Лидл ::24::

• 58 841
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, този препарат против мухъл на Лидл от постоянния асортимент ли е?

НЕ

# 121
Имате ли представа това какво представлява и дали го е имало и друг път?

# 122
Не си спомням да го е имало друг път. То си пише - това е препарат на таблетки за почистване на съдомиялни машини. Пуска се миялната празна с него, за да се премахнат различни наслагвания отвътре.

# 123
  • Варна
... че почиства около 50 кв.м. ами че тя кухнята ми толкова, дали е така?

Искам и аз такава кухня Wink

ПП. Извинете за офтопика. Не се сдържах...
Не ти трябва то чистете се иска... Laughing

# 124
  • Sofia
Не си спомням да го е имало друг път. То си пише - това е препарат на таблетки за почистване на съдомиялни машини. Пуска се миялната празна с него, за да се премахнат различни наслагвания отвътре.
     Къде прочете,че е на таблетки....

# 125

И аз не виждам да пише, че е на таблетки. И понеже досега все течни такива съм ползвала, затова се зачудих за този.

# 126
  • София
Аз да питам за препарата за гладене - ползвали ли сте, доволни ли сте?

# 127
Ами пише 5 х 25 г, обвити във водоразтворимо фолио. Предположих, че са таблетки, но като се замисля, може и да са течност във фолио или прах във фолио. Все едно.

# 128
  • Sofia
Ще го пробвам,пък каквото и да е

# 129
  • София
Аз да питам за препарата за гладене - ползвали ли сте, доволни ли сте?

Имам този за колосване. Ризи, рокли, блузи - всичко от тънки материи става чудесно с него. Simple Smile

# 130
Някой може ли да ми каже каква е разликата между тези бонбони и какво производство са продуктите с марка Барони?

# 131
Някой може ли да ми каже каква е разликата между тези бонбони и какво производство са продуктите с марка Барони?

Няма разлика. Baroni май са румънски или унгарски.

# 132
Никога не съм се заглеждала къде са произведени, но на вкус и вид вътре са абсолютно еднакви.
Между другото - има едни такива бонбониери в Пени маркет. Пак такава големина - черна и червена бонбониера. Бонбоните вътре са абсолютно същите.
Май и в Кауфланд съм виждала подобни, или беше в Била! newsm78
Различна опаковка, а вътре еднакви на вид и вкус бонбони.

# 133

Май и в Кауфланд съм виждала подобни, или беше в Била! newsm78
Различна опаковка, а вътре еднакви на вид и вкус бонбони.

Има ги и в двата магазина, аз съм взимала само черните, мислех, че са различни  Crazy.
Сега погледнах, че Барони имат салам Камчия, аз не съм много по колбасите, но това не е ли български салам (заради името предполагам), та може би и марката е българска  Thinking.

# 134
Имате ли представа това какво представлява и дали го е имало и друг път?

мисля, че не го е имало. Това са 5 сашета за почистване на миялна машина. Слабичко е обаче, става са профилактика, не за сериозно почистване.

Общи условия

Активация на акаунт