Лидл ::24::

• 58 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Видях, че от утре ще пуснат микрофибърни кърпи, а и цените ми се виждат много добри.
Искам да заменя памучния парцал с нещо по-добро.
За прозорци, работна маса, монитор, телевизор, техника... евентуално и за очила. Кой/и модели ще ми свършат работа (с един едва ли ще мина)?

Да,солени са крекерите

А има ли в Лидл бисквити без захар, без много сол - някакви диетични?  Thinking

Ядат ли ги още хората тези "храни"  Thinking Heart Eyes Ако все пак ще си вземате - по-добре да са със захар/сол, отколкото без.  Peace

# 106
  • Русе
Имам кърпата за почистване на монитори и телевизори още от откриването на ЛИДЛ. Много съм доволна.

# 107
  • Варна
От кърпата и аз съм доволна, но се чудя за тая метла, по напред имаше положителни отзиви и да попитам за терикот, гранитогрес дали почиства добре, както и косми от домашни любимци?

# 108
Момичета,ще пускат машинка за постригване -ползвали ли сте такава,или поне марката бива ли я? Аз съм коафьора в къщи,а филипса,дето постригвам сдава багажа,а пък пролет иде.....

Не очаквам кой знае какво,ама да не дъвче косата,имам  една Клатроник ,дето само плешаги да постригваш с нея

Ние имаме машинката в нас от предното зареждане на Лидл преди Коледа май беше. Мога да кажа, че подстригва много добре. Издържа повече от 1 ч. на батерия. Не дъвче коса категорично. За парите си е просто перфектна.
Предният път само цената беше 20 лв, а не 22 лв като сега, но пак си струва...

# 109
От кърпата и аз съм доволна, но се чудя за тая метла, по напред имаше положителни отзиви и да попитам за терикот, гранитогрес дали почиства добре, както и косми от домашни любимци?

И аз се присъединявам към въпроса, най-много ме интересува с космите на домашните любимци как се справя, не се ли замотават някъде и да пречат по-скоро на почистването?
А някой може ли да покаже кърпата за монитори и телевизори, пропуснала съм я, а не мога да я открия на снимка. Различава ли се от останалите микрофибърни кърпи?

# 110
Здравейте! Не съм писала от мноооого отдавна! Да кажа за ел.метлата - невероятна е - събира всичко - от най малките трохички до космите - по теракот, ламинат, килими. Космите се навиват по четката и когато станат мноооого има направени улейчета по които с нож или ножица да се резнат и отстранят.

# 111
 Момичета, каква беше цената на замразените банички със сирене, че не помня? И ако някой знае колко бройки бяха вътре също ще ми е полезно?

Благодаря   bouquet

# 112
  • Варна
Здравейте! Не съм писала от мноооого отдавна! Да кажа за ел.метлата - невероятна е - събира всичко - от най малките трохички до космите - по теракот, ламинат, килими. Космите се навиват по четката и когато станат мноооого има направени улейчета по които с нож или ножица да се резнат и отстранят.

Много благодаря Краси.Явно ще се навия да си взема. И пак рано ще трябва да съм там.

# 113

а как се зарежда? не виждам кабел... зарядно за батериите има ли?  омръзна ми да местя кабела на прахосмукачката от стая в стая... да я сглобявам и разглобявам.  като дойде ред  да я пускам направо косата ми настръхва от мързел  ooooh!  та се замислям сериозно над тази Simple Smile

# 114
  • Варна
И още нещо за метлата  - след като е заредена колко време трае батерията , че с многото стаи у нас дали ще ми върши работа? Някъде май бях срещнала, че почиства около 50 кв.м. ами че тя кухнята ми толкова, дали е така?

# 115
  • Русе
Момичета, каква беше цената на замразените банички със сирене, че не помня? И ако някой знае колко бройки бяха вътре също ще ми е полезно?
 Благодаря   bouquet

За гръцките в сините пакети ли става въпрос?
Миналото лято бях купувала, около 4 лв. се въртеше цената. Като бройка са може би 30-40  newsm78

А някой може ли да покаже кърпата за монитори и телевизори, пропуснала съм я, а не мога да я открия на снимка. Различава ли се от останалите микрофибърни кърпи?

Отзад, зелената. Наподобява кърпичките за очила, но е по-плътна.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 12:44 от viki_1974

# 116
Отзад, зелената. Наподобява кърпичките за очила, но е по-плътна.

viki_1974, благодаря!  bouquet Наистина съм я пропуснала, даже не си спомням да съм виждала подобна опаковка. Ще гледам по-добре! Grinning Peace

# 117
  • София
... че почиства около 50 кв.м. ами че тя кухнята ми толкова, дали е така?

Искам и аз такава кухня Wink

ПП. Извинете за офтопика. Не се сдържах...

# 118
  • софия
Стига сте писали за тази гъба  Laughing
Досадно, но все пак да кажа - предлагам ви да пробвате гъбата на скрито място, ако ще чистите боядисана с латекс стена. На нашите бежови стени останаха бели петна, видях ги след изсъхването.
Мини отгоре със сух парцал. Гъбата има някаква химия. И аз като бърша стъклокерамичния плот остават бели следи, но като минеш с вода отгоре и е ок.

# 119
Момичета, този препарат против мухъл на Лидл от постоянния асортимент ли е?

Мъжът ми два пъти го търси и все го няма.

Общи условия

Активация на акаунт