Лидл ::24::

• 58 970
  • 746
  •   2
Отговори
# 150
  • В една слънчева къща...
На деликатесния салам Барони пише, че е произведен от КФМ България.

# 151
  • софия
Набързо напазарувах сутринта. Взех сиренцата с ананас и с чушки, имаше много хубав на вид ананас и айсберг. От почистващите истории купих кърпи за почистване на стъклокерамични котлони, почистващи кърпички за LCD, TFT монитори, мобилни телефони и др., комплект ролки за почистване на дрехи, препарат за почистване на неръждаема стомана и ролки за почистване. Не знам каква е разликата на ролки за почистване с комплект ролки за почистване на дрехи, но ще се чистим и това е.
Пробвах голямата ролка за почистване на дрехи - добре чисти.
Рапорт даден.

# 152
  • Варна
Влизам само да се похваля, че забърсах акумулаторната метла тази сутрин. Щото от 2-3 години все гледам, гледам и все не си купувам "бърза" прохосмукачка т.е. права, която да си седи сглобена и да я ползвам след готвене или след смачкани солети, ежедневните мъхчета в ъгъла и т.н. Дано да върши работа. Убедих се да я взема от вашите мнения. Нямах време друго да гледам, че минах след яслата на път за работа.

Хайде пробвай и ще чакам да споделиш мнение.

# 153
кои са тези сиренца, звънче? не съм виждала такива

# 154
  • софия
Вярно ли? Страхотни са.

# 155
Честит четвъртък  Mr. Green Аз след малко изхвърчам за гаудата Laughing Вчера от Кауфланд си взех айсберг, беше 1.39лв. така че за тази седмица крастата е начешана  Laughing

# 156
Досега нещата купени с марката Барони са били все българско производство. Даже си мисля, че и в каталозите съм виждала печат "Произведено в България" на тази марка, въпреки че в сегашния каталог няма такъв.

# 157
Може. аз имам спомен, че съм взимала неща на марката Барони произведени не в България, но пък може да бъркам с друга марка.

# 158
Може. аз имам спомен, че съм взимала неща на марката Барони произведени не в България, но пък може да бъркам с друга марка.

Напълно възможно е под една и съща марка да има различно производство. Например пилетата "Порция свежест" има български и румънски, Пилос-а киселото мляко също. Този Банатски салам, който е на супер събота даже си мисля, че не беше български, а румънски и е Барони и може затова да няма щемпела "Произведено в България". Но това което сме взимали и в момента го имаме в нас на Барони е българско.

# 159
Кърпичките за стъклокерамика как се справят?

# 160
  • София
Аз пропуснах да споделя, че не ми хареса сметаната Pilos в кофичка от 900гр. Имаше един странен леко стипчав, като газиран вкус... като леко вкиснат ли... По мое мнение това е нещо развалено, а не от самия вкус на сметаната. Вземала съм от малките кофички и е прилична на вкус. Сега се зачудих дали мога да я върна като развалена. Трайна е до 08.03. Студено е времето т.е. няма как да съм я съхранявала аз при неподходящи условия. Магазинът е на около 2 км от вкъщи и се движа  с кола т.е. бързо...

# 161
  • Русе
Чешкия колбас също е на Барони. Това си е някаква тяхна марка, както е АРО за МЕТРО например или Вита стар за Кауфланд.

# 162
  • Пловдив
Вярно ли? Страхотни са.
А дали стават за мезе за вино  Crazy Много ли са меки  Rolling Eyes

# 163
  • софия
Вярно ли? Страхотни са.
Иска ли питане? Стават и още как Crazy. Крема сирене си е, но с остър нож и докато са студени се режат без проблем. Не са много меки.

# 164
  • Пловдив
Вярно ли? Страхотни са.
Иска ли питане? Стават и още как Crazy. Крема сирене си е, но с остър нож и докато са студени се режат без проблем. Не са много меки.
Мммммм, мерси  Grinning Ще се пробват!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт