Честит рожден ден на Марти!
Честит рожден ден на Борис!
Да сте ни живи и здрави мили момченца! Много да се за забавлявате с живота, да сте вечно усмихнати и много, много обичани!

)
)
)

Не мога и не мога да избера кръстници! 

. Ние нямахме голям избор, бяхме си в БГ за месец, във Враца при мама и избрахме брат ми за кръстник на Мончи, моя първа братовчедка е кръстница на Соник(това беше по настояване на баба ни, послушах я жената, макар с братовчедка ми да не сме толкова близки). За Моник обмислях Соничка да ѝ стане кръстница, но казаха че не може, малка била
. Днес беше последния учебен ден на Соник, от понеделник тръгва на дневен лагер, но дотогава четири дена у дома с двете ще бъде интересно
. Поиграх си традиционно и спретнах по една "кофа" с цветя за учителките, не че са заслужили точно тези, точно тази година, но да учим детето да уважава труда им. С по голямо желание и удоволствие подарихме една подобна на жената, която всяка сутрин на кръстовището спира трафика за пешеходните ученици, тази жена е винаги усмихната и поздравява всички, няма дъжд, вятър, слънце, тя е усминхата и те зарежда положително за деня 

)
Децата само подкашлят още... Баща им се кикеляви още, ама току що резервирах почивката ни на море, та се надявам да ги натоплим в големите жеги в гръцко и да не боледуват после. 
Рая си я кръстиха те, сега като се приберем ще кръстят и Нико. Ние, обаче имаме и допълнителен плюс - кръстникът ни се казва точно както и синът ни - Никола, та ще си даде и името на детето.

и за двете ви фини дами.

Явно Мариелка върви към оздравяване, щом прави такива номера.

Вече съм в седмия месец, дано и в 9-тия се чувствам толкова добре физически, че психически съм дала фира. Изнервена, уморена, помощ от никъде не се показва, ММ вечно зает, Елена от 4-5 дни много слуша (да не казвам голяма дума, пу-пу) Имам нужда от почивкаааааааааааа! А като си представя, че сега си почивам... След 3 месеца не ми се мисли какво ще е. Ще си мечтая пак да съм бременна, за да си почина. 
Препоръчани теми