И аз мисля да замразя сурова тиква и после да я варя и пасирам.
На днешния ден преди една година си видях положителния тест. Много ми е хубаво и весело.
Лорито и Яна Кунчева, бързо оздравяване!
От два дена Беб се научи да се обръща по корем... непрекъснато го прави. Когато се обърне започва да се опитва да пълзи и след 10 минути надава рев, че не може да лази
Само го гледам да не се удари, да не падне, да не заспи по корем на лицето си... Кога бебетата започват да пълзят? Тази нощ ще ме страх да спя, за да не вземе да се обърне да спи по корем, защото го забелязах, че не си извърта хубаво главичката настрани (когато се унася)
болните бебчовци бързо да оздравяват 

А за след това мисля да си поръчам контейнерчета за съхранение, но ще ги взема от amazon, че видях че имат и не толкова скъпи, а със сигурност могат да се ползват повторно след стерилизация (нещо, което не съм сигурна че е вярно за бурканчетата от готови детски пюрета).Ще се правя и на
пък да видим
ама и това си е индивидуално и до характер. Зависи на детето кое му е по интересно и колко се плаши или амбицира от "трудното".
, но мен си ме е страх. Вчера не го заведох, а днес още повече ме е страх, и се чудя сега какво да правя. Нямам причина да не им вярвам, все пак те са специалистите, но....