Лидл ::24::

• 60 593
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
dessitto, не знам как е в другите магазини, но в Ловеч от 2 седмици имат преместване на стоките. Микрофибърните кърпи вече не са срещу козметиката, а са над хладилните витрини мисля, че със сладоледа. Там проверява ли?

deyzi, благодаря!  Hug Точно извара мисля да сложа и аз, но няма да заменям сиренето, ще сложа и от него и от гаудата.
Снощи правих Просеник като сложих сирене и извара Пилос. Много ми хареса изварата и ме е яд, че не купих повече като беше намалена.

# 241
Аз много харесвам извара им,от много време я купувам но основно за малкото.Накупих от промоцията и до 13-ти трябва да я оползотворим.Събирам идеи за рецепти с извара за нас големите хора. LaughingЯ сподели рецептата за този просеник,моля те. Praynig

# 242
  • Русе
Събирам идеи за рецепти с извара за нас големите хора. LaughingЯ сподели рецептата за този просеник,моля те. Praynig
Заповядай:
Скрит текст:
2 яйца , 1 кофичка кисело мляко , 1 равна ч.л.сода ,малко сол , 200г сирене,1/2 ч.ч. олио, 1 и 1/2 ч.ч.бяло брашно , 1 и 1/2 ч.ч. царевично брашно се разбъркват и се изсипват в тава в/у хартия за печене , обилно полята с олио . Пече се в предварително загрята на 180 - 200 градуса , докато хване розова коричка и забодена клечка за зъби излиза суха.

Отдавна не съм правила, но пасирам извара с копър, малко чесън на прах, сол и зехтин. Става идеално за мазане на филийки.

# 243
Благодаря,тъкмо ще си използвам и царевичното брашно.  bouquetИ аз правя разядки с изварата ама нещо различно от тях добре ще ни дойде. Laughing
п.п Сетих се да попитам-свършиха ни печените червени чушки и ще се купуват,та в Лидл има ли такива и доволни ли сте от тях?

# 244
  • софия
Събирам идеи за рецепти с извара за нас големите хора. LaughingЯ сподели рецептата за този просеник,моля те. Praynig
Заповядай:
Скрит текст:
2 яйца , 1 кофичка кисело мляко , 1 равна ч.л.сода ,малко сол , 200г сирене,1/2 ч.ч. олио, 1 и 1/2 ч.ч.бяло брашно , 1 и 1/2 ч.ч. царевично брашно се разбъркват и се изсипват в тава в/у хартия за печене , обилно полята с олио . Пече се в предварително загрята на 180 - 200 градуса , докато хване розова коричка и забодена клечка за зъби излиза суха.

viki_1974, сиренето може да се замени с извара ли?

# 245
  • Русе
Може, но аз слагам обикновено 50:50

# 246
  • София
viki_1974 Аз гледах при препаратите, козметиката и промоционалните стоки. Само покрай витрините за сладолед не минах. Ще погледна и там. ( Аз нарочно избягвам да минавам покрай там, че ми замина диетата ).

# 247
Десито, има ги на "Резбарска" !/днес сутринта /

# 248
  • Sofia
Рецепта с извара-
Скрит текст:
Много вкусен руски сладкиш с извара -500гр.извара,3 яйца,100гр.грис,100гр.захар,100гр,масло,100мл.прясно мляко,2-3-ванилии.
Като се разбъркат продуктите се оставя да престои малко,за да набъбне гриста леко,ако е рядко се добавя грис,ако е гъсто се добавя пр.мляко.Пече се в загрята фурна около 30мин.да хване загар

# 249
  • В полите на Витоша :)
Аз в последния момент се сетих, но все пак да питам - от сиренето с ананас дали е останало някъде? Утре мисля да отида до Сливница или до Стамболийски. Все си мисля, че не е от най-купуваните продукти, но знае ли човек...

# 250
  • София
Вчера нямаше на резбарска и аз исках да си взема, но..нъц Sad

# 251
Рецепта с извара-
Скрит текст:
Много вкусен руски сладкиш с извара -500гр.извара,3 яйца,100гр.грис,100гр.захар,100гр,масло,100мл.прясно мляко,2-3-ванилии.
Като се разбъркат продуктите се оставя да престои малко,за да набъбне гриста леко,ако е рядко се добавя грис,ако е гъсто се добавя пр.мляко.Пече се в загрята фурна около 30мин.да хване загар
Доли,благодаря,имам всичките продукти налични,още днес ще го направя.  bouquet
Аз в последния момент се сетих, но все пак да питам - от сиренето с ананас дали е останало някъде? Утре мисля да отида до Сливница или до Стамболийски. Все си мисля, че не е от най-купуваните продукти, но знае ли човек...
А аз искам да ви питам дали сте опитвали другите видове датско крема сирене и дали ви харесаха? Thinking

# 252
  • софия
Днес дали моцарелата ще е на цената от супер събота? Ще правя за обяд пица да сефтосам тавичките, а вчера ни домързя да ходим.

А аз искам да ви питам дали сте опитвали другите видове датско крема сирене и дали ви харесаха? Thinking
Да. Въпрос на вкус е. Най ми харесва с ананас и бадеми, после с чушка и накрая със зелените подправки. Сиренето е едно и също, само добавките различни.

# 253
в магазина срещу Халите има колкото щеш от сиренето - и от трите вида

# 254
Извинявайте за спама, но като чуя извара се сещам само за мъфини с извара и лимон, някъде из гугъл ги бях намерила в един блог ... просто невероятни, жалко, че ми ги няма формичките наоколо.

Виждам, че ат понеделник пак ще пускат кафе машината, спомням си, че някой скоро питаше  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт