И да се вземаш в ръце, аз очаквах да се включиш с разказ за круиза, не за дуФки

buzz_off и Дани спа няколко месеца върху мен, но при нас беше понеже така повръщаше най-малко и спеше най-спокойно. Беше наистина кошмарен период

Поли стискам палци да се справиш въжможно най-безболезнено с тази гадост

Джуфче, честито ти магистратурка
и много успехи в новата работа 
Моето дяти заспа днес в 12:30, нещо невиждано и нечувано у нас, ама така е като се покатери отгоре ми още в 6:30 и вика мами, мами и ми се хили кат ряпа. От известно време почна да се буди преди 8, което изобщо не ми допада, но това е един неприятен за мен резултат от успешното пишкане в гърнето
Нощем ставам веднъж или два пъти да го изпишквам, тъй като вечер пие доста водичка и не може да изкара цялата нощ. Не го будя, ставаме само когато сам се събуди.

Днес ще видя как е, но мисля да не връщам памперса за сега, няма да се предавам.
Като знам къв зор беше с Мини.
Та ще го мисля и аз още...но ако ще е нещо сложно ще почвам и аз след някой ден с моделирането, че времето ще ми е кът.

, но Соник го позна, та има надежда. Лошото е че умната ми главица не си оцвети повечко тесто и сега ако тръгна да преправям "главата" не се знае какво кафевичко ще докарам

), аз просто показах на Соник да ги сложи едно под друго и да смята с едно наум, но си мисля дали пък не я обърквам аз
. добрата новина е че видях примери за решаване и по "нашия" си начин, та има надежда