Лидл ::24::

• 60 591
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Вечерта съпруга ми се прибра с две чифта маратонки, едни взел за себе си и едни за мен. И аз развълнувана отварям кутията и какво да видя и двете обувки за леви, и на всичкото отгоре ми са големи, имам ли право да ги върна и да си взема парите, не искам друг чифт. Маратонките на мъжа ми са много хубави , но на мен не ми харесаха. Могат ли да направят проблем при връщането им.

# 706
  • 1st floor
NaughtyТези маратонки са за тичане. Не за ходене по улиците...
Да, но ако тичаш по малко и не много често!  Wink Аз бих заделила повечко пари, но за наистина добри маратонки. Старите ми за тичане са с всички възможни екстри и макар и грознички и стари, не ги заменям с нищо друго от по-долен клас!!!  Heart Eyes С Лидълските не бих тичала, бих ходила с тях... Mr. Green

Enza, връщай спокойно, не би трябвало да има проблем. Ако направят все пак, кажи, че моделът не ти пасва на краката, не ги връщаш само, защото са леви!!!  Mr. Green

# 707
Вечерта съпруга ми се прибра с две чифта маратонки, едни взел за себе си и едни за мен. И аз развълнувана отварям кутията и какво да видя и двете обувки за леви, и на всичкото отгоре ми са големи, имам ли право да ги върна и да си взема парите, не искам друг чифт. Маратонките на мъжа ми са много хубави , но на мен не ми харесаха. Могат ли да направят проблем при връщането им.

Не, те на 2 леви ако се опънат, не знам какво биха признали за рекламация  Mr. Green

# 708
  • София

Изобщо няма да те питат защо ги връщаш, а дали искаш нов чифт или да ти върнат парите.
Имам 2 рекламации досега и то на скъпи артикули.  Peace

Взехме си фритюрник от американската седмица. Доволна съм много засега. Много бързо загрява, бързо се пържат картофите и самото тяло не се нагрява. Събра малко повече от 2 л. олио.

# 709
Благодаря за отговорите! Разсмяхте ме от сърце  bouquet
Приятен ден на всички и успешно пазаруване Peace

# 710
  • София
Този път се разочаровах от платната за рисуване. Не от качеството (още не сме ги отворили), а от количеството за тази цена. Откакто ги пускат ги купувам. Бяха по 10 лева, после по 11. Погледнах, че пак са по 11 и поръчах на мъжа ми да купи 2 пакета. Само че не съм гледала както трябва. Платната са комплекти, но не като предишните. Едната рамка в комплекта е смешно малка. При тези размери вече не си струва да се купуват от Лидл.

# 711
  • гр.София
Здравейте момичета, искам да попитам някой купили си кухненския робот и какви са отзивите??!!
Аз много го харесах, но така и не го взех макар, че беше на добра цена към 140 лв.
Ще чакам отзиви и отново да го пуснат.
Аз също питах ама отговор не получих, явно никой не си е купил, за да сподели отзиви  Rolling Eyes

# 712
Този път се разочаровах от платната за рисуване. Не от качеството (още не сме ги отворили), а от количеството за тази цена. Откакто ги пускат ги купувам. Бяха по 10 лева, после по 11. Погледнах, че пак са по 11 и поръчах на мъжа ми да купи 2 пакета. Само че не съм гледала както трябва. Платната са комплекти, но не като предишните. Едната рамка в комплекта е смешно малка. При тези размери вече не си струва да се купуват от Лидл.

А от къде? Живо ме интересува, защото брат ми набира скорост, а на тези им се изкефи на цената.

# 713
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
аууу ще пускат пак нашето кафе, тъкмо страдахме, че свърши, сууупер, че и намалено Simple Smile и дънките ми харесаха на пръв поглед.

Ейнджъл, би ли казала, плийз, кое е Кафето и дали става за машина?

Тъкмо щях да помоля за отзиви. Нещо не можах да се ориентирам по брошурата.

# 714
Аз да попитам за чаршафите с ластик. На нашия Лидъл ги нямаше изобщо. Някъде мяркали ли сте ги?

# 715
Дънки ако има бели, там съм, първа
И на мен ми харесаха много

# 716
  • Варна
Аз да попитам за чаршафите с ластик. На нашия Лидъл ги нямаше изобщо. Някъде мяркали ли сте ги?
във Варна имаше и в двамата магазина, от които пазарих тая седмица. за съжаление намерих само един светлосин от малкия размер, днес им писах да ми доставят още един, но получих стандартния отговор.
иначе си имаше количества де, не знам защо при вас е нямало въобще

# 717
  • Русе
За кафето и аз се интересувам живо кое е и дали става силно и плътно кафе?

Днес си взех лимони и пресен чесън на 50% намаление. На единия лимон имаше едно черно петънце, като по-скоро така си е бил лимона, нямат нагнило, свежи са. Чесъна само външните му листа са пожълтяли, сега като мих за салатата, обелих горния слой и си е 6. Купих и айсберг. Купих и изварата на Пилос с 30% намаление. Взех от замразения спанак и листи за баница Дуетти(в нова опаковка са). Взех и плешка, но избирах може би 5 мин., много са сланинести. Взех си любимия готварски шоколад. И това е за днес, утре пак Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 18:35 от viki_1974

# 718
  • София
аууу ще пускат пак нашето кафе, тъкмо страдахме, че свърши, сууупер, че и намалено Simple Smile и дънките ми харесаха на пръв поглед.

Ейнджъл, би ли казала, плийз, кое е Кафето и дали става за машина?

Тъкмо щях да помоля за отзиви. Нещо не можах да се ориентирам по брошурата.

не знам за машина, ние пием шварц, за шварц е супер Simple Smile на Melitta кафето.

Аз се чудя на персила, ако не бъде разграбен още в най-ранни часове - доволни ли сте от този за цветно?

# 719
  • 1st floor
Чаршафи с ластик имаше на Сливница вчера.
От айсберга ме хвана гастрита, не ми се беше случвало до сега от тази заления...
viki_1974, за кой готварски шоколад говориш?

Общи условия

Активация на акаунт