Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Киара,не се бъркам Лудостче,появи се да им кажеш  това са слухове,че е женен  Peace даже се раздели с тази Азра,защото тя искала да се женят и да имат дете ,а той не искал  Peace

# 721
Вчера коя серия даваха newsm78

А някой да има от 45 до 50 еп от 2 сезон без превод ако може Mr. Green
Имам ги, но ако искаш може и с превод да ти ги пратя. rotfImao rotfImbo
Не знам Рени до коя серия са по бтв, обърках им номерацията вече. #Crazy
Охххх, Миленчееее, как ме разсмя с туй бебче. Joy

# 722
ако ще ме наказва-НЯМА ДА СЛУШАМ Joy

ами кажете ми за тоз убавец

Скрит текст:
в кой филм се боксира...потен потен Mr. Green
Ива, в КГ се бие  Mr. Green Сис,  Hug Къванч, не е женен и се раздели с приятелката си Азра  Peace свободен е
КГ е ???? Mr. Green аз съм над тези неща Киаркаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кузей Гюней  Peace

# 723

Скрит текст:
Ива, в КГ се бие  Mr. Green Сис,  Hug Къванч, не е женен и се раздели с приятелката си Азра  Peace свободен е

не го харесвам, тъмни мъже харесвам  Flutter

# 724
Киара,не се бъркам Лудостче,появи се да им кажеш  това са слухове,че е женен  Peace даже се раздели с тази Азра,защото тя искала да се женят и да имат дете ,а той не искал  Peace
И аз така знам Peace

# 725
Скрит текст:
Абе като гледам в статията пише също,че... "Зерин Ерсу, мениджърът на турския актьор, обаче отрече новината, съобщи Би Ти Ви преди няколко дни. "И сега имало ли е сватба или не  Laughing

Не можеш да им хванеш спатиите-женени,неженени  Mr. Green Трудна работа е този шоубизнес.

# 726
Може и така да е, не му следя кариерата.  Mr. Green На мен той не ми харесва особено.  Peace По този повод да кажа, че и заради това нямам търпение за следващия проект на Ч. Според мен той ще задмине Къванч.  Peace За 2 мин може да смени поне три емоции, само с мимики и очи Peace

# 727
Къвант и Азра се ожениха тайно в Холандия.След което често са се разделяли и събирали.Това знам,по запознатите могат да кажат .

Сега Чаги  - ме притеснява как ще гледат зрителите на него заради неприятната случка.

# 728

не го харесвам, тъмни мъже харесвам  Flutter
И аз Peace

Наде Hugдържа да са без Mr. Green

# 729
Киара, може и да го задмине, но ако се вземе в ръце и си седне на четирибуквието(така казваше учителката ни по биология)  Laughing

# 730
Киараааааа. 55
Не вярвам да се е оженил, поне писаха, че се е разделил с Азра в неговата тема. Преди в Бълария по новините съобщиха, че са го убили и настана масова истерия сред феновете му, Joy та какво остава за тази жълтина.
Иве, Хазал каза, че, ще ходи в Америка за да учи актьорско майсторство, но не е казвала дали иска да покорява тяхното кино.
Ааааа, Ренка, добре, без превод, ще са, нямо кино ииииии мерси за тортичката. Heart Eyes

# 731
Скрит текст:
İkilinin yakın dostlarına göre Azra Akın son zamanlarda Kıvanç Tatlıtuğ'a evlilik yönünde baskı yapmaya başladı. 32 yaşına geldiğini ve evlenip anne olmak istediğini oldukça sık dile getiren Akın'a Tatlıtuğ her seferinde, "Kariyerimin zivesindeyim, okulum devam ediyor evlilik şu an her şeyi olumsuz etkiler" deyince ipler koptu. Kıvanç Tatlıtuğ'un umursamaz tavırlarından dolayı ilişkinin sonunu göremeyen Azra Akın, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı.

according to a close friend of azra and kivanc said that azra she wont to get married and become a mother at the age of 32 but kivanc wanted to foucs on hiw career and continues to school..after many arguments and she knowing they were not going anywhere the end the relationship because of reckless attitude decide to split[kiki]

# 732

Скрит текст:

Релаксче, бъркаш се. Ето  Peace http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1638191

Киарче,првет!И аз четах,че са се разделили...благодаря!Беше ми интересна статията,защото харесвам и двамата!

# 733
Ето Ви, НА, един тъмен мъж.
Киво ми е безличен, не ме впечатлява.

# 734
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте Hug
Иве,честити гащи
Рени,радвам се,че си се появила
Благодаря за кафето   и тортата bouquet
Снощи са давали 33 епизод,но не го гледах и не знам кък е свършил,но турски сме 14

Общи условия

Активация на акаунт