Лидл ::24::

• 58 932
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • на третия етаж
Благодарение на добрите отзиви в темата преди три дни спонтанно реших да купя кафемашината. Днес взех любимото си италианско кафе /което не съм пила отдавна, че не ми се хабеше на шварц машина/ и преди час най-после изпробвах новата придобивка. Резултатът - страхотно кафе с великолепен каймак!
п.с. Тъкмо наместих паричките от увеличението на заплатата Wink

# 481
  • София
красива белла - фъстъченото масло е нещо много полезно само по себе си, така че който го обича защо пък да не си го яде...теб лично какво те бърка?

# 482
Току що видях каква работа върши охраната. Като се сетя и все още се заливам от смях.

Влязоха група сиганета след мен точно и голямо обикаляне на скъпи продукти и то цялата групичка. Охраната през цялото време вървеше след тях и ги бъзикаше. На касата паднах просто от хил с тях. Та в крайна сметка групата от 5 сиганета били тези дето прибират количките от Кауфланд (в моя квартал двата магазина са точно един срещу друг). Та се похвалиха какви пари изкарвали. Тия сиганета имат по - голям надник от моя. От утре отивам с тумбака и аз бременно сигане да прибирам колички от магазина  Mr. Green за 30лв на ден и нагоре просто хич не ми дреме кой ме е видял  hahaha

Та стига със спама ми. Имаше от розите на 1.49лв и някои китки бяха в добро състояние, та чак се замислих далид а не си взема.

И един върпос: някой има ли впечатления от китайския микс (замразен). Гледах го като индианец и да ме пита някой зашо не си взех при условие, че обичам задушени зеленчуци на тиган.

П.П. намалените банани изглеждаха ужасно, но отдавна се точа на сладкия ананас. Случайно наистина да е сладък? Всеки път като си купя ананас и  Sick Като знам в чужбина какви ги ядох, тия са отврат, че и са скъпи.

# 483
  • о`майна лунна нощ е
Китайският микс ми харесва. Правя комбинация между един пакет от него и един от 1 кг. - обикновения микс /грах, морков, картоф .../. Става идеално за задушени зеленчуци в доволно количество.

# 484
някой купи ли си тигана с двете дръжки , да даде отзиви , моля !

Аз го имах този тиган и много ми допада. Остана обаче в старата квартира. Взех го малко след откриването на Дружбенския магазин. Мисля, че тогава струваше 15 лв., но не съм много сигурна.

А мен ме интересува пасатора...Някакви отзиви за него?Пускали ли са го преди?

Аз го имам и ми върши чудесна работа. Ако разглеждаш другите марки из Техно магазините, ще видиш, че са доста по-скъпи и доста по-маломощни. За тези пари е ч-у-д-е-с-е-н!!!  Heart Eyes

Днес си взех от розите, 9 броя розови... Дребни са, но много ме радват!  Heart Eyes

А, какво ще кажете за обтегача на обувки? Дали ще има полза?

# 485
  • София
Здравейте! Търся мнения за прахосмукачката за сухо и мокро почистване. Ако някой я ползва моля да сподели.

Коя по-точно?

# 486
  • Варна
Фьстъченото масло е за американците,/ за тях няма особено значение какво консумират./
Няма нищо по-хубаво от истинското краве  масло.
Аман от тези американски идиотизми .
Няма такова понятие - "американска кухня".
фъстъченото масло няма общо с кравето, тъй като фъстъците са голям източник на белтъчини. особено за вегетарианци като мен по 1-2 лъжици на ден е идеално. с повече не трябва да се прекалява, щото пък е доста калорично. лошото е, че в купешкото фъстъчено масло има и малко хидрогенирани мазнини за по-голяма трайност, затова все се каня да си направя домашно такова с пасатора.
иначе при американците консумацията е леко извратена с тия филии, или пък за готвене, но проблема си е техен

Деска, два вида се предлагат на лидл, едното е гладко пасирано, другото е с по-едри парченца фъстъци /въпросното крънчи/. на мен лично ми е много вкусно. наскоро купих едно българско на Балчо, отврат

# 487
Аз да си кажа, не видях някой да пише за тях. Взех си "стягащите" 3/4 чорапи-2бр. за 4,99лв. Още не съм ги слагала да дам отзиви.Бяха останали 1 опаковка 35-38 номер нюд , иначе имаше по-големи и черни доста.

# 488
Изчетох толкова хубави отзиви за тези рибени пръстчета, че реших да взема(избягвам да копувам такива неща от както Джейми показа на американчетата как се правят пилешките хапки  Sick ) наистина мн хубави и си бяха цели филенца както писахте. А от розичките колко много имаше останали вчера на 1,99 и сега много хубаво ми стоят с лаленцата от онзи ден.

По-напред в темата прочетох, че имало доволни от лидлската тоалетна хартия. Да попитам от коя?? Предполагам е визиране 8-те ролки трипластова? Че Zewa-та не се нрави особено на студентския ми бюджет Laughing

# 489

По-напред в темата прочетох, че имало доволни от лидлската тоалетна хартия. Да попитам от коя?? Предполагам е визиране 8-те ролки трипластова? Че Zewa-та не се нрави особено на студентския ми бюджет Laughing

Аз взимам единствено Floralys - мека, здрава, трипластова, по-дбра даже от Цева-та, според мен.

# 490
Здравейте! Търся мнения за прахосмукачката за сухо и мокро почистване. Ако някой я ползва моля да сподели.

Коя по-точно?

ето тази http://www.lidl-service.com/static/11131466/66443_HR_RO_BG_EL.pdf

# 491
Какво мислите за маратонките найк които са за продажба от четвъртък newsm78

# 492
  • София
А за този пасатор къде мога да прочета каква му е мощността?
Изкушавам се да взема един въпреки, че имам, но моя е вече на 7 години  Embarassed

Пуснах си клипчето и видях, че е 600 вата Blush

# 493
Фьстъченото масло е за американците,/ за тях няма особено значение какво консумират./
Няма нищо по-хубаво от истинското краве  масло.
Аман от тези американски идиотизми .
Няма такова понятие - "американска кухня".

Че какво общо има между кравето масло и фъстъченото?  newsm78

Аз ще си купя и двата вида, дано да ги има.

Иначе от тези неща съм взимала пържения лук и е интересен  Laughing Въз мазничък е, но за веган сандвич е идеален. Има вкус на праз  Mr. Green

# 494
  • Stuck in a moment

П.П. намалените банани изглеждаха ужасно, но отдавна се точа на сладкия ананас. Случайно наистина да е сладък? Всеки път като си купя ананас и  Sick Като знам в чужбина какви ги ядох, тия са отврат, че и са скъпи.

Ми...чак екстра сладки - средна хубост са.

Общи условия

Активация на акаунт