Времето минава, МАЙчето расте, пролет наближава, ставаме на ДВЕ!- 22

• 65 111
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на Мариска!
Честит рожден ден на Давид!
Честит рожден ден на Марио!
Честит рожден ден на Елена!
Честит рожден ден на Деа!
Честит рожден ден на Мариела!
Честит рожден ден на Ина!
Честит рожден ден на Габриел!
Честит рожден ден на Самуела!

Да сте ни живи и здрави мили дечица! Да имате най-неотразимите усмивки, най-прекрасните преживявания и най-голямата любов на света! Да слушкате мама и тати и да ги карате да се гордеят с вас, както аз днес се гордея с моя син! newsm59  bigdance2  Gift  costumed034 txtloves

Айде да си крадна пак от Мартето, че много хубави ги пише. Hug Wink

Нанди, зу, дано сте здрави вече всички вкъщи. Hug

Жени, да минава бързо и при Сашко. Дано Митето и тати се задържат така. Peace Честита ти “коса“ Sunglasses много тие готино - видях те у фейса. Peace
Аз вчера и днес тортоправя, че една приятелка ме помоли да ѝ помогна да си направи тортите за почерпка в работата... та 2 дни съм н ачерешата..добре, че мъж ми гледа децата. Wink

# 436
Дойде и нашият ред да ви почерпим

ето го и рожденикът

# 437
Да ви е жив и здрав, Деси Simple Smile Голямо момче изглежда на снимките вече!!

Водих днес Митко на консултация - 88 см. височина, 11 кила. Док - доволна, аз още повече Simple Smile

# 438
Влизам да почерпя "на патерици"!

Благодаря ви,мили момичета, за хубавите пожелания за Ина Пакостина!Да ви се връщат стократно Heart Eyes

# 439
Да ви е жив и здрав, Деси Simple Smile Голямо момче изглежда на снимките вече!!

Водих днес Митко на консултация - 88 см. височина, 11 кила. Док - доволна, аз още повече Simple Smile

jenny_b,много хубави мерки.На кила са еднакви с Лазар.
Бързо оздравяване на Сашко. HugЧестит нов цвят на косата.
Деси,рожденикът е много хубав.  Hug

Честит рожден ден на Мариска,Давид, Марио,Елена,Деа, Мариела, Ина,Габриел, Самуела! newsm59

# 440
И ние ходихме миналият ден на консултация: 12 500 г/-200 г/ и 91 см /+2 см/. От понеделник Павел заминава на ясла и малко ми се е свило сърцето.

# 441
  • Сливен
Здравейте,
Embarassed Надявам се, че нямате против да се запиша в темичката... Бях ви изгубила през последния месец, а си мислех, че съм се записала...

Честит 2-ри рожден ден на малкия сладурко Марти! Пожелаваме му да е здравичък, лъчезарен, забавен, усмихнат, любознателен, безгрижни и щастливи детски дни! smile3525

Да са живи и здрави всички сладурчета, които имаха РД през последните седмици!   love001

За нас -  2 дни след партито на Ели пак сме болнички... Този път аз по сериозно и след като няколко дни се мъчех само с таблетки за смучене и Терафлу реших да започна АБ, че гърлото много ме боли и целия ми врат е схванат, а Т стигаше до 39... Елито също вдига вече втори ден около 38.5 и днес ще я водя отново на преглед, защото ме притеснява... Нурофен и Бруфен не свалят въобще Т, само снощи Хексалгин на капки подейства... Това променливо време много ни се отрази Sad

# 442
И ние ходихме миналият ден на консултация: 12 500 г/-200 г/ и 91 см /+2 см/. От понеделник Павел заминава на ясла и малко ми се е свило сърцето.

dessince, Hug и аз съм така,защото и Лазар тръгва от понеделник на ясла.
Дано свикнат бързо в яслата. Praynig Hug

juji2704, Hugбързо оздравяване на вас.Пиши след прегледа какво е казала докторката за Елито.

Честит 1 юни на всички деца!Весело и безгрижно детство !

# 443
# 444
  • Сливен
Честит празник и от мен на всички сладури с малко закъснение  Wink

Елито е ок за моя радост  Praynig
Аз обаче съм с липсващ глас и направо... Все пак гърлото се успокои и вече не ме боли така, надявам се и гласа ми да се оправи скоро  Naughty

Десинце, Лава успех с яслата  Hug
И ние искахме да тръгне от 3 юни, но поради предстоящо отсъствие на ММ (от октомври заминава в София за 9 месеца на школа), плановете малко ни се объркаха и ще отложим яслата за сега... В момента ползвам платения си отпуск, а от август обмислям да изляза в неплатен и затова ще се гледаме още с малката...  Simple Smile

Хубав ден на всички  Hug

# 445
кво става бе,вие съвсем избегАхте  Mr. Green(след като почнАх да пиша през пост,значи работата е на умиргане Crossing Arms)

Честит рожден ден на Борис на Мист!Да е жив и здрав и много щастлив!

Честито и на всички с поводи и без поводи от последните дни!

Успех на всички с ясли,градини,памперси,"ужасните две",кофти мъже(тва е заради римата Mr. Green)...и т.н.

Бързо оздравяване на мало и голямо!

п.п.днес отлитаме от СЗ и съм в "особено" настроение Mr. Green

# 446
Честит рожден ден на Борис на Мист!Честит празник и на малки и големи деца!
Кризата на "ужасТните две"-то не е тръшкане и реване.Вчера е стояла коленичила на средата на парка ревяща и пищяща....защото аз неискам да я нося...ми то как се носят 13 кила дълго време.
Мисия "памперс" неуспешна.Аз искам да я слагам на гърнето,тя не желае,пика в гащите,даже  вече не казва..... Мене ме мързи......трагедия....
Успех с яслите-в началото е трудно,ревящо дете вкопчило се в теб,но важното е да не склонявате и да не се разнежвате-реве,ясно е,на никой не му е приятно...ама трябва да свикне.Спокойно:)

# 447
Честити рождени дни на тези,който съм пропуснала!Честит 1 юни на всичките ни съкровища!
  Децата изпооздравяха,обаче майкЯ им се тръшна Tired За капак не сме приети на ОДЗ ooooh! Голямата щерка имаше изпити за влизне в Хуманитарната гимназия-дано се зарадваме на 11-ти PraynigСтискайте палци,че много учи и много се надява милата ми Heart Eyes
  Луси-памперс-немахнат,ужасните 2 са на лице Mr. Green

# 448
Честити рождени дни на дечицата от последните дни! Да са живи и здрави всички!  bouquet

Честит и детски празник от вчера!

Ние боледуваме и нещо хич не ни е до седене, все гледаме да полежим. Аз и мъж ми го караме на крак, Рая си беше вкъщи миналата седмица, но Нико го събори петък срещу събота през нощта и той е най-зле, милия...но днес е по-добре сякаш и дано се оправя, че както му изписаха АБ и аз не го дадох съм леко на тръни...но утре заран сме си при нашия лекар да види как се случват нещата, та дано минава... Tired

# 449
Тони, Зу,оздравявайте бързо! Hug

Приети сме в ОДЗ! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

Това си е Божие чудо!
В петък целия ден нямах достъп до Интернет и седях на тръни,защото тогава трябваше да излезе класирането.Вечерта щом влязох и  видях Ина да се мъдри последна в списъка на приетите,не можех да повярвам на очите си:)

Общи условия

Активация на акаунт