Лидл ::24::

• 58 882
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Що плюете бананите? На мен са ми сладки и вкусни.

Пъстървата я ядохме печена на скара - също вкусна и нежна.  Peace

# 511
И ние взехме днес банани, но са безвкусни ... взехме и едни нови десертчета като киндер пингуи - пандишпанче с млечен крем, 5бр. за 1,99лв, бяха, където са яйцата ... а за сместа за американски палачинки, не искам да се повтарям, но и предния път като я пуснаха постнах линк към блога на една съфорумка, откъдето се научих да правя страхотни палачинки, много бързо става сместа, няма смисъл да се купува готова със съмнителен състав  Naughty

# 512
Днес се засилих да купя кисело мляко в големите кофички, но излиза чувствително по-скъпо! Къде е логиката? Навсякъде по света големите разфасовки излизат по-евтино, а тук е в пъти по-скъпо!

# 513
  • В полите на Витоша :)
Млякото в големите кофи е произведено в Румъния, а малките са български. Явно от там идва разликата в цената.

# 514
Киселото мляко Пилос-Чуден 3.6% е отврат. Блудкаво на вкус и стои на ситни бучици - много неприятно за ядене.
Никакви експерименти повече - ще купувам само Домлян 2% по БДС или нормалното.

В интерес на истината, другият вид кисело мляко Пилос 3.6%, което е по-евтино (синята кофичка без картинки), е по-хубаво, но пак ми е блудкаво. Искам киселото мляко да е кисело.

# 515
  • София
Фъстъченото масло върви прекрасно с току-що препечена филийка (намазано върху нея)   chef

# 516
  • Варна
Гледах в Ютуб някаква игра в магазините на Лидл- спечели 3 минутно пазаруване в Лидл. За 3 минути  бягат из магазина и грабят буквално каквото им е пред очите, без значение хранителни или нехранителни стоки. Дори и в румънски магазин имаше клип. Защо ли тук при нас все още няма нищо подобно?http://www.youtube.com/watch?v=NmTkoOIaSak
http://www.youtube.com/watch?v=x4WZQw27SIM&NR=1&feature=endscreen

# 517
  • В полите на Витоша :)
Ееее много е яко това! Simple Smile Тук едва ли ще има такава игра, но все пак ще се надяваме...

# 518
  • София
От пъстървата получих разстройство. Не ще да е била много прясна. Sick Повече никога няма да взимам вакуумирана охладена риба! ooooh!  Месото в Лидл - и свинско, и пилешко - също е под всякаква критика. Stop

# 519
  • София
От пъстървата получих разстройство. Не ще да е била много прясна. Sick Повече никога няма да взимам вакуумирана охладена риба! ooooh!  Месото в Лидл - и свинско, и пилешко - също е под всякаква критика. Stop

Не съм видяла как изглежда пъстървата, но от Била редовно купувам пъстърва в такава опаковка, включително и с 25% намаление, годна до същия ден. Винаги е била добра. Причината не е във вакуумната опаковка.  Wink Нещо друго ще е.  Laughing  Виж какво са писали:

Днес в магазина на Пещерско пъстървата беше намалена на 6,66. Сега я маха от скарата мъжът ми, та малко по-късно ще имам отзиви. Не знам дали и другаде е така намалена.

И в Бургас - утре изтича срока, затова.

Може и на твоята да е бил изтекъл срока на годност.  newsm78 

# 520
Гледах в Ютуб някаква игра в магазините на Лидл- спечели 3 минутно пазаруване в Лидл. За 3 минути  бягат из магазина и грабят буквално каквото им е пред очите, без значение хранителни или нехранителни стоки. Дори и в румънски магазин имаше клип. Защо ли тук при нас все още няма нищо подобно?http://www.youtube.com/watch?v=NmTkoOIaSak
http://www.youtube.com/watch?v=x4WZQw27SIM&NR=1&feature=endscreen

Няма кой да продуцира  Thinking

От пъстървата получих разстройство. Не ще да е била много прясна. Sick Повече никога няма да взимам вакуумирана охладена риба! ooooh!  Месото в Лидл - и свинско, и пилешко - също е под всякаква критика. Stop

Винаги, когато купувам риба и гледам срока на годиност. Дори и няколко дни да остават до края - не купувам. Най е лесно човек да се натрови от риба.
Ако не е имала някаква по - специфична миризма докато си я миела, то проблема не е в рибата. Другия критерий за кофти риба е докато я миеш и да се поразпада от към големите кости.

Аз тая риба така и не я видях в Лидл. Последно ядох пъстърва  Heart Eyes когато мъжът ми ходеше по командировки, та ми носеше сЕрсем прясна. А не бих отказала една пъстърва на фурна с подправки  Whistling

Пуста лакомия до къде ме доведе

# 521

Винаги, когато купувам риба и гледам срока на годиност. Дори и няколко дни да остават до края - не купувам. Най е лесно човек да се натрови от риба.
Ако не е имала някаква по - специфична миризма докато си я миела, то проблема не е в рибата. Другия критерий за кофти риба е докато я миеш и да се поразпада от към големите кости.

Аз тая риба така и не я видях в Лидл. Последно ядох пъстърва  Heart Eyes когато мъжът ми ходеше по командировки, та ми носеше сЕрсем прясна. А не бих отказала една пъстърва на фурна с подправки  Whistling

Пуста лакомия до къде ме доведе

Рибата си беше много хубава. А критерия за хубава риба е да са и бистри очите. Такива бяха. ПОне на тази, която аз купих. И при положение, че само един човек се е оплакал, много е вероятно, проблемът да е другаде  Wink

# 522
Аз никога не съм имала проблем с месото. И на редовна цена и на -30% също. А пилешкото винаги е крехко!

# 523
  • София
Добро утро! Да питам аз да тичам ли за тигана за палачинки, намален от днес?

Не знам дали е пускан на промоция преди, някакви отзиви?
Благодаря

# 524
Пъстървата стана хубава и във фурната и пържена.
Не купувам замразена риба от веригите.
Пъстървата от "Лидл" ми хареса , дано стане практика
да има охладена риба.

Общи условия

Активация на акаунт