Времето минава, МАЙчето расте, пролет наближава, ставаме на ДВЕ!- 22

• 65 085
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честит рожден ден на Павел!
Честит рожден ден на Марти!
Честит рожден ден на Борис!

Да сте ни живи и здрави мили момченца! Много да се за забавлявате с живота, да сте вечно усмихнати и много, много обичани! Grinning smile3525 nbirthday  bigdance2 Tada newsm38  ura

# 451
Вчера беше първият ден на Павел в яслата. Всичко мина ОК, плакал е само когато се е събудил следобед, ял е, спал е и си е играл. И когато отидох да го взема се размрънка. Днес сутринта отидохме до яслата и чак когато влизаше в групата се разплака, с писък "Мамоооо" влезе, направо ми се скъса сърцето. Но после не е плакал. Като цяло е много добре, ще видим следващите дни как ще е Simple Smile

# 452
чук,чук,има ли някой тук  Mr. Green

извинявайте,че ви "прекъсвам",ама нЕкой няма ли да се сбърка да напише нещо   Crossing Arms

аз влизам за 2 неща:

1.да питам Тони - как са децата? и да питам Зу - как е тя самата? (и да пожелая успех на каката Peace)
2.да питам къде са всички?(Нандисимооооооо,липсваааааш Naughty)

п.п.успех с яслите,майките да стискат зъби повече от децата Wink Peace

# 453
Lussy Зу е тукЪ-мърда bowuu Благодаря за пожеланията за кака ни Heart Eyes
 Все още малко ме боли гърлото,но се оправям.Къщата ми е батак-ще я мятам утре,ако нейно величество Ралица благоволи Mr. Green С нащо неприемане на ясла,ще си пускам третата неплатена година ooooh!

# 454
  • при палмите и алигаторите,FL
Нандисимооооооо,липсваааааш Naughty)
, коЙ, АЗ, нема такова нещо............ тука съм и "чета", в "" щото нема много за четене, а не пиша щото

...имам да разправям ама друг път  Mr. Green
чакаааааааааааааам  Mr. Green Naughty

Сериозно, все да пиша, да пиша, ама като е само за оплакване , пък то и в празничната тема, нещо не ми се пише Confused. Добре сме, здрави сме, ама все има нещо за мрънкане. по нощите кат приспя зверовете може и да се разпиша подроВно Heart Eyes

# 455
Айде и аз да се разпиша. Hug
Детето стана абитуриент ние не сме го кръстили  Tired Не мога и не мога да избера кръстници!  Crossing Arms
Какво беше водещото за вас при избора на кръстници - да са добри християни, да са близки приятели, да са млади, да са умни, да са щедри, да имат деца...? Аз някак си чакам провидение с висше да ми се яви, но уви ...  Thinking

# 456
Детето стана абитуриент ние не сме го кръстили  Tired Не мога и не мога да избера кръстници!  Crossing Arms
Какво беше водещото за вас при избора на кръстници - да са добри християни, да са близки приятели, да са млади, да са умни, да са щедри, да имат деца...? Аз някак си чакам провидение с висше да ми се яви, но уви ...  Thinking

Ние избрахме кръстница за Сашко - сестра ми. Беше по-малка тогава, не мога да кажа, че е супер вярваща или нещо такова.. така решихме просто да е леля му.
За Митко - най-добрата ми приятелка и наша кума - вярващ човек, добър.. и така. Мисля си, че и в двата случая си направихме добър избор. За трети път ако ни потрябва, ще трябва да мислим Simple Smile

# 457
  • София
Детето стана абитуриент ние не сме го кръстили  Tired Не мога и не мога да избера кръстници!  Crossing Arms
Какво беше водещото за вас при избора на кръстници - да са добри християни, да са близки приятели, да са млади, да са умни, да са щедри, да имат деца...? Аз някак си чакам провидение с висше да ми се яви, но уви ...  Thinking
Хоуп:двете ми момчета са кръстени от двете ми лели (на3 сестри са 3 дъщери, т.е. са първи братовчедки на майка. Сега са на около 60г.)
 Не съжалявам за тях, но реших Маги да я поверя духовно на най-добрата си приятелка Влади! Тя не е много набожна, но е вярваща, млада (на 38 Laughing), много енергична, прекрасна майка на 2 момичета и успяла професионалистка (строителен инженер). Познавам я от 6 годишна и какво ли не сме преживели заедно! Тя беше една от малкото, които ми подаде ръка, когато се развеждах и всички "приятели" ме изоставиха! Имах много други предложения, но мился, че направих добър избор-дано Маги да прилича на кръстницата си! Peace Hug
 Дано да съм била полезна! Hug

# 458
  • при палмите и алигаторите,FL
Добре че се появи класната та да се разпишем Mr. Green

Предупреждение: не ми работи проверката на правопис, та поне очеизвадните грешки да ми поправи, та ако не ви се иска да се дразните мож да ми пропуснете писанията Wink

Хоупи, що пък бързаш, като намериш правилнит човек(след като държиш да е такъв) ще го кръстите Филипе Hug. Ние нямахме голям избор, бяхме си в БГ за месец,  във Враца при мама и избрахме брат ми за кръстник на Мончи, моя първа братовчедка е кръстница на Соник(това беше по настояване на баба ни, послушах я жената, макар с братовчедка ми да не сме толкова близки). За Моник обмислях Соничка да ѝ стане кръстница, но казаха че не може, малка била Confused.

Нещо за нас, то не че има много, ама тъй да не е празен поста  Whistling. Днес беше последния учебен ден на Соник, от понеделник тръгва на дневен лагер, но дотогава четири дена у  дома с двете ще бъде интересно #Crazy #Crazy. Поиграх си традиционно и спретнах по една  "кофа" с цветя за учителките, не че са заслужили точно тези, точно тази година, но да учим детето да уважава труда им. С по голямо желание и удоволствие подарихме една подобна на жената, която всяка сутрин на кръстовището спира трафика за пешеходните ученици, тази жена е винаги усмихната и поздравява всички, няма дъжд, вятър, слънце, тя е усминхата и те зарежда положително за деня Simple Smile
Борим се с тукашната бюрокращина, по точно с доФторите и тяхното нежелание да ми издадт една бележка. Само ще спомена че не можеш да си направиш никакво изследване без бележка от лекар, кръвна картина, урина, гърлен секрет, нищичко, а пък лекарите не щат да те преащат предпочитат да назначават по скъпите, болезненни и ненужни изследвания Confused Confused Confused

Разписах ли се подобаващо newsm78

Десинце, дано бързо свикне Павел с яслата, в началото е трудно , но пък после не искат да си тръгват Simple Smile

Да ви споделя и къде се вра напоследък ей при тея китайци, имат и безплатна доставка до БГ, зарибяващо е, предупредени сте  Mr. Green

# 459
Добро утро.Класната се яви и трябва да дадем отчет.Мариела пак е с редовните кашлица и задна хрема,която хич не иска да излиза и сме си у дома.Нервничи,тръшка се,не желае да спи понякога  и така.А понякога си събира необходимите играчки и отива да си играе в другата стая-лепи картинки по стъклата или драска по прага(за последното щях да откача като го видях,а ММ е бил в стаята).

Яслата - Споко Деси,всичко ще мине,Мариела още плаче сутрин и вика "Мамооооуууу" щом аз я водя,когато я оставя ММ си влиза най- спокойно.Просто раздялата с мама е по трудна.Иначе ако не се е наиграла достатъчно навън мрънка като я прибираме.

Кръщавката-направихме го това сега за двете години.Аз не съм вярваща и набожна и за мен беше все тая,направих го заради ММ и родителите му,но той не го оцени и ....но това е друга тема.Кръстница беше кумата ни,тя си го бе пожелала още докато бях бременна.Иначе за мен това няма никакво значение ,просто не държа на тия работи.Хоуп,не ти помогнах много,ама .....

Нанди ,както винаги приятна изненада за учителките,а жената от сфетофара сигурно е била очарована.

# 460
А мене помните ли ме? Още съм в изгнание, хахах, но предстои може би тази седмица в края да се върна у дома...
Мариелка бързо да се оправя Hug
И много търпение за Нанди с двете бонбони  Hug
Хоуп - чакай колкото време е нужно, аз бих избрала някой, който е добър човек и ни е близък като светоусещане. Някой, на когото бих искала детето ми да прилича. Трудна задача е, добре че при нас такива неща няма - детето се приема по дефолт в правата вяра, след като се прочете молитва, с която му се дава името Simple Smile
Ние - добре сме, горе-долу. От снощи двете с Али сме горди собственици на ел. везна - резултати - аз 45 кг, заковани. Тя - 11,300 заковани. Височината не съм я мерила, но е около 88 см.Снощи ходихме и на един опърпан цирк, това моето през цялото време беше с отворена уста, толкова и хареса...Само клоунадата и се стори леко отегчителна...
Разписах се за 2 седмици напред, хайде усмихнат ден от нас!

# 461
1.да питам Тони - как са децата? и да питам Зу - как е тя самата? (и да пожелая успех на каката Peace)

Уж сме по-добре. Благодаря ти, че се сети за нас. Hug Децата само подкашлят още... Баща им се кикеляви още, ама току що резервирах почивката ни на море, та се надявам да ги натоплим в големите жеги в гръцко и да не боледуват после. Tired

Зу, и аз пускам 3-тата година - нямам друга алтернатива...поне докато не намеря някаква работа тук. Confused

Норе, нашите кумове/кръстници на децата са всичко, което си описала. Laughing И са добри християни/ХОРА, и са ни близки приятели, и са млади, и са умни, и са щедри и имат детенце - едно, ама сроко очакваме да се похвалят, че ще имат и второ. Wink Рая си я кръстиха те, сега като се приберем ще кръстят и Нико. Ние, обаче имаме и допълнителен плюс - кръстникът ни се казва точно както и синът ни - Никола, та ще си даде и името на детето. Wink Sunglasses Heart Eyes

Нанди, чудни са се получили цветенцата. Браво!
Хич и не ща да гледам китайците.

ШениHug и за двете ви фини дами. Simple Smile

# 462
Ох одеве за китайците щях да пиша и забравих.Ние сме поръчвали от един друг китайски сайт от ония пръстени за отслабване,батерия за фотоапарата-не е оригинална но върши страхотна работа и други дребни джаджи.Една поръчка на ММ не дойде обаче,но подозирам,че беше объркал адреса нещо. И пак се сещам за рибите от ибей,които аз така и не получих.... Sad
П.П. Тони да оздравявате,че морето Ви чака:)

П.П.Кризата на "ужасТните две"- ако одеве някой беше викнал социалните щяха да ми приберат детето сигурно.Аз съм много спокоен човек попринцип,трудно излизам от равновесие...но одеве тича в парка колкото иска,целия го обиколихме,лошо няма...купихме мони с к'ава(бонбони милка) и как е запомнила от къде съм ги купила предния път. и пак тичахме и викам ще излезем на алеята да потичаме до банкомата...е не,като реши,че иска да тича в обратната посока и като седна на средата на алеята и като се разбушува...така  и не отидох до банкомата,че трябваше да я нося...мирна в колата,и после стигнахме пред входа и не иска да се качва по стълбите и реве и се тръшка ,седна на земята...малиии само дето не я влачих нагоре,а и чанта нося с покупки..такъв бой яде,после я зарязах пред асансьора и тя стоя там и рева,ама не тръгна след мен и си пъха ръцете в устата,а аз полудявам още повече.....
А това ни е другият проблем- Мариела си яде ноктите на ръцете -на палците и показалците от месец насам не съм рязала нокти.Мисля,че я мъчат зъбите и ровейки и ръпайки пръстите си е открила,че има и нещо за гризане там,ръцете са и в устата и докато гледа детски,гледам да и бутам някоя гумена гризалка ,само и само да не гризе пръсти и нокти.Ще купя и тоя горчивия лак дето го има,ама ..... Педи,а и в нета четох казват че е на нервна почва,че детето е под стрес,и затова го прави....
Имали други малчовци с такъв проблем?

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 15:10 от danaq_lv

# 463
  • До морето :)
Гале, а сега си представи същата картинка с нервите, но да си бременна, изнервена и уморена на N-та степен и с 2 торби в ръцете.  hahaha Явно Мариелка върви към оздравяване, щом прави такива номера.

Нанди, споко, в грижи и ядосване покрай щерките, ще ти мине бързо времето.  Joy

Лусинда, а ти жива ли си?

Тони, къде ще почивате в Гърция?

Хоупова, аз не мога да ти дам съвет. Елена я кръстиха нашите кумове (за моя жалост). Много исках да е една приятелка. Нещо развалихме приятелството с кумовете от нищото, без да сме се карали. Даже ММ беше съгласен да е моята приятелка, но пък кумовете още с раждането на Елена и започна да става въпрос. Сега, живот и здраве, Калина сигурно пак те ще я кръстят, просто заради децата, да имат еднакви кръстници.

Кайлис, какво имаше на цирка? Тука има един - коне, кучета, гълъби - и се чудя дали да водя Елена. Дали ще ѝ е интресно. Че е 2 часа, ама знам ли го моето шугавото.  Crossing Arms

Марте, как сте вие?

За нас - добре сме, времето е ужасно, както знаете. Мечтаех за един ден дъжд, за да си починем вкъщи, но нещо много ми дойде почивката. Елена само се чуди каква беля да направи. Другата седмица най-накрая ще я заведа на консултация, пък и имам работа по банките. Моя корем расте, но пък съм в много добра форма. Бягам със скоростта на светлината, скачам, хвърлям топка, играя на Великани и джуджета, нося на конче... Поддържам форма.  hahaha Вече съм в седмия месец, дано и в 9-тия се чувствам толкова добре физически, че психически съм дала фира. Изнервена, уморена, помощ от никъде не се показва, ММ вечно зает, Елена от 4-5 дни много слуша (да не казвам голяма дума, пу-пу) Имам нужда от почивкаааааааааааа! А като си представя, че сега си почивам... След 3 месеца не ми се мисли какво ще е. Ще си мечтая пак да съм бременна, за да си почина.  Laughing
Забравих: вечния въпрос сега е: Т'а к'о е? (Това какво е?) И при това се задава за всяко нещо, предмети на които и аз не знам названието.  ooooh!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ-ЕВЕЛИН! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 18:52 от Лече-Буболече

# 464
 newsm59Честит Рожден Ден на Рая-Евелин! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт