Лидл ::24::

• 58 902
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,ще пускат машинка за постригване -ползвали ли сте такава,или поне марката бива ли я? Аз съм коафьора в къщи,а филипса,дето постригвам сдава багажа,а пък пролет иде.....

Не очаквам кой знае какво,ама да не дъвче косата,имам  една Клатроник ,дето само плешаги да постригваш с нея

# 61
  • гр.София
Здравейте  Hug
имате ли отзиви за кухненския робот, ще ми трябва най-вече за месене на тесто и рязане на салати 550W как са според вас, достатъчни ли са за тази цел  Crazy
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-6F803AA5-53F4363A/lidl_bg/hs … l/index_22517.htm

# 62
Никак не съм очарована от свинската плешка - месото не беше цяло парче, а някакви изрезки, с много ципи и сухожилия, но така завито и опаковано,  че да не се виждат и с отвратителен вкус - не беше развалено, но с много силен, натъртващ дъх на свинско - скоро не бях попадала на такова месо.

Аз пък този път останах много доволна. Беше цяло парче месо, дори и сланина почти нямаше. Готвих винен кебап и стана много вкусно. Аз също съм претенциозна по отношение миризмите на месата, а също така и на млеката (по тази причина не ям агнешко, ярешко, телешко и заешко месо, овче и козе мляко и производните им).

Е, имала си късмет или си отишла по-рано. Аз и друг път си взимала - без забележки е било, но това мъжът ми го купи в събота, а той не се мъчи да избира много - взел е каквото е останало и е било по-отгоре (то отвън наистина изглеждаше прилично). Може би, защото е изрязвано около костите и оттам да е тази миризма - не знам newsm78.  Купил беше и две кофи с  кисело зеле, та ми се наложи да правя капама - добре, че имаше и друго месо, че това щеше да ми развали манджата

# 63
взех днес 900 гр сметана и месо , което дори беше намалено на 2,79 - супер са , готвя ги в момента , а плодовия йогурт от 1,19 е доста приличен

# 64
Доста неща си набелязах от почистващите препарати. Пяната за тоалетна я имам и не виждам никакъв ефект от нея. Гъбите ги взех миналия път, но не разбрах червената страна за какво се ползва. Иначе с бялата изчистих доста неща, но едната я изхабих. Червената част остана и я хвърлих.
Записвам в списъка и хвалената извара. Тя в кутии ли е или е вакуумирана и при сирената ли да я търся? Записвам си и балсамовия оцет. Досега ползваме все от друг магазин.
Тампоните за грим ги харесвам.
Киселото мляко в голямата кофа много ни хареса, повече от нашенското в малките опаковки. Ставам фен на румънските работи, защото и румънските пилешки меса повече ми допадат от нашите.
И аз за метлата се чудя. Доста хвалби отнесе и ще я погледна като отида.

# 65
  • Mediterraneo
Плешка взех и аз, съвсем добре си беше месото, явно е от партидата, не знам. Днес взех и свинско гулаш на 30% намалено, довечера ще го направя с китайски микс.
Извара взех онзи ден, още не сме я отваряли, но ме подсетихте за салатата с червени чушки, та довечера ще е и това.
Пропуснах багетите  Tired
Киселото мляко в голямата кофичка ще го взема следващия път, дано им хареса вкъщи, че аз кисело мляко ям рядко и не отбирам от вкусове.

# 66
  • о`майна лунна нощ е
За гъбата съм чела и положителни и отрицателни отзиви, ама не струва сто лева, мисля да я тествам  Simple Smile.

А върху какви повърхности сте я тествали? Купих си преди време, но така ми стоят в шкафа и чакат да ми дойде вдъхновението.

# 67
  • София
Пояснете моля тези гъби как точно и за какво се използват.
От оцета от 95 ст и аз съм доволна. Последния път взех една шунка от свинско и пуешко месо, нарязана на шайби и в пакетче, много добра се оказа.
И много ме е яд, че спряха млякото с боровинки, то ми беше любимото.

# 68
# 69
Благодаря зя новата темичка!
За гъбата, която питате /двуцветната/ имаше и добри и лоши мнения по-назад, но на мен ми свърши доста добра работа. Бели боти /кожени/ се почистиха от замърсявания дето с друго  Naughty, бели маратонки на малкия-светнаха, а също и молив и водни боички /пръски/ от мазилката по стените в хола /с дгуго не успях да почистя, тя е лееееко грапава/. Търкам с бялото и после забърсвам с розовото. Да стопява се бързо бялата част, а ако търкаш много ожесточено и по пода трябва да чистиш, но аз ще си взема пак - доволна съм.
Таблетките за ВЦ още имам от предния път, не ми спестяват търкането, не ми вършат кой знае каква работа, може и без тях.
Жалко, че казвате че са спрели любимия ми перфориран памук, имам още малко и ми свършва.

# 70
Пояснете моля тези гъби как точно и за какво се използват.
От оцета от 95 ст и аз съм доволна. Последния път взех една шунка от свинско и пуешко месо, нарязана на шайби и в пакетче, много добра се оказа.
И много ме е яд, че спряха млякото с боровинки, то ми беше любимото.
За гъбата - аз преди бях прочела добри отзиви и си взех - с бялата част напоена с вода търкаш и забърсваш с розовата, измих цялата баня и съм доволна.   bouquet

# 71
Кутих от картофите по 3 кг. Ужасни са. С много развалено по тях и не бяха особено вкусни.
А аз от насипните- няма увиране ooooh!

# 72
Кутих от картофите по 3 кг. Ужасни са. С много развалено по тях и не бяха особено вкусни.
А аз от насипните- няма увиране ooooh!
И аз се заричам вече да не купувам картофи от Лидъл!

# 73
Момичета, има ли сред вас някоя, която да е ползвала таблетките за съдомиялна машина? Хубави ли са?
Видях новата брошура - 60 таблетки за 8 лв.

# 74
Взех си от кръглите меки сирена с ананас и с чушки. Много са вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт