Лидл ::24::

• 58 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз се загледах в сешоара,някакви отзиви за него?

# 136
Аз съм много доволна от препарата за фурни,даже мисля да взема 3-4 да има че те не са от постоянния им асортимент.

# 137
Аз се загледах в сешоара,някакви отзиви за него?

Ох, не ме ядосвай, купих същия на Бош за 100 лв и е толкова тежък....
Задължително пробвай това, иначе със сигурност ще е хубав  Peace

# 138
+1 глас и от мен за препарата за фурни

# 139
  • Sofia
Не съм го ползвала,но мисля утре да го взема.Как действа,на топла или студена фурна се прилага,пяна образува ли,маха ли се загоряло...

# 140
  • Пловдив
Момичета,някакви отзиви за препарата за душ кабини или от този против котлен камък?  Rolling Eyes  Hug
Ето инфото от сайта за акумулаторната метла,някой питаше  Peace Лични впечатления не мога да изкажа за съжаление...

За бързо и лесно почистване – ефективен резултат при различни повърхности
Висококачествен DC-марков мотор (Johnson, 4,8 V)
Мощни Ni-MH батерии за почистване на до 50 м2 с едно зареждане
Удобно включване и изключване с крачен прекъсвач
Работно време при заредена батерия: 30 минути
С индикационна лампа за зареждане

# 141
  • Sofia
А тези бяло сини ролки ми приличат като от рекламата за Трики-чики/или нещо подобно беше/,само,че цената е няколко пъти по-ниска,дали ще вършат същата работа...

# 142
А тези бяло сини ролки ми приличат като от рекламата за Трики-чики/или нещо подобно беше/,само,че цената е няколко пъти по-ниска,дали ще вършат същата работа...

и аз питах за тях, ама никой не пише нищо Sad  ще прежалим 5лв май, пък каквото такова Simple Smile

# 143
  • Sofia
И аз ще ги прежаля  Money

# 144
Не съм го ползвала,но мисля утре да го взема.Как действа,на топла или студена фурна се прилага,пяна образува ли,маха ли се загоряло...
Може да се ползва и на топла и студена фурна, пръска се от разстояние, престоява около час и се забърсва, малко гадно мирише. Загоряло не ми се е случвало да има и не зная как ще се справи с такова.

# 145
  • Sofia
Бях купувала един/не му помня името/,с който след като напръскаш всичко загоряло и мазно избива,забърсваш и е като ново...

# 146
  • Бургас
Може да се ползва и на топла и студена фурна, пръска се от разстояние, престоява около час и се забърсва, малко гадно мирише. Загоряло не ми се е случвало да има и не зная как ще се справи с такова.
Със загоряло при мен не се справи Tired

И да дам още един глас за памучните тампони за почистване на грим - не знам на кой как му шкурили кожата, ама на моя бебок от раждането му почиствам очите и лицето с тях и е ОК, пък бебешката кожа не е като да не е нежна и чувствителна Wink

# 147
  • Варна

Ядат ли ги още хората тези "храни"  Thinking Heart Eyes Ако все пак ще си вземате - по-добре да са със захар/сол, отколкото без.  Peace

Налага им се да ядат.  Confused

Само не разбрах, защо по-добре да са със захар и сол?  newsm78

Купих си дисковете за грим, отзиви друг път, че отворих едни други за ползване.

# 148
  • София
Влизам само да се похваля, че забърсах акумулаторната метла тази сутрин. Щото от 2-3 години все гледам, гледам и все не си купувам "бърза" прохосмукачка т.е. права, която да си седи сглобена и да я ползвам след готвене или след смачкани солети, ежедневните мъхчета в ъгъла и т.н. Дано да върши работа. Убедих се да я взема от вашите мнения. Нямах време друго да гледам, че минах след яслата на път за работа.

# 149
  • гр.Варна
А аз си взех машината за подстригване ,довечера ще я пробвам върху "опитното ми зайче" Simple Smile.
Взех си и от гъбата в бяло и розово за упорити петна,но имам един въпрос : мога ли да почиствам с нея петна върху дрехи?Надрасках си любимото яке с химикалка и се чудя дали да пробвам да го почистя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт