Момичета, много задълбахме в темата за формите и цветовете, затова ще пиша за последен път - това, че едно дете знае кое е жълто и зелено не означава, че не тича, не скача и какво беше..не мирише тревата. Просто си е до дете, все едно да кажете, че детето, което си обува обувките не играе пълноценно.
Ние един ден седим с малката и баща ѝ и строим кула. В един момен аз казвам "Сега ми дай жълто кубче" - детето дава. И аз, за да разбера дали знае кое е жълто или го е нацелила случайно продължих с останалите цветове. Ами винаги ми подаваше точният цвят кубче. И така и аз случайно разбрах, че детето знае цветовете. Но пък аз винаги съм говорила - жълтото цвете, синята кола, кафявото мече и т.н.
Мария - пиши за резултата от прегледа

Бягам, че имам блат във фурната, двете с Аля го разбихме с миксера, а съставките "Мама сьо" - мамо, аз ще сложа:)

(в таЗ връзка отново сме в златната среда - 16 броя за героя
... ама съм добра,дори за миг не ми хрумна да ползвам оригинала
Сигурно ще имам почивка между едните и другите зъбииии!
Лепилото ни е сухо. Опита го веднъж Нико, но не му хареса...и сега само лепи с него.
Нико в момента е с 2 пробили и последните 2 до 20 все още пробиващи и е малък ад... суче по 324671 пъти в денонощието и е кисел доста..но скоро се надявам да пробият и последните и да се приключи. Имам надежда, защото сополките, които съпътстваха пробиването на първите 2 от послединте зъбчета вече отдавна минаха... 
Надявам се да се видим скоро.
Още нямам никаква идея за рождения ден,който що па да не се падне баш на изборите
Форми и цветове-доникъде.Иначе казва "две"-тоест познава кога има две бройки от един и същ предмет. Ще чакам лятото да махна памперса,защото както казах по-горе-тръшкането,викането и истерията са на дневен ред
Нито гърне,нито тоалетна.......