси парче

# 680
newsm03Наде newsm03
 Hug Бел
 Hug
  bouquet Дани   bouquet

# 681
Оххххх, Снежи, сега, като видях снимката, на която Емир е поставил ухо на корема на бременната Руя и се сетих, че дадоха тази сцена във фрагмана за съответния епизод. Тогава се бяхме ошашкали от притеснение, сън ли е, не е ли, какво, ще стане с Фери ако Емко се е поддал на Руя и се прави на баща и все въпроси от този род. #Crazy
Миленче. Hug
И Ахуто, като аблата има много задушевни снимчици с Чаги.  Rolling Eyes Как е 81 набор бееееее? #Crazy

# 682
Ива, Hug благодаря за песничката   bouquet честити гащи,ама предното с облизващия Емир повече ме кефи  Mr. Green Наде, Hug Снежи,   Hug

# 683
Скрит текст:

Mr. Green

# 684
Сега се сещам че когато Емир тръгне да бие някой и все му казват - Ти какво някакъв психопат ли си  Joy Joy Joy

# 685
един от любимите ми моменти ''като погледнеш огледалото ще виждаш мен ''  Heart Eyes

# 686
Скрит текст:

Mr. Green
Joy Joy Joy Joy JoyОх как ме разсмя Hug

Деми HugКапризче HugИлда HugБел Hug  bouquet

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705989.new#new

# 687
# 688
Сега се сещам че когато Емир тръгне да бие някой и все му казват - Ти какво някакъв психопат ли си  Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green
Че Емир с кого не се сби,се готов на бой ходеше...толкова се промени покрах Фериа ,а какъв беше тих беше

# 689
Миленче  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт