Лидл ::24::

• 58 900
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Stuck in a moment
Предполагам, че благовете нямат нужда от сиропиране. Крема ще е домашен. Мисля, че ще поемат влага от крема. Преди 2-3 години бях купила блатове, само, че от друга верига, сиропирах ги и тортата трябваше с лъжица да се яде. Много лоши спомени имам от тях - бяха залепнали един за друг и не можеха да се разделят. Дано да нямам неприятна изненада и с лидълските, че пред кръстник ще се отчитам с тортата  Grinning

Честит празник!

Аз съм доволна от блатовете в Лидъл. Сиропирала съм ги с прясно мляко, а за крем съм ползвала квасена сметана, но не тяхна.

На мен също при влизане в магазина ми подариха розичка. Много приятна изненада, наистина.

Значи затова днес в района на нашия Лидъл видях толкова жени с тези розички, мислех че просто всеки масово купува и после разделя букетчетата на приятелки  Laughing

Да се оплача - не бяхме купували от доста време ягодово сладко Марибел, днес отворихме едно бурканче и ми се стори по-желирано от преди и не с толкова едри парчета ягоди вътре.

И една от зелените ябълки отвътре се оказа цялата кафява, външно нищо и нямаше Sad

# 451
  • София
Ще ходя за лампичките. Стискайте ми палци, да уцеля и аз нещо  Praynig Praynig

# 452
Ех,че ме е яд..откога чакам Американска седмица, а то няма барбекю сос  Confused

# 453
  • Варна
Някой има ли този фритюрник? Интересува ме най- вече как пържи картофи.
Дано някой се включи, че и мен заинтригува. Нали нямам такова чудо у дома, а обичам пържени картофки.  Heart Eyes Blush

# 454
  • София
А мен ме интересува пасатора...Някакви отзиви за него?Пускали ли са го преди?

# 455
Здравейте! Търся мнения за прахосмукачката за сухо и мокро почистване. Ако някой я ползва моля да сподели.

# 456
Розичката от вчера , днес е по-красива !
"Лидл" единствени направиха този жест и
интересното е,че тези розички бяха по-хубави от тези в букетите.

# 457
А мен ме интересува пасатора...Някакви отзиви за него?Пускали ли са го преди?

Сестра ми го има и е страшно доволна.Simple Smile

# 458
Момичета,може ли да ми кажете дали някъде из Софийските Лидл има налична кафемашината.Най-вече са ми достъпни тези в Дружба и в Надежда.

# 459
някой купи ли си тигана с двете дръжки , да даде отзиви , моля !

# 460
Вчера си купих тези бонбони http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22847.htm - изключително посредствени бонбони за цената си! За тези пари можеш да си купиш превъзходни LINDT. Много съм разочарована, очаквах повече...

# 461
Гледам ще има американска седмица от четвъртък. Някой да има впечатления от фъстъченото масло? Rolling Eyes

# 462
  • София
От понеделник, не от четвъртък. Иначе от поста на Moringa на миналата седмица, разбирам, че й харесва Simple Smile Аз принципно не обичам.

# 463
  • Пловдив
Взаех тигана с една дръжка от 24.99 дано по-дълго да не залепва.Стария ми тефал изкара 2години но напоследък взе доста да залепва палачинките.

# 464
  • Варна
А аз искам да питам дали във Варна в ЛИДЛ има кафе машина? Да не се разкарва, напразно.

Общи условия

Активация на акаунт