Лидл ::24::

• 58 926
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Aз пак с мойто си,извинете ме много Embarassed,може ли тези които днес пазаруват в Лидл-ите софийски да кажат ако видят някъде от кафемашините Praynig
july1993,благодаря за споделеното за Сливница Hug

Има ли отзиви за нещото като робот-миксер- пасатор което видях вчера в големи количества в Лидл Дружба?
Благодаря на всички които се включат Hug Хубава неделя  bouquet

# 496
Ананаси съм купувала от Лидъл и узрели и неузрели. Във втория случай ги оставям просто да узреят и тогава ги хапваме:)
Нямам познания относно ананасите, ориентирам се по мекотата и мириса. Узрелите са меки на пипане и миришат на ананас. Simple Smile

# 497
Вчера изядох последният ананас,който купихме преди седмица на 2лв.Хубав беше.Според милото трябвало като се разклати дръжката да се мърда добре а не да е стегната,за да се води узрял ананаса.Знам ли. Laughing
Деска,благодаря,разбрах за крънчито.Видях в рекламата,че фъстъченото масло е почти половин кг за 6лв което си е добре като цена ако е и хубаво.Леле,пак ще се освиня. Crazy
Тези сушени червени боровинки от американската седмица дали са ги пускали преди?Интересуваме дали имат захар,че искам без добавена такава.
Жалко,че няма кленов сироп,супер е за заливки за палачинки.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 12:40 от deyzi

# 498
А за този пасатор къде мога да прочета каква му е мощността?
Изкушавам се да взема един въпреки, че имам, но моя е вече на 7 години  Embarassed

Пуснах си клипчето и видях, че е 600 вата Blush

Откъде се пуска това клипче?

# 499
  • София
А за този пасатор къде мога да прочета каква му е мощността?
Изкушавам се да взема един въпреки, че имам, но моя е вече на 7 години  Embarassed

Пуснах си клипчето и видях, че е 600 вата Blush

Откъде се пуска това клипче?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C765B564-70BAAD9D/lidl_bg/hs … l/index_22934.htm

# 500
Значи все пак да се пробвам на ананаса  Thinking Ананасите които купувах в чужбина бяха жълти и невероятно сладки. Никога не съм обичала плод ананас, понеже винаги ми е бил гаден. Обичах компот от ананас (на шайби или парчета) понеже беше вкусно. Накрая видях каква е разликата между ананасите в България и тези в чужбина. Ще се прежаля да си купя, че ми се е дояло  Mr. Green

# 501
Aз пак с мойто си,извинете ме много Embarassed,може ли тези които днес пазаруват в Лидл-ите софийски да кажат ако видят някъде от кафемашините Praynig
july1993,благодаря за споделеното за Сливница Hug

Има ли отзиви за нещото като робот-миксер- пасатор което видях вчера в големи количества в Лидл Дружба?
Благодаря на всички които се включат Hug Хубава неделя  bouquet

Снощи в лидл на Сливница имаше 3 кафемашини, не мисля, че са се свършили до днес. Simple Smile

# 502
Днес розите бяха на 1.99лв.- стояха тъжно пред касите и
както обикновено в неделя - опоскано.

# 503
  • Варна
Тези сушени червени боровинки от американската седмица дали са ги пускали преди?Интересуваме дали имат захар,че искам без добавена такава.
Жалко,че няма кленов сироп,супер е за заливки за палачинки.
аз не съм ги виждала до сега /боровинките/. ако нямат захар ще ги пробвам
а кленов сироп има в ДМ, много е хубав, само дето го увеличиха и го ползвам по-пестеливо хаха

като каза палачинки, някой пробвал ли е тая готовата смес в бутилките? аз купих една предния път и още седи в шкафа  Rolling Eyes

# 504
  • София
като каза палачинки, някой пробвал ли е тая готовата смес в бутилките? аз купих една предния път и още седи в шкафа  Rolling Eyes
Аз. Обаче не знам защо си мисля, че беше за гофрети newsm78 Или е имало 2 вида или аз нещо не съм догледала и ги правих на гофретника. Добре се получиха и бяха вкусни.

# 505
Добре де, нямат ли много консерванти, набухватели..

# 506
Добре де, нямат ли много консерванти, набухватели..
Именно заради такива "екстри" не купувам готови смеси,избягвам полуфабрикати ама то къде ли ги няма тези "хубавини" вече,"изтичат" ми очите да чета етикети.
Деска,аз бях купувала кленов сироп от "Метро" когато сестра ми бяха на гости но тя беше възмутена от цената му,била 2-3 пъти по-висока от американския,който пък бил внос от Канада.Аз и фъстъчено масло рядко си купувам,първо,че го ям като невидяла и второ скъпичко е хубавото но лидълското е на добра цена спрямо количеството.Евтиното пък е отврат навсякъде.

# 507
  • Sofia
Как го ядете фъстъченото масло,на мен ми е много солено и ме дави,лепне ми на небцето,а със сладко или желе както го ядат американците не ми допада

# 508
  • Варна
И аз не успях да харесам фъстъченото масло - както казва Доли, хем сладко, хем солено, лепне. Странно , защото харесвам всичко сладко, мазно, висококалорично.
Днес търсихме кафе машината във Варна, но се прибрахме с апарат за кръвно.

# 509
Само с течен шоколад го ям.......но задължително и фъстъченото масло и шоколада трябва да са хубави,не някои евтини подобия.А бе дайте ми по един буркан и от двете и ми гледайте сеира. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт