А периода в който се очаква децата да започнат да правят цели , правилни изречения е огромен ,и е много индивидуално ( между година и няколко месеца и 3 годинки ) няма поводи за притеснение, освен ако детето не е на близо 3 и още не говори. Така ми каза терапевта. Аз нали за всяка глупост мъкна детето по доктори имам въпрос за гърнето защото от вчера се занимавам с това.. през първите дни без памперс през цялото време ли беше детето , включително като излизате и като спи? при нас проблема е ,че Давид спи по 3 часа и според мен няма как да не се напишка за толкова дълго време и ме е страх да го оставя без. Сега го слагам на гърнето на всеки 20мин. той пишка всеки път и въпреки това вчера се опика 2 пъти
А и като излизаме... какво ще го правя мокър на вън... струва ми се рано да е нонстоп без памперс от 1вия ден. Вие как постъпихте ? мерси много предварително!
не знам как ще го убедя да не го прави, след като не му пречи.
за неговата възраст средната норма е 86,6,което мен ме устройва идеално
единственото,което и при нас е налице е огромен корем,заради който може да останем без тоалет на кръщенето
)
освен това се вземат всякакви съдове,намиращи се в околността и се пълнят с вода и се изливат обратно до откат
хм,значи и той ще се окаже икономичен
въпреки че новите дрехи,които купувам определено са за 3-4 годишни
абе странна работа,ама ме устройва

), та се зачудих имаме ли шивашки метър да я мерна през пъпа.
Но щом казваш,че е имало дни в които е трябвало да я преобличаш по 3,4 пъти, значи може жив не трябва да губя надежда още от 2рия ден
но обикновено като му обясня нещо и разбира.. знае да каже когато иска да яде или пие или излиза на вън а като му се пишка не знае :arms: много ми е трудно
,а сега вече брои предметите..ама само до 3 . Повече от 3 ако са се казват "ого" много .
След всяко правилно попадение се казва едно голямо, ама ГОЛЯМО браво и така. Успех!
Все така да пишеш за Венци!